Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורווין מה יש לך עים פייז ? אני אישית יכול להבין אטון ודוטק אבל קומפוננט של פייז , או סאב זול שלהם ? לא יודע לא שמעתי ,אבל ממש לא נראה לי (אינסטינקטיבית אני מודה אבל בכול זאת)

וממתי ממליצים על מגבר של קלריון ?

חוץ מזה והשינוי בפנסוניק הכול בסדר ומצטרף בחום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

שידרגתי את המגברים שלי לאחרונה

את המגבר 2 יציאות אינפיניטי שהיה לי לרמקולים האחוריים החלפתי לapx4240 של קלריון

בהתחלה בכלל אמרתי לעצמי שבטח קניתי איזה זיוף, אבל בדקתי - חותמת יצרן, מספר סידורי ומידע מלא על המגבר באתר של היצרן והבנתי שקודם כל זה באמת מוצר של קלריון.

שמעתי אותו מגביר סט של פולק אודיו והתוצאה היתה יפה מאוד.

הנתונים של המגבר על הנייר טובים למעט נתון אחד - יחס אות לרעש נמוך.

מבחינת אחוז עיוות - אפסי.

60 RMS לערוץ ב4 אוהם ואני מוכן גם להסתפק בפחות מזה.

מה שמדאיג אותי זה שאחרי שאני ארכיב אותו אני אגלה שהוא מכניס רעש שמיים (רעש לבן) שיהיה מורגש בעוצמות בינוניות ומעלה כאשר מגבירים ואין שמע.

סה"כ המגבר נראה כמו דיל טוב שנותן תמורה מאוד גבוהה יחסית לעלות שלו בהתחשב שזה מוצר שהוא מותג ולא מדבקה.

האופציה השניה שלי היתה הקיקר kx350.4 שעולה חמש מאות שקל יותר - לאחר שמיעה של שני המגברים על אותם הרמקולים הגעתי למסקנה שאין שום טעם להוציא 500 שקל מיותרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...