Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer DEH770

אנדרוחה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מזממממן כבר מנסה להבדיל בין הצליל שמשמנה אפשרות COMPRESSION COMP1/2-BMX1/2 בפיוניר הנ"ל. אולי המקצוענים או אפילו אנשים "פשוטים" שיודעים יכולים להסביר לי מה קורה?

פורסם

Compression and BMX Functions: Using the "COMP" (compression) and "BMX" functions, you can adjust the playback quality of the CD player. Each function may be set to one of two levels or off. The "COMP" function compresses the audio signal to eliminate distortion caused by the imbalances between the loudest and softest sounds when played at high volumes. The "BMX" function controls sound reverberations to give playback a fuller sound.

Compressed file formats such as MP3 and WMA are now as common as the Internet. But there are people who feel that compressed music sounds thin, flat and short of depth. This is because the data representing a delicate sound barely over the threshold of perception is essentially ignored during compression.

To correct this common problem, Pioneer developed BMX technology. BMX studies what's left of the delicate sound frequencies that are usually ignored and makes the necessary adjustments. This improves the shape and overall depth of sound, which results in enjoyment to the ears, especially in the noisy car environment.

BMX1 enhances the depth and width of the sound field, making music sound really lively.

BMX2 improves the sense of presence.

פורסם

מזה BMX 2 הזה?

יש לי מכשיר 770 גם

איך אני מגיע לזה?..

שלוחצים על העיגול באמצע בהגדות האילו?

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם
מזה BMX 2 הזה?

יש לי מכשיר 770 גם

איך אני מגיע לזה?..

שלוחצים על העיגול באמצע בהגדות האילו?

כן, נכון. כאשר שמת CD ושומע מוזיקה, תלחץ על העיגול, תעבור לFUNCTION. מכיר? יש לך AUDIO, ENTERTAIMANT וFUNCTIONS. תגיע למילה COMPRESSION ותראה שיהיה רשום COMP/BMX. תלחץ על העיגול עד שיופיע BMX2. וזהו...

פורסם

כן עשיתי תודה אחי

לא יודע לא שמתי לב להבדל

אני יבדוק את זה עוד פעם..

יש עוד דברים במכשיר שאני לא מכיר ?:p ואתה יודע חח

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם
כן עשיתי תודה אחי

לא יודע לא שמתי לב להבדל

אני יבדוק את זה עוד פעם..

יש עוד דברים במכשיר שאני לא מכיר ?:p ואתה יודע חח

אין בעד מה, בכיף. אתה תרגיש את ההבדל במוזיקה ולא בטראנסים או ראפ...

תנסה עוד משהו, תלחץ לחיצה ארוכה על כפתור SW (של סאב).... אם זה לא פעיל, אתה תשמע הבדל בצליל וגם יופיעו עוד כיוונים של BASS וTREBLE.

• תוכן חדש...