Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי הגדרה טובה מזו.

ובכן אני מחפש סאבוופר, חזק, שנותן מכה מדוייקת ולא מפזר את הבאס בצורה פרוביזורית.

אני אוהב לשמוע מוסיקה איכותית ( ג'אז, בלוז, רוק ) וחשוב לי שהסאב יהיה חזק ומדוייק.

אין בעיה תקציבית.

פשוט אשמח לשמוע את המלצתכם. ע"פ ניסיון בלבד בבקשה.

פורסם
לא מצאתי הגדרה טובה מזו.

ובכן אני מחפש סאבוופר, חזק, שנותן מכה מדוייקת ולא מפזר את הבאס בצורה פרוביזורית.

אני אוהב לשמוע מוסיקה איכותית ( ג'אז, בלוז, רוק ) וחשוב לי שהסאב יהיה חזק ומדוייק.

אין בעיה תקציבית.

פשוט אשמח לשמוע את המלצתכם. ע"פ ניסיון בלבד בבקשה.

עם איזה מגבר אתה מתכוון להגביר את הסאב ?

בכל זאת תן טווח תקציב שנדע על מה מדובר.

פורסם

אין תקציב. מה שהיה טוב אני אקנה.

לגבי מגבר, שאלתי שאלה דומה, אני מניח שזה יהיה 800W ומעלה שיגביר רמקולים אחוריים ואת הסאב.

פורסם

אם אתה רוצה להגביר אותו על מגבר של 4 ערוצים אין לך מבחר גדול, כי לא משנה מה יהיה המגבר בגישור הוא לא יהיה מספיק טוב לסאבים מהרמה הגבוהה. אז אני מציע לך לחשוב על מונובלוק שיגביר את הסאב בנפרד, ועל מגבר 4 ערוצים שיגביר את הרמקולים.

אם התקציב לא משנה לך וחשוב לך איכות ועוצמה בו זמנית, הייתי ממליץ לך על הסאבים של JL AUDIO. לי אישית היה W6 הסדרה הישנה אבל הסאבים של הסדרה החדשה הם הרבה יותר טובים ועוצמתיים.

פורסם

אחלה אז אם נציע לך סאב ב5000 ש"ח זה גם כלול?

עדיף שתכתוב כמה אתה מוכן להשקיע ברכישת סאב. לפי הדרישות שלך זה לא יהיה מתחת ל1000 ש"ח

לא חותם

פורסם
אחלה אז אם נציע לך סאב ב5000 ש"ח זה גם כלול?

עדיף שתכתוב כמה אתה מוכן להשקיע ברכישת סאב. לפי הדרישות שלך זה לא יהיה מתחת ל1000 ש"ח

גם זה כלול

תשתולל

המגבר שיש לי היום מגביר צמד רמקולים וסאב 600W ואני נהנה ממנו.

פורסם

אחד הסאבים האכותיים ביותר בעולם אם לא האכותי והעוצמתי ביותר:

JL AUDIO 12W7 יתן לך את כל מה שאתה מבקש. עוצמה,דיוק,אכות!

אתה תהיה חייב מגבר מתאים בשבילו היות הסאב עובד על 3 אום.

אתה תצתרך מגבר שנותן לפחות 750 RMS ב 3 אום.מומלץ מנובלוק של JL 1000/1

לגבי מחיר : 5K-6K כולל התיבה המקורית.

נ.ב: זה הוא בתמונה שלי בצד.

פורסם

אין דבר כזה תשתולל... אפשר להמליץ לך על סאב ב 100,000$?

תן תקציב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי דעתי זוג IDMAX 10 אינץ , זוג XXLS , זה הדבר בראשון שעולה לי בראש .

יש אפשרות לעוף באוויר עם המחירים , אבל אני כבר לא חושב שזה יהיה רלוונטי בשבילך .

כמובן אתה צריך גם לשלם עבור הגברה איכותית (שזה עלות לא פחות קטנה).

זה כמובן המלצה שלי , אבל אני ממליץ לך , אם אתה באמת רציני ורוצה להשקיע , תתחיל לשמוע סאבים , וכך תבחר לפי הטעם שלך (כך נהוג בעולם הרציני יותר , לא קונים רכיבים ברמות האלו עפ"י המלצות) .

בהצלחה ,

יותם.

זה נכון

פורסם

לגבי מגבר, שאלתי שאלה דומה, אני מניח שזה יהיה 800W ומעלה שיגביר רמקולים אחוריים ואת הסאב.

מצטרף לסטארלט , אי אפשר לומר שאין תקציב, אם נגיד לך לקנות ג'קהאמר ואת המגברים שהוא צריך , אז זה יעלה לך הרבה כסף , אבל אני לא בטוח שתוכל לשמוע מספיק זמן אותו וברוב הזמן , בעוצמות שמיעתיות אני לא בטוח ש IDMAX לא יפרק אותו מבחינת איכות , והוא יעלה לך הרבה יותר זול.

הנקודה היא שבכול מערכת מגיע הזמן שבו עליה אדירה במחיר נותנת תמורה מאוד קטנה באיכות , ועליך לשים לזה STOP . אז כול אחד עושה STOP אחר , בהתחשב בכיסו ובהערכת האיכות שהוא דורש.

מכול מקום XXLS של פירלס (חדשים) יעלו לך בערך כ1700 ש"ח בארץ וIDMAX שהוא טוב מהם יעלה משומש כ3500 ש"ח . אישית אני לא בטוח ששווה ללכת על JL בגלל שהעלות כולל המגבר הנדרש להם מגיעה לכ14-15000 , ואישית לא נראה לי להוציא סכומים כאלו על סאב כשסאבים מצוינים כמו הIDMAX עולים רבע.

אז לשיקולך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

או שתי עשיריות XXLS של פירלס או אחד של 12 - מחיר, תמורה - חבר פורום בשם JMG יכול להעיד לך בעצמו.

אפילו הייתי מריץ את המילים פירלס על ההודעות של JMG בחיפוש - אתה תאהב את התוצאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אישית אני לא בטוח ששווה ללכת על JL בגלל שהעלות כולל המגבר הנדרש להם מגיעה לכ14-15000 , ואישית לא נראה לי להוציא סכומים כאלו על סאב כשסאבים מצוינים כמו הIDMAX עולים רבע.

אז לשיקולך

בברכה יהודה

קצת הגזמנו במחיר היתי אומר..
פורסם
קצת הגזמנו במחיר היתי אומרכן?!! כמה עולה הJL עים המגבר שלהם שנדרש לו ? אתה מגיע לסביבות ה14-15000 ..
כולם שוחכים שJL זה לא רק סאב אלא זה מגבר וסאב לIDMAX אתה יכול לקנות מגבר מונו ב2000 או אים אתה רוצה איכות בכ3.5 וזה מספיק . ואני לא בטוח שאתה או מישהו אחר ישמע הבדל כ"כ גדול ששווה את התוספת מחיר . כי הןDMAX הוא כבר סאב בין הטובים , לעלות ממנו אתה צריך הרבה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

12W7 חדש עם תיבה. עולה כ 6000 ש"ח

מגבר 1000/1 חדש עולה גם בערך 6000 ש"ח .

אני לא מבין איך מגיעים 15,000 ש"ח.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
כולם שוחכים שJL זה לא רק סאב אלא זה מגבר וסאב

למה לדעתך אתה חושב ששכחי שמדובר בסאב ומגבר אם יש לי אותם ברכב?

והכי חשוב, אם ציינתי שהגזמתה זה אולי בגלל שכבר רכשתי, חשבת על זה?

לגבי מחירים מדוייקים "אלי" הוציא לי את המילים מהפה!

• תוכן חדש...