Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני יכול לחבר רמקול וופר בייתי ליציאות של הרדיו דיסק האחוריות בצורה הבאה:

1563c85d78.JPG

מה ההספק שיהיה לי על הרמקולים והאם יש סיכון בחיבור שכזה?

תודה

פורסם

אפשרי -כן

הכרחי- תלוי למה אתה רוצה לחבר וופר על הגברה של רדיו דיסק, אתה לא תרגיש את זה בכלל, מיותר

סכנה- שריפת המגבר הפנימי של ה HU,

מסקנה- תוותר,

והעוצמה שתתקבל תלויה במכשיר לעצמו, נגיד DEH 770 מוציא בערך 20 RMS לערוץ זה לא ידגדג סתם חבל על הבזבוז,

שווה לצרף מגבר ולפתור כאבי ראש מיותרים

פורסם
אפשרי -כן, אם אתה מעוניין לשרוף את ההגברה הפנימית של ה - HU.

סכנה - התוצאה של חיבור כזה תביא לשריפת המגבר הפנימי של ה HU,

מסקנה- תוותר, אז למה לכתוב בתחילת התגובה שהדבר אפשרי?

ההערות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני לא ממש מבין בנושא, אתם יכולים להסביר לי איך זה למעשה שורף את ההגברה של הרדיו דיסק ומה זה HU?

פורסם
אני לא ממש מבין בנושא, אתם יכולים להסביר לי איך זה למעשה שורף את ההגברה של הרדיו דיסק ומה זה HU?

HU = רדיו דיסק.

אני אומר לך שבצורת החיבור הנ"ל אתה תישרוף את ההגברה הפנימית של ה - HU. זה לא יהיה פשוט להסביר לך איך פועלת ההגברה הפנימית של HU, בפרט שאין לך ידע והבנה בנושא הנ"ל.

שלו.

פורסם

שלום לכולם

יש לי סאב וופר בבית בתוך קופסא שאני לא משתמש בו.

הסאב חדש והכל, יש לי מגבר באוטו, האם אני יכול לחבר את הסאב וופר למגבר והוא יתן תוצאה כמו של וופר יעודי לרכב?

תודה

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
שלום לכולם

יש לי סאב וופר בבית בתוך קופסא שאני לא משתמש בו.

הסאב חדש והכל, יש לי מגבר באוטו, האם אני יכול לחבר את הסאב וופר למגבר והוא יתן תוצאה כמו של וופר יעודי לרכב?

תודה

1. האם הסאב שיש לך הוא סאב אקטיבי? או סאב פאסיבי?

2. אם הסאב הוא פאסיבי, מה ההתנגדות שלו? ומהו ההספק שלו?

שלו.

פורסם

VendomE,

סאב אקטיבי הוא תיבה שכוללת בתוכה את הרמקול עצמו + מגבר + קרוסאובר. לסאב אקטיבי יש חיבור לחשמל ובד"כ יש לו פנל עם כיוונים.

שלו.

פורסם

אצלי הסאב מתחבר לחשמל ויש לי אפשרות מאחורה של כיווני עוצמת הסאב, ווליום וכ'ו.

האם עדין אני יכול לחבר אותו לרכב?

אבל בכל מיקרה ניראה לי שיש לי סאב אקטיבי כי החברה שמייצרת את הסאב שלי מייצרת רק סאבים אקטיבים.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

VendomE,

אכן יש לך סאב אקטיבי.

ברמת העיקרון אפשר לעקוף/לנתק את ההגברה הפנימית של הסאב ואז אפשר לחבר את הרמקול/סאב למגבר ברכב (גם אז צריך לוודא מה ההתנגדות של הרמקול ומה ההספק שלו). אפשרות נוספת היא לקנות ממיר מ - 12Vdc ל - 220Vac בהספק שיתאים להפעיל את הסאב הנ"ל. הממיר יקר, ויהיה ביזבוז גדול של אנרגיה.

ההמלצה הטובה שאני יכול להמליץ לך עליה היא: רד מהעיניין. אם אין לך שימוש בסאב הזה, תמכור אותו ובכסף שתקבל עבורו, תקנה לך סאב שמתאים לרכב.

שלו.

• תוכן חדש...