Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תרד מזה,שכבה אחת של חומר איכותי מספיקה בהחלט.

ממש אבל ממש לא.

איטום לרכב שמבוצע בצורה מקצועית ידרוש כ2-3 שכבות מינימום ובשימוש בחומרים המתאימים למיקום ברכב(ייעודי למכסה מנוע,ייעודי לרצפת תא נוסעים,ייעודי לרצפת תא מטען,חומרי התזה,חומרי התזה לחיבור מקסימלי ועוד').

אין מה להתווכח בכלל זה מוכח כבר הרבה שנים.

הנה, הביקורת הזו חוגגת שנתיים בימים אילו:

http://www.sounddeadenershowdown.com/which/

תקרא, ותבין.

ניר

under construction..

פורסם

קראתי, ואני מבין שהוא בעצם מנסה להסביר כי החומר הזול לא יהיה טוב רק כי איננו עומד בטמפרטורות

קיצוניות (לקור או לחום)

If you know your car will never be exposed to extreme heat or cold, they may work for you. I'm not suggesting that all of these products have a 100% failure rate under extreme conditions, but I do believe they are risky.

מצד שני הוא רושם את מה שצוטטתי למעלה, ואתרגם בקצרה:

אם אתה יודע שהרכב שלך לא יהיה חשוף לעולם לטמפרטורות קיצוניות, אז התחליפים הביטומנים יעבדו

/יספקו את צרכיך.

אני לא רומז שלכולם יש 100% של אי הצלחה תחת התנאים הקיצוניים הללו אך אני נוטה להאמין שהם

בעייתיים.

יש עוד דברים שהחמצתי?

(אני לא אוהב לקרוא יותר מדיי באנגלית) :-P

פורסם

גל,

אם תעבור למבחן העמידות בחום.

אתה תגלה שרוב החומרים בשוק(למעט האקסטרים של דיינאמט והחומרים של סקונד סקין אודיו) לא מחזיקים מעמד בטמפרטורות של בין 52-60 מעלות, וזה עוד בחשיפה של מקסימום 3-4 שעות.

מיותר לציין שבחום הארצישראלי הטמפ' מגיעות גם ל70 ו 80 מעלות, במיוחד בתא מטען,תא מנוע,דלתות חיצוניות.

מה שיגרום לחומרים אפילו ייעודיים כמו האוריג'ינל של דיינאמט או אקסטרים של בי-קוויאט לקרוס.

עכשיו תחשוב מה יקרה לחומרים הפשוטים שלא ייעודיים לשימוש ברכב כמו "פז-קר" "סופר טייט אלומיניום " וכו'.

אני מני שהם יקרסו כבר בשעה השניה של חום כמו 45-50 מעלות.

פעם אחת אתה חונה למשך 4 שעות בחניון של הסופר לנד או שאתה חונה ליד חוף הסטודנטים בחיפה כשאתה הולך עם חברים לים, ושאתה חוזר, יש לך עיסת בידוד בדלתות:).

חומר למחשבה,

ניר

under construction..

פורסם

אדי,

האקסטרים הוא חומר מעולה, יכולת השרידות שלו הגיעה גם לחשיפה של כ24 שעות בסופן הוא עמד גם באיזור ה170-160 מעלות צלסיוס, אכן חומר עמיד.

אין ספק שכרגע מבחינת עמידות חום החומרים של סקונד סקין אודיו הם הכי עמידים.

אבל בקישור שנתתי מדובר לא רק על עמידות בחום(אם כי בארצנו הוא פאקטור מאוד חשוב) אלא בעוד סדרה של מבחנים.

בגדול אני מאוד ממליץ לכולם לעבור על המבחן הנ"ל, אני גם יודע שאיתמר(STARLET16V) מסיים בימים אילו לתרגם את המאמר\מבחן הנ"ל לעברית(לכל אותם חסרי הסבלנות לקרוא 6 עמודים באנגלית טכנית:)).

גל,

אכן, מבחן התנור יכול להיות מאוד מעניין, אבל אם תיקח את אותם חומרים שדיברנו עליהם כמו הסופרטייט אלומיניום של פזקר והוא אכן יעמוד מול חומרים כמו דיינמאט,קסקייד,סקונד סקין ובי קוויאט- אני לא הייתי שולל שימוש בו.

אבל לצערי עדיין לא בחנתי חומרים כאלו, ואני מאמין שאעשה זאת בזמן הקרוב, אם בסופו של דבר אגלה את מה שאני חושב שיקרה.

קיט באלק של אקסטרים ב895 ש"ח הוא תמורה פנטסטית למחיר.

בברכה,

ניר

under construction..

• תוכן חדש...