פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מחפש 2 מסכים לרכב רק חדש..אין מגבלה כספית. הקטע הוא שאין הרבע מידע על המסכים האלה שמוכרים בזאפ נענע ושאר האתרים אין מפרט ואין כלום רק רואים את התמונה של המסך אני ידוע שיש מסכים איכותיים ויש כאלה שפחות רציתי לדעת על מה אתם ממליצים כי זה לרכב של אמא שלי יש לי אח קטן שעושה הרבה צרות במהלך הנסיעה..בקיצור אני צריך עזרה או המלצה לדגם של מסך 7 אינץ שיש בתוך כריות הראש של המושב..תודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת efi4*4, -
- 4 תגובות
- 858 צפיות
האם הוא נישרף לי? בתודה רוני
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק. חוות הדעת - קרא את כללי הפורום וכתוב כותרת עניינית ***
הודעה אחרונה מאת ariesld, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
שלום, יש לי סאב של infinity 12.1 kappa perfect אם אני לא טועה. 350 RMS מגבר של jbl וסט קומפוננט של infinity 6.5" 90RMS אני מעוניין להתקין אותה על קנגו 2005 רציתי לדעת איזה קופסא כדאי לקנות לסאב (לא מעוניין להרכיב לבד ולבזבז הרבה כסף) אני אוהב באסים עמוקים נמוכים. ורציתי לדעת איזה ערכת חיווט לקנות? ומה המחיר של הרכיבים כמובן במקום זול.. ואיפה אפשר להשיג.. ולגבי התקנה כמה אמוקים לקחת על התקנה של הרכיבים? תודה רבה מאד מאד חשוב לי אני בודק על המערכת מעל שנה.
הודעה אחרונה מאת RipCurl, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעתם את הסט החדש של מורל דוטק אובישן ?
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
Complete Set of Swiss Audio SAC650 6.5� + 4� 3-Way Component Speaker System . Each system comes with (2)6.5� + (2)4�+ (2)Tweeters + (2) Crossovers! 100$, שווה? מפרט של הקומפוננט 2 WAY: 6.5� MATCHED 2-WAY COMPONENT SYSTEM » Power Handling: 100 Watts RMS » Frequency Response: 35Hz to 25kHz » 6.5� Mid-Bass w/15 oz. Strontium Magnet » Texture Woven �ICED SILVER� 1-Piece Cone » Butyl Rubber Surround » 2-Layer High-Temp ASV Voice Coil » 1� Ultra Compact Neodymium Titanium Tweeter » Surface or Flush Mount Options » Matched Component 12dB Per Octave Crossover Network » Sensitivity: 90dB » Hole Diameter: 140mm / 5.5� » Depth:…
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
נראה לי שהייה נחמד אם כל אחד יגיד מה המערכת החלומית שהוא היה רוצה ושלא יתחשב בכלום(כסף )כי בסך הכל זה חלום ולי אישית זה יעזור תודה לכל החולמים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי רכב מסוג מאזדה לאנטיס מודל 2000 עם זה חשוב המערכת רדיו דיסק 770 קומפוננט דוטק קדימה אחורה 6/9 פיוניר מגבר לאנזר 1000 וואט 4 ערוצים ומונובלוק קיקר 600.1 על סאב קיקר L7 חיווט +4G וגם המינוס עכשיו הדפיקה של הסאב באה אחרי הזמן מה יכול לפטור את הבעיה? תודה! עוז
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי במחסן של העבודה שלי את המגבר... המגבר הוא 2 ערוצים ונראה קצת ישן... (תמונה למטה) מישהו יכול להגיד אם הוא שווה משהו מבחינת ביצועים ואיכות? לא חסר מגברים ישנים שנשארים איכותיים לטווח ארוך לכן אני אופטימי!
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 6 תגובות
- 903 צפיות
יש לי סאב וורפר של קיקר Comp c12, 150 RMS 300 watt אני רוצה לחבר אליו מגבר חזק שיוכל להפיק ממנו את המקסימום שאפשר: המגבר הנ"ל , יכול להפיק ממנו את המקסימום? שם של המגבר: מגבר2 ערוצים מבית LIGHTNING AUDIO דגם B2.300.2 מפרט תכני: מפרט טכני : - מגבר איכותי מבית Lightning Audio המגבר מסדרת BOLT - איכות סאונד גבוהה 900W. - 2 ערוצים. - RMS 100W *2 בחיבור 4ohms - RMS 150W *2 בחיבור 2ohms - אופיה חיבור עם גשר RMS 300W *2 - תחום תדרים 40HZ-40KHZ. - מערכת קירור מורחבת לעבודה מאומצת. - עיוות צליל נמוך ביותר 0.05%. …
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מאזדה 3 אני רוצה לשים מערכת התקציב הוא 2000 שקל משהוא טוב בבקשה אם יש לכם מידע או משהוא תחלקו איתי :] תווודה
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
טוב אז ככה לאחר פנטוזים אין סופים ומכירת קומפוננט הדראג-סטאר שהיה לי הבאתי קומפוננט של הרץ (HERTZ) דגם HIGH ENERGY פשוט פצצה של קומפוננט, מיידים מדהימים וטווטרים שכל מילה מיותרת. תמונה: בקרוב תמונות מהרכב.
הודעה אחרונה מאת aviv007788, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני חדש פה עכשיו אני לא ממש מתמצא במערכות ואיפה זול ואיפה לא בקיצור אני מחפש לשים מערכת שלמה של סאב + שתי רמקולים למגש האחורי ואם צריך מגבר גם מגבר מה שרצוי התקציב עומד על משהו כמו 4000-5000 אם למישהו יש ראיונות או דברים יותר זולים ואמינים תגידו לי בינתיים הכי חשוב לי זה סאב + רמקולים אני לא יודע אם יש צורך במגבר לדברים כאלו... בכל מקרה הרכב שהדברים האלה יהיו עליו זה יאריס יאללה תנו הצעות בתודה אסף
הודעה אחרונה מאת smoke, -
- 2 תגובות
- 842 צפיות
עומדים אצלי באטו 2 סאבים של פיוניר TSW306C 400 RMS כל אחד אז עכשיו אני רוצה להביא מונובלוק כי כרגע הם מחוברים למגבר 4 ערוצים ומקבלים 100RMS כל אחד מה אתם אומרים על המונובלוק הזה של SOUND STORM http://mobile-emotions.stores.yahoo.net/sov918wa2chc.html מציעים לי אותו ב1000 והוא יקר יותר בהרבה מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן חבר'ה! הנה כמה תמונות מאחת העבודות האחרונות שביצעתי,את העבודה הנ"ל ביצעתי ברכב של חברה שלי(VW POLO 2001),הקורות קיבלו ציפוי מעור צבי אמיתי,אחד הדברים הקשים שהיו בבניה הזו זה הציפוי עם העור מכיוון שהעור כל כך דק(נראה לי יותר דק מקונדום) ,אז אם הייתי מותח אותו חזק מדיי אז הוא היה מתעוות. הנה כמה תמונות לפניכם:
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
וואלה היו הרבה אנשים אבל היה יבששששש מאודדדדדד..... חבל כמה תמונות שצילמתי בחפיף... http://www.2all.co.il/GalleryPicShow.asp?ID=1150&iPageNo=1&N= www.2all.co.il
הודעה אחרונה מאת ory9, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
JVC KDG310 יש חיבור השתקה לדיבורית לסלולרי?
הודעה אחרונה מאת prigat_a, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום ברכבי החדש(דייהו רייסר) שמתי אחוריים של סאונדסטורם 6 וחצי אינצ', ומקדימה יש מקום ל4 אינצ', ואין לי שם רמקולים מאחר והקודמים גססו למותם עד שניתקתי אותם, בכל מקרה יש לי HU JENSEN4X25 ישן קצת אבל מגביר סבבה את האחוריים, עכשיו למען הצליל ההיקפי אני מעונין ב זוג 4 אינצ' לא יקרים שישלימו צליל היקפי, אין מצב לחיבור בעתיד של מגבר, ככה שזה הגברה של HU , תקציב מוגבל עד 250 300 ש"ח
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שאלה לגבי רעש ברדיו דיסק אלפיין 9853 כל פעם שאני מפעיל שיר אז שומעים מן רעש ברקע. בעיקר שמים לב טוב כשיש קטעים שקטים בשיר וברגע ההחלפה בין השיר הראשון לשני אז הרעש נעלם וחוזר איך שמתחיל שיר חדש. מישהו נתקל בבעיה הזאת ?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רק מי שמכיר את הרדיו דיסק הנ"ל. אם אפשר חוות דעת איך הוא, מה הפונקציות המעניינות שיש בו, אמינות. ושאלה כללית האם שווה לקנות רדיו דיסק שתומך ב24 ביט?
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 970 צפיות
ראיתי את הסאב הזה("12 אינץ 1000W") בכל מיני אתרי מכירות.. אני מודע לזה שהוא לא הכי הכי... אבל אני מעדיף להתחיל מזה... כמה wrms הסאב הזה יכול לקבל, ומה הכמות המינימלית של וואטים שצריך לתת לו בכדי שיתן משהו..? הייתי מעדיף לקנות את הסאב הזה בחנות כלשהי ולא מאתרי אינטרנט, אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי לחנות כלשהי באזור הדרום והמרכז..
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה אתם חושבים על הסאב RE XXX 15 הוא נחשב טוב מבחינת איכות ועוצמה או שוא נותן רק כוח ובלי איכות ודיוק ואיזה מגבר מסוגל להחזיק אותו או 2 כאלה ושמעתי שיש כזה מגבר מנורות לUS AMP מה אתם חושבים עליו משהו טוב או סתם חרטה ושאלה אחרונה אם אני מגביר סאב 1 עם 2 או 3 מגברים זה טוב או שאני מאבד איכות?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
יש לי מגבר שרווד 240X4 ואין לי רמקולים אחוריים.. על איזה רמקולים אתם יכולים להמליץ לי עד סכום של 500 ש"ח תמונה של המגבר.. http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=12159920&alid=433313&uid=9EBB07FF6C074AFD9F4DFF27E5C14133&AlbumIsOpen=False
הודעה אחרונה מאת shuki0202, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איך הסאב הנ"ל מבחינת דיוק? סאב של חברת Image Dynamics דגם ID12"d4 V.3 הוא נחשב sq? יש למישהו את הסאב והוא יכול לתת חווות דעת? תודה
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 0 תגובות
- 743 צפיות
http://www.exoticaudio.org/ אמנם לא אודיו לרכב אבל מגניב לגמריי.. ותמונה לכולם:
הודעה אחרונה מאת corwin, -
rta מסוג חדש
מאת KICKER- 8 תגובות
- 957 צפיות
http://www.fugly.com/videos/6317/rubens_tube_physics_experiment.html
בניית תיבה
מאת שבלול-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
התחלתי לבנות את התיבה החדשה לסאבים שלי (2 15") עכשיו השאלה היא, בניתי את התיבה התקנתי 2 טרמינלים, איזה כבלים אני אמור לחבר בין הטרמינל לבין הסאבים עצמם (בפנים התיבה)? יש לי כבלים דקים של מערכת ביתית שלדעתי יעשו את העבודה, או שאני אמור לחבר גם עם כבלים עבים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
שלום לכולם השבוע קיבלתי מתנה מחבר רמקולים אחורים של dragstar dce 913 120 וואט 50 rms ויש לי רמקולים פיונייר 350 וואט 80 rms איזה רמקולים עדיף לי לחבר לאוטו מבחינת עוצמה איכות צליל ...אני לא כל כך מבין בזה אני חדש תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 1 תגובות
- 814 צפיות
אז ככה הדגם הוא type rf ואם הם יתאימו למערכת spl תודה לכול העונים
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום! אבקש לקבל מכם המלצה לסאב כמה שיותר SQ עד 1500 ש"ח,את הקופסא לסאב אני לא צריך. תודה. **עריכה**-הסאב חייב להיות 12 אינץ'.
הודעה אחרונה מאת corwin,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 798 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Satori
- OranKimhi
- Supertigre
- יבגניפ
- Ldh_88
- mazda2011
- ofralon
- Tibbyle
- Golf_91
- yoav911gt2
- roeecohen01
- samg