Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

רכשנו רכב "חדש"(הקודם היה גם פוקוס רק 2001)

ויש לי כמה שאלות... עד עכשיו היה מותקן אצליב אוטו הקודם רק מגבר של בוס מדגם chaos c450

שעבד על קיקר סי 12.

באוטו החדש יותקנו גם מקדימה קומפוננט של מורל שאותם יגביר lanza HGT 214.

השאלות שלי הן:

1. האם אני יכול להעביר כבל פלוס אחד לבגאז' שאותו אני אחבר לצורך העניין למגבר בוס,

וממנו לקחת את הרימוט,פלוס ואדמה למגבר לאנזר?

2 איך אני אמור להעביר את החוטים לתוך הדלת מקדימה? כאילה הכוונה היא, איך להכנס עם החוט לתוך הדלת, כי עד אליה אני אוכל להגיע בלי בעיה.

3. האם אפשר להשתמש בחוטים שמגיעים מהרדיו דיסק במקור לרמקולים , ואליהם לחבר את החוטים מהמגבר?

4. האם העובדה שהכבל של הרמקול השמאלי הימי יעבור ליד כבל הפלוס של המגברים עלול להשפיע לרעה על הצליל?

תודה רבה

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
שלום רב חברים,

רכשנו רכב "חדש"(הקודם היה גם פוקוס רק 2001) תתחדשו.

ויש לי כמה שאלות... עד עכשיו היה מותקן אצליב אוטו הקודם רק מגבר של בוס מדגם chaos c450

שעבד על קיקר סי 12.

באוטו החדש יותקנו גם מקדימה קומפוננט של מורל שאותם יגביר lanza HGT 214.

השאלות שלי הן:

1. האם אני יכול להעביר כבל פלוס אחד לבגאז' שאותו אני אחבר לצורך העניין למגבר בוס,

וממנו לקחת את הרימוט,פלוס ואדמה למגבר לאנזר? אתה יכול להעביר כבל פלוס אחד לתא המטען. הכבל צריך להיות בעובי של 4AWG. בתא המטען תפצל (בעזרת מפצל כבל) את הכבל הזה ל - 2 כבלים בעובי של 8AWG. יש לחבר כבל מינוס נפרד לכל מגבר, בעובי של 8AWG, ולחבר את 2 הכבלים הנ"ל לגוף הרכב. יש לדאוג שכבלי המינוס יהיו קצרים ככל האפשר. כמובן שצריך לפצל גם את כבל הרימוט.

2 איך אני אמור להעביר את החוטים לתוך הדלת מקדימה? כאילה הכוונה היא, איך להכנס עם החוט לתוך הדלת, כי עד אליה אני אוכל להגיע בלי בעיה. אני לא מכיר את הפורד פוקוס, אבל בחלק מהרכבים יש צורך לקדוח חור במעבר של הדלת.

3. האם אפשר להשתמש בחוטים שמגיעים מהרדיו דיסק במקור לרמקולים , ואליהם לחבר את החוטים מהמגבר? כאשר מחברים מגבר לרמקולים, עדיף להעביר כבלים חדשים ולא להשתמש בכבלים המקוריים, שהם דקים בד"כ.

4. האם העובדה שהכבל של הרמקול השמאלי הימי יעבור ליד כבל הפלוס של המגברים עלול להשפיע לרעה על הצליל? לא.

תודה רבה

אמיר

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו. ואמיר.

לשני מגברים כאלו. אין צורך בכבל 4G.

כבל 8G אמיתי (ולא חיקוי שהוא 10 או במקרה הרע 12G.) יספיק.

אבל לראש שקט חפש 6G. וגם הוא יותר מדי.

אבל. עם אתה הולך בעתיד לשדרג למגברים רציניים. ומונו רציני. תתקין 4G

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בתאכלס 4G לא יהרוג אותו ולא יזיק לוו...ורק יחסוך לו כאב ראש וכסף בעתיד..

לדעתי תהיה ילד גדול לך לחנות התקנות תביא כבל 4G מטר ותביא 2 וחצי מטר של 8 G ואם יש לך כסף תיקנה מפצל אם אין לך שום בעיה... פשוט אתה חותך את ה4G באמצע ומחבר עליו את 2 ה8 ועל ה8 אתה מתקין פיוז לכול מגבר וחסכת ככה 50 שקל על מפצל מתח שגם ככה לא שווה את כספו(כמובן הכול ברמה ובעירבון מוגבל כי יש מפצלים ששווים אבל הם עולים כמו המגבר שלך).

פורסם

תתקין כבל 4G לעתיד.

בנוגע לחוטי הרמקולים עדיף לך להעביר חוטים חדשים ועבים יותר מהמגבר.

שים לב שבפוקוס יש "פלאג" בדלת , ולכן לא תוכל להעביר שם כבר לדלת.

מה שאתה כן יכול לעשות זה להשתמש בחור המוכן שנמצא בחלק העליון של גוף הרכב

(זה נמצא מעל ציר הדלת כשאתה פותח אותה תסתכל ותראה עיגול שחור)

משם תעביר חוט, תעשה חור קטן צינור שמחובר לדלת ותעביר את החוט.

שים לב שגודל הרמקולים המקורי של פורד פוקוס הוא 6X8.

אתה תצטרך לעשות תוספת קטנה, מומלץ MDF בעובי 7 ס"מ ולשייף אותו מעט.

בכל מקרה הרמקול שלך עדיין עלול "לפגוע" במכסה הדלת, לכן אני ממליץ לך לחתוך קצת את העץ בדופן הפנימי של הדלת שמול פני הרמקולים. שים לב זה חשוב מאוד שלא תפגע ברמקולים!

בהצלחה!

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

תודה רבה על התשובות! לאון... לא הבנתי כל כך את מה שאמרת על ההתקנה ועל הבעיות עם איזה עץ בדלת.... שלא ראיתי אותו כאשר פתחתי את הדלת שלי.... אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בפוקוס ישנם שתי פלאגים לדלת ששם מועברים כבלים.

אם מתעמצים מספיק ניתן להעביר שם גם כבל 10G לרמקולים. באחד הפלאגים הפנויים.

אצלי זה כך. בקשר לגודל המקורי הוא 5X7 ניתן לשים גם 6X8.

אם אתה צריך עזרה מקצועית יותר אני ימליץ לך לפנות לעופר KICKER שעשה לי את ההתקנה.

הוא פירק את כל הרכב אז הוא מכיר כל בורג חחח

• תוכן חדש...