פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 799 צפיות
יש לי בפג'ו 406 מערכת קבועה מה אפשר לעשות כדי שהיופי לא יהרס יש אפשרות לשים רדיו דיסק או צנג'ר ? יש מישהו שעושה את הדברים האלו ?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי זה יחסית פשוט אני מחפש רמקולים נחמדים 6X9 שיוגברו ע"י הרדיו דיסק בלבד(50 ואט) בכל מקרה אני מבקש אם אפשר לא להמליץ לי רמקולים טובים מדי שפשוט לא ינוצלו... תקציב עד 400 ש"ח תודה!
הודעה אחרונה מאת slomiz, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב חברים, רכשנו רכב "חדש"(הקודם היה גם פוקוס רק 2001) ויש לי כמה שאלות... עד עכשיו היה מותקן אצליב אוטו הקודם רק מגבר של בוס מדגם chaos c450 שעבד על קיקר סי 12. באוטו החדש יותקנו גם מקדימה קומפוננט של מורל שאותם יגביר lanza HGT 214. השאלות שלי הן: 1. האם אני יכול להעביר כבל פלוס אחד לבגאז' שאותו אני אחבר לצורך העניין למגבר בוס, וממנו לקחת את הרימוט,פלוס ואדמה למגבר לאנזר? 2 איך אני אמור להעביר את החוטים לתוך הדלת מקדימה? כאילה הכוונה היא, איך להכנס עם החוט לתוך הדלת, כי עד אליה אני אוכל להגיע בלי בעיה. 3. האם אפשר להשתמש בחוטים שמגיעים מהרדיו דיסק במקור לרמקולים , ואליהם לחבר את החוטים מהמגבר? 4. האם העובדה שהכבל של הרמקול השמאלי הימי יעבור ליד כ…
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
חשוב שיהיה עם mp3 ושליטה על mid מחפש איכות סאונד ולא פצקס ותאורה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 975 צפיות
יש למישהו אולי קישורים לתמונות של התקנות של מערכות לרכב ??
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים במחירים בין 200 ל300 שקל?? תודה
הודעה אחרונה מאת Rieno, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! מסתבר שיש לי חדירה של מים לאיזור הר"ד (חיפושית), היום כשחזרתי מהעבודה באתי להדליק את הר"ד והוא לא נדלק. פירקתי אותו וראיתי שיש בפנים רטיבות וכמה מגעים מפוייחים ומלאי קורוזיה. ניקיתי את הקורוזיה עם אלכוהול ויבשתי עם פן את כל החלקים הרטובים והוא עדיין לא עובד. יש משהו שאני יכול לעשות? מישהו יכול להמליץ לי על מעבדה טובה באיזור ירושלים? הרדיו דיסק הוא Pioneer DEH 4800 נקנה לפני 5 חודשים בערך תודה מראש, אבי.
הודעה אחרונה מאת yftachcar, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני עומד לפני קנית מערכת קומפלט יד שניה ורציתי להתייעץ לראות אם זה כדאי הרכיבים הם רדיו דיסק פיוניר 6850 קומפוננט סרווין ווגה אחוריים 6X9 קיקר EX693 מגבר לנזר 1000W VIBE סאב פיוניר 1000W בתיבה מקורית של רוקפורד מגבר מונובלוק לסאב לא זוכר חברה +חיווט והתקנה 4,000 שקל כדאי?
הודעה אחרונה מאת perzik, -
סאב איכותי 1 2
מאת univibes-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לא מצאתי הגדרה טובה מזו. ובכן אני מחפש סאבוופר, חזק, שנותן מכה מדוייקת ולא מפזר את הבאס בצורה פרוביזורית. אני אוהב לשמוע מוסיקה איכותית ( ג'אז, בלוז, רוק ) וחשוב לי שהסאב יהיה חזק ומדוייק. אין בעיה תקציבית. פשוט אשמח לשמוע את המלצתכם. ע"פ ניסיון בלבד בבקשה.
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: שני סאבים Focal 33K או IDMAX אחד המחיר שלהם שווה (עבורי) אני מחפש SQ. הגברה לא חסר. אוהב לשמוע בעיקר רוק.
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
-
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, למישהו יצא לשמוע את שני הטווטרים האלה? האם יש בינהם הבדל בסאונד (עזבו נתונים אני מדבר ת'כלס בשטח)? תודה
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אפשר לחרוג באיזה 100 שקל מקסימום... יוגברו עם ORION שמוציא 600 RMS ומחובר אליו כרגע קומפוננט JBL GTO 650 וסאב של WESTCOAST CUSTOMS 10"... באותה נשימה אני צריך גם המלצה למונובלוק (שאם הבנתי נכון זה מגבר שמיועד להגביר סאב בלבד?), ואם צדקתי בהגדרה שלו אני צריך המלצה לאחד טוב עד בערך 600 שקל כדי להגביר איתו את הסאב ולהשאיר את ה ORION לקומפוננט ולאחוריות... תודה רבה למי שעוזר!
הודעה אחרונה מאת eliranush, -
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, לאחרונה רכשתי רכב מסוג פיג'ו 205 forever שנת 97. הרכב הגיע עם רדיו דיסק פיוניר שחלק מהכפתורים שלו כלל לא עבדו. החלטתי לפרק את הרדיו דיסק בעצמי ולהרכיב במקום רדיו דיסק שהיה כבר אצלי בבית של jvc. (JVC KDS5050) כשהוצאתי את הפיוניר היה מחובר אליו מן חיבור כמו 21 פינים : (זה שמוקף בעיגול האדום) אותו חיבור התאים לי בידיוק לכניסה של ה-jvc אך המכשיר כתב לי - See you כמו שסוגרים את המכשיר ויותר מזה כלום. לא נדלק המכשיר.
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום הייתי אצל חבר שהוא מתקין מקצועי הוא כיוון לי את המערכת שכל חלק יגיע לגבול שלו הן מבחינת אכות והן מבחינת ווליום. אחרי התייעצות ארוכה איתו אני כנראה יביא את הדגם של הרץ איי אנרג'י, בנוסף לכך הולכים לעשות איטום דלתות אחוריות ובגאז'. הוא אמר שהמיד שלהם חזק ושהטוייטר שלהם לא דומיננטי (בניגוד לפוקאל K2P) שמותקן אצלו ברכב האם במחיר של פחות מ 2000 שקל ניתן להשיג סט קומפוננט טוב יותר? (ברור שצריך לשמוע כל אחד וטעמו) אבל כיוונים יש? תודה מראש אלירן
-
- 1 תגובות
- 793 צפיות
קחו בחשבון שיש לי מגבר של מאק אודיו 4100 ככה שאני לא מחפש עוצמה אלא נטו איכות
הודעה אחרונה מאת nivo, -
- 2 תגובות
- 965 צפיות
בפיונר שלי 7750 יש אופציה בשם SENSOR LEVEL מה תפקידה? מתי כדי להפעיל אותה?
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם. בתמונה המצורפת (תמונה אחרונה) תראו את המקומות של הקרע, ממה שהבנתי ההדבקה תהיה ע"י סיליקון שחור, יש הבדל בינו לבין סיליקון רגיל? או שזה רק מטעם הצבע? ניתן לרכוש אותו מחנות של חומרי בניין? אם לא אז מאיפה? www.subwoffer.pic.co.il תודה לעוזרים, שימי.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
זקוק לעזרה
מאת lalala1234- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום החלטתי לקנות מערכת לאוטו ואני זקוק לעזרתכם אם אפשר הסבר קצר על מערכות מה צריך להיות בהם ומה לא צריך... או שאם כבר מישהו שאל את זה לפני זה אז להביא לי לינק אני רק יודע שזה צריך לתמוך בMP3 ושיהיה לה 3 יציאות כמובן גם המלצות למערכות טובות בסביבות ה1000 שקל יתקבלו בברכה תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום . ברשותי סאב פיונרר 1000 W ומגבר v 15 1500 W . הסאב מנגן לי צלילים ואני רוצה שהוא ייתן רק באס האם זה אפשרי דרך המגבר לסדר את זה , אם כן אז איך ?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 767 צפיות
רציתיי לדעת איך הקבלים של חברת לאנזר ..האם הם טובים או לא כל כך.??
קניית מגבר בתאילנד 1 2
מאת 98civic-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבר שלי טס לתאילנד ורציתי שיביא לי מגבר 4 ערוצים נגיד עד מחיר של 500 שקל ,מה פחות או יותר ניתן להביא משם ואם ניתן להימנע מזיופים? תודה על התשובות
הודעה אחרונה מאת nadav_kd69, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.audiomallusa.com/audio/home.html?target=p_962.htm l&lang=en-us מה אתם אומרים על המגבר הזה בשביל 2 סאבים של SQ הנתונים שכתובים על המגבר הזה נראים לי קצת מופרזים. מישהו יודע מהם הנתונים האמיתיים של המגבר הזה?
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
-
מישהו אולי יודע איזה גודל של רמקול מתאים לדלתות מקדימה ?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ככה יש לי מורל פולס מגבר של ליטינינג האודיו 50X4 וסאב של ליטינינג 150 RMS רדיו דיסק פיונר 7750 איך אתם ממליצים לחתוך את הסאב ואיך את הקומפוננט? מה כדי לשים במגבר ומה כדי לשחק ברדיו דיסק? אני שומע ראפ בעיקר
הודעה אחרונה מאת אנדרוחה, -
-
התחלתי כבר להתבלבל בין הגדרת SQ ו-SPL.אז ככה סוג מוסיקה מועדפת עלי :אלקטרוני,הארדטרנס,טרנס פולאון וטיפה שחור(לא משמעותי).בשביל מוסיקה כזאת חשבתי שאני צריך SQ כי את הבאס אני אוהב חזק אבל לא מרוח.איזה חברות מייצרות מוצרים המתאימים להגדרות אלו .תמליצו בבקשה על קומפוננט וסאב שיתאימו (סאב800-900שקל,קומפ 1200-1000) אין לי אצל מי לשמוע לכן "לך תשמע" לא יעזור .ההגברה היא 70RMS לקומפ' ו200RMS לסאב תודה
- 0 תגובות
- 905 צפיות
המכשיר מדגם פיוניר 850 , MP-3 כאשר מבצעים "חיפוש תחנות" המכשיר בעצם סורק ומוצא מס' תחנות אך לא את אילו שאני מעוניין, כיצד ניתן להוסיף תחנה שאני מעוניין...? (קיימות הוראות מפורטות באנגלית ,אך אין הסבר לגבי תחנה לבחירה) תודה ,
הודעה אחרונה מאת supersonic, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על 2 הטוויטרים הבאים 1. Morel Supermo 2. Morel Supermo Picolo. האם יש טווטרים טובים יותר? אשמח גם אם תגידו לי מה המחיר הכי זול שניתן להשיג אותם ומאיפה בדיוק? בנוסף האם יש דרך לקבע אותם על גבי הדאש? בלי חורים תודה רבה
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- 5 תגובות
- 21.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לחנות התקנות אודיו מיוחדות וכן התקנות שונות (מדיבוריות ועד דלקנים, אזעקות וכו') דרושים מתקינים בעלי ניסיון. החנות ממוקמת בכפר-סבא. לפרטים: 057-7770681 ברק. (מנהלים: מפרסם בשביל חבר - בעל החנות הנ"ל... אני מקווה שזה מפורסם בפורום הנכון... אם זה אמור להיות אוף-טופיק, נא להעביר ) תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 878 צפיות
שלום לכולם. קניתי אוטו חדש, זה סובארו ג'אסטי שעשו לו כמה רמקולים אקסטרה, כולל טוויטרים, אבל אין לי עדיין רדיו שמחובר. הבעיה היא שאני שומע רעשים מהמנוע ועוד כמה דברים דרך הרמקולים, אפילו שהם לא מחוברים לכלום. השאלה: אם אני מתקין רדיו זה יילך? מה גורם לזה? (חיפשתי בפורום, ולא מצאתי תשובה לשאלה הזאת, רק למערכות שכבר מחוברות למשהו)
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה יש לי בבית אוטו מעבודה מסוג טנדר B2500 חד קבינה עכשיו הרכבתי מערכת שכוללת סאב ורמקולים אחוריים 6*9 עם תיבות עץ ומגבר 4 ערוצים 1000 וואט ו 100 וואט נקי לכל ערוץ השאלה שלי איפה אני יכול למצוא רמקולים לדלתוות של האוטו הקידמיות ? ואיזה חברה של רמקולים כדי לי לשים ? במקרה שאני שם רמקולים רגילים או קומפנט ? קיימים שם רמקולים בגודל 6 אינ'ץ ולא 6.5 סטנדרטים בכל דלת ולא נראה לי יש שם אופציה לבניית פוד או משו בסיגנון
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ,
-
מי מחובר 71 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,144 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- viper83
- shakedi
- itaimoto
- shlomiko
- מחכה
- על הכביש
- אלירן זורנו
- נתנאל - Net
- שחר 1
- Eyal Amzleg
- M H
- ברנד