Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lanzar vs crunch

bmx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אומר מנסיון אבל הVIBE סדרה טובה, לעומת הקראנץ' ששמעתי עליהם ביקורות זוועה.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
אני לא אומר מנסיון אבל הVIBE סדרה טובה, לעומת הקראנץ' ששמעתי עליהם ביקורות זוועה.

יש סדרה אחת טובה של VIBE וזה הVIBE השחור

אני מנוע מלתת חוו"ד על סדרת DRIVE של קראנצ', אבל מי שהיה במפגש בסופרלנד יכול לתת חוו"ד על המגבר של DRIVE

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול, אני יודע שהוייב השחור עדיף! אך גם הוייבים הכסופים נחשבים למגברים לא רעים.

וציינו את זה הרבה פעמים בפורום. סדרות הוייבראנט וההריטג' נחשבות לפחות מוצלחות של לאנזר.

ובקשר לקראנץ' שלך ציינתי שזה לא מנסיון שלי ורק על סמך חוות דעת ששמעתי על ה"חברה" הזאת.

ולמה אתה מנוע מלתת חוות דעת על הDRIVE? כי אם אני לא טועה יש לך אחד ואתה בהחלט יכול לתת חוות דעת מין הסתם.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

כמו שאומרים :"זה נבלה וזה טרפה".

מה התקציב שלך למגבר?

אולי יש אלטרנטיבות אחרות טובות יותר באותו מחיר?

האם יד שניה בא בחשבון?

ניר

under construction..

פורסם
כמו שאומרים :"זה נבלה וזה טרפה".

ניר,

הוצאת לי את המילים מהפה. כאשר קראתי אתמול את התרד הזה, זה בדיוק מה שרציתי לכתוב, אבל לא העזתי.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לא יצא לי להכיר מגברים של לנזר אבל מהיכרות של כמה מגברים של קראנץ אני דווקא מבסוט מהם..

למחוסרי תקציב אחלה מגבר ללא בעיות מיוחדות ועושה את העבודה.

פורסם

לי יש את השחור VIBE420 800W

מרים לי חבל על הזמן את המורל פולס

וסאב של היפוניקס זאוס 350RMS גומר לו על החיים !!

מומלץ רק השחור!!

• תוכן חדש...