Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SQ או SPL

98civic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי כבר להתבלבל בין הגדרת SQ ו-SPL.אז ככה סוג מוסיקה מועדפת עלי :אלקטרוני,הארדטרנס,טרנס פולאון וטיפה שחור(לא משמעותי).בשביל מוסיקה כזאת חשבתי שאני צריך SQ כי את הבאס אני אוהב חזק אבל לא מרוח.איזה חברות מייצרות מוצרים המתאימים להגדרות אלו .תמליצו בבקשה על קומפוננט וסאב שיתאימו (סאב800-900שקל,קומפ 1200-1000) אין לי אצל מי לשמוע לכן "לך תשמע" לא יעזור .ההגברה היא 70RMS לקומפ' ו200RMS לסאב תודה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

מורל פולס,מק אודיו פרוטקטור,rainbow slx 265 deluxe , jl , גי אל אודיו TR650CS.

סאב, SX 12 של פייז(מנסיון יושב אצלי ברכב).

חוצמזה: magnat transforce , cerwin vega HED single coil

פורסם

סאב רוקפורד P2 אצלי יושב על 120RMS והוא דופק טוב אצלך הוא בכלל ידפוק חזק.

קומפוננט מורל דוטק(בקרוב יישב לי באוטו) או פוקל (יש להם כמה דגמים טובים במחירים האלה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
סאב רוקפורד P2 אצלי יושב על 120RMS והוא דופק טוב אצלך הוא בכלל ידפוק חזק.

קומפוננט מורל דוטק(בקרוב יישב לי באוטו) או פוקל (יש להם כמה דגמים טובים במחירים האלה).

העיקר שידפק חזק? ואיפה איכות הצליל? איפהההה??? אם ככה... למה לשים קומפוננט יקר? מספיק פה רמקולים מקוריים של אוטו וסאב על איזה פולס אודיו 400 שקל 2 ערוצים, ותהיה מאושר ומעושר - כמעט בלי השקעה תקבל דפיקה רצינית, שתשבור את העצמות ותקרע את הריאות!
פורסם

אתה רוצה שיהיה גם מאוד חזק וגם מאוד איכותי - קוראים לזה sql אצלנו.

שילוב של sq עם spl

בגדול אתה מחפש סאב חזק מאוד, רצוי שיהיה בתיבה אטומה.

מגבר וקומפוננט.

סאב 200 RMS -

P2 של רוקפורד זו פחות או יותר ההמלצה הכי טוב שאני יכול לחשוב עליה כרגע.

בתקציב הנתון.

לגבי הקומפוננט - תן לאוזניים שלך לקבוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...