Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומדים אצלי באוטו 2 מגברים אחד JBL GTO 75 ועוד מגבר מונובלוק של SOUND STORM וסאב של פיוניר TSW 306 קומפוננטים מורל פולס קדימה ועוד זוג אחורה. הכל מנגן מצויין אין בעיות. אבל עומד אצלי רדיו דיסק של TONBERG רדיו דיסק נחמד רגיל. הוא היה אצלי עוד מהמערכת הישנה שלי.עכשיו השאלה שלי היא עד כמה הרדיו דיסק משפיע לי על האיכות במערכת. אני לא מדבר על הנוחות והממשק. אני מדבר מבחינת האיכות שמע עד כמה הרדיו דיסק משפיע כשמדובר במגברים כאלה

פורסם

הרדיו דיסק מאוד משפיע על הסאונד, גם מבחינת עוצמה ובעיקר מבחינת איכות.

ככל שהמעבד של ה H.U (רדיו דיסק \ די וי די \ רדיו טייפ)

יהיה יותר איכותי (טכנולוגיה\ רכיבים) כך ישמע הסאונד.

יש הבדל משמעותי בין H.U שעולה300 שקל לבין H.U שעולה 3000 שקל.

מקווה שעזרתי.

פורסם

קודם כל תחליף כותרת....

ולאחר מכן תחליף רדיו דיסק....כמו שנאמר יש הבדל ענק בין זבל שעולה 300 שקל לבין משהו שאפשר לקרוא לו רדיו דיסק בסביבות ה1000

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...