Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי זה יחסית פשוט אני מחפש רמקולים נחמדים 6X9 שיוגברו ע"י הרדיו דיסק בלבד(50 ואט)

בכל מקרה אני מבקש אם אפשר לא להמליץ לי רמקולים טובים מדי שפשוט לא ינוצלו...

תקציב עד 400 ש"ח

תודה!

פורסם

שליו אני קצת לא מסכים איתך על ההצעה של המורל פולס שש תשע.

הרמקול הזה לא נשמע טוב ללא הגברה.. יצא לי כבר לשמוע אותו מחובר לרדיו דיסק והתוצאה לא מזהירה..

פורסם

bub,

יצא לי לשמוע את הפולס 6/9 גם עם מגבר, וגם כאשר הוא מחובר להגברה של HU. נכון שהוא נשמע יותר טוב כאשר הוא מחובר למגבר, אבל הוא נשמע סביר בהחלט גם על הגברה של HU.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

זה שהוא נשמע סביר בהגברה של ההד יוניט אני מסכים איתך.. אבל השאלה היא למה להשקיע בפולס שהוא יחסית יקר ונשמע סביר כשאפשר ללכת על JBL או הבלאופונקט או קנווד וכ"ו.. שזולים ממנו ונשמעים יותר טוב בהגברה של הד יוניט..

כמובן שאם בעתיד יבוא מגבר אז גם אני הייתי הולך ישר על המורל פולס.

פורסם

עידכון קטן...

אם זה עוזר יש לי סוקוזי בלנו סטיישן 99...

הרגע ירדתי לבדוק ויש מספקי מקום ל6X9

ובדרך גם מצאתי 4 רמקולים של פיונייר 4 אינטש בקופסא חחח...

עכשיו מה שמותקן מאחורה ברכב זה רמקולים 6 וחצי מה שבא עם האוטו(מה שבא מקדימה באוטו העברנו אחורה...)..

ולא יבוא מגבר... גום אם יבוא יום מן הימים אני לא יגביראת אותם אלא את הסאב(שאין) ואת הקדמיים...

פורסם

מכל הבחירות הייתי הולך על הג'יי בי אל

באס מאד נקי חזק ולא צורם

לחבר שלי מותקן באוטו כבד מעל שנה והוא נהנה מהם חבל על הזמן

אפילו שמנו דיסק של SPL שבודק סאבים הם ירדו מאד יפה

(רדיודיסק 2850 ללא מגבר)

נשמע פצצה

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם
אני מבין שאין לך סאב , לכן אני מכיר רק שניי סוגי רמקול שנותנים באס נורמאלי..

בלאקפונד...

קנווד 7*10 (מומלץ בחום)

אפשר המלצה לדגמים מסויימים?

והג'י בי אל נשמע ממש טוב כרגע הוא חזק בתמונה חחח

• תוכן חדש...