Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחדשתי בפיוניר החדש DEH-6800MP מחו"ל (ארה"ב)

ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי הסבר להן:

1.בספר הוראות למדתי איך להשתמש בתפריט, אך אני לא מצליח להגיע לתפריט ששולט על: שפה, שעון, בהירות מסך וכו', כאשר אני לוחץ על העיגול הגדול כמו בהוראות אני מגיע לתפריט עם 3 אופציות סך הכל:

AUDIO, indretaimnt, ועוד משהו, כיצד להגיע לתפריט השולט על השעון וכל השאר?

2.המכשיר קולט את הרדיו בארץ, אך כשאני מדפדף בתחנות זה קובץ בשתיי מספרים ולא אחד כרגיל!

למשל: 91.1 הבא יהיה 91.3 ואז 91.5 אני הבנת י שכך זה עובד בחו"ל, אז לא ניתן לתפוס למשל 99.0, 100.0?

עם יעלו לי עוד שאלות לגבי המכשיר אני יוסיף....

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נכון ,מכשירי פיוניר שבאים מארה"ב צריכים להיות מכויליים בכדי ליתפוס תדרים של הארץ...משמע לישלוח למעבדה וליפתוח את המכשיר...

פורסם

התדר הוא אמריקאי.

לגבי הפונקציות, נסה כאשר המכשיר כבוי , ללחוץ לחיצה ארוכה על הכפתור הראשי ולהכנס לתפריט.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
היום התחדשתי בפיוניר החדש DEH-6800MP מחו"ל (ארה"ב) המכשיר קולט את הרדיו בארץ, אך כשאני מדפדף בתחנות זה קובץ בשתיי מספרים ולא אחד כרגיל!

למשל: 91.1 הבא יהיה 91.3 ואז 91.5 אני הבנת י שכך זה עובד בחו"ל, אז לא ניתן לתפוס למשל 99.0, 100.0?

maatrixx,

הרדיו יקלוט לך את כל התחנות האי זוגיות שמשדרות בארץ כגון: 95.5MHZ - רשת ב' במרכז, 103.7MHZ - רשת ב' בצפון, 105.5MHZ - רשת ג' בצפון, 102.3 - גל"צ בצפון, 107.5MHZ - רדיו חיפה. זה כל התחנות שאני זוכר שמשדרות בתדרים אי זוגיים. בכדי לקלוט את יתר התחנות, שמשדרות בתדרים זוגיים, עליך לקחת את המכשיר למעבדה על מנת לבצע כיול (החלפת מעגל משולב).

רצ"ב מקומות שמבצעים כיול למכשירים כאלה:

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Service/Labs.asp,

http://www.lanzar.co.il/

http://www.audionet.co.il/

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש לי את המכשיר הנ"ל גם אני הבאתי מארצות הבריתהבעיה שלך שאתה לא מצליח להכנס לתפריט היא בגלל שהמכשיר דלוק

אם תכבה את המכשיר ואז תלחץ לחיצה ארוכה על הגלגלת אתה תראה את כל האופציות שאתה רוצה להכנס

( שברתי את הראש איזה 20 עד שהבנתי שזה מה שצריך לעשות חח)

פורסם

תודה רבה! אכן מצאתי את התפריט נכנסתי אליו כשהמכשיר מכובה.

shalevho,

תודה רבה לך על הלינקים משלושתם רק עוזי רדיו בע"מ יכול לעשות את זה במחיר של 300 ש"ח.

מישהו שמע על עוד מקומות שיכול לעשות את הכיול הזה באזור המרכז?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...