Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב הפוקל 33.

אני בזמנו עשיתי השוואה עם מיכאל (MDMA). לי היה את האינפיניטי קאפא פארפקט. ולו את הפוקל 33.

הם היו דומים במיוחד. האינפיניטי היה טיפה יותר מדוייק. אבל הפוקל טיפה יותר חזק.

אם אתה אומר שהקאפה פרפקט היה יותר מדוייק מהפוקל אז בכלל אין מה להשוות בין הפוקל לID מבחינת SQ.

אם כי אני חולה על הפרפקט של אינפיניטי.

מצטרף להמלצה של הID

יצא לי לשמוע את ה12 וגם את ה15 אינטש שלהם והם מדויקים וחזקים בו זמנית - פשוט סאבים מדהימים.

באותה קטגוריה גם הייתי מציע את הW7 - אבל לא דיברו על זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם אתה אומר שהקאפה פרפקט היה יותר מדוייק מהפוקל אז בכלל אין מה להשוות בין הפוקל לID מבחינת SQ.

באותה קטגוריה גם הייתי מציע את הW7 - אבל לא דיברו על זה לאנוס הסאב הזה עים ההגברה שלו יעלה פי 4 ממחיר של המאקס, ובכלל לא בטוח שהוא שווה את הסכום הזה .

אישית אני חושב שJL הם סאבים לאלו שקונים מגברי מנורות של אודיו ריסרצ' (הם רוצים להצהיר שיש להם מגבר מספר 1 , לאלו שלא מבינים במגברים אלא במותגים)

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
אישית אני חושב שJL הם סאבים לאלו שקונים מגברי מנורות של אודיו ריסרצ' (הם רוצים להצהיר שיש להם מגבר מספר 1 , לאלו שלא מבינים במגברים אלא במותגים)

בברכה יהודה

לא כל כך ברור לי מה אתה מנסה להגיד. JL מייצרים סאבים מצוינים ולא צריך להשקיע פי 4 בהגברה שלהם מאשר בהגברה של ה ID. אומנם ה ID הוא סאב שהרבה יותר נח להגביר אבל לא צריך לאבד פרופורציות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם כי אני חולה על הפרפקט של אינפיניטי.

מצטרף להמלצה של הID

יצא לי לשמוע את ה12 וגם את ה15 אינטש שלהם והם מדויקים וחזקים בו זמנית - פשוט סאבים מדהימים.

באותה קטגוריה גם הייתי מציע את הW7 - אבל לא דיברו על זה.

עוד פעם! הסאב היה של סידרת פוליגלס. זה לא אולי זה בטוח!

לא חושב ששניים של סידרת K הם קרובים לאחד של פוליגלס!

פורסם
לא כל כך ברור לי מה אתה מנסה להגיד. JL מייצרים סאבים מצוינים ולא צריך להשקיע פי 4 בהגברה שלהם מאשר בהגברה של ה ID.סט של W7 והמגבר של JL שמתאים לו עולה כ14000 לID אתה לא צריך לרכוש מגבר מיוחד , כול מגבר מונו חזק וטוב יעשה את העבודה, משמע שאם יש לך מגבר הJL יעלה לך 14K לעומת 3ץ5K שיעלה לך הIDMAX ואם תוסיף עוד 3.5K למגבר מונו מעולה אתה מקבל את הIDMAX בחצי מחיר אומנם ה ID הוא סאב שהרבה יותר נח להגביר אבל לא צריך לאבד פרופורציות.
לזה התכוונתי , ולא נראה לי שאתה או כול מישהו אחר חושב שJL טובים פי 2 או פי 4 מIDMAX

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

12W7 חדש עולה 6K

מגבר 1000/1 חדש עולה 6K

איך מגיעים ל15K

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...