Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר סאב של ID שמבוסס על XLS או XXLS.

על איזה סאב אתה מדבר?

על הIDMAX יש מליון ואחד ת'רדים בעולם וגם לא מעט בארץ. הIDQ הוא סאב SQ מעולה ביחס למחירו.

הID מיועד למי שרוצה סמל של IMAGE DYNAMICS בתא המטען.

בעזרת עוד לא נתקלתי בחנות אינטרנטית שלא הצלחתי להזמין דרכה בין אם ישירות ובין אם בעזרת MUSTOP - כסף מדבר ואם אתה כותב באופן מכובד ורשמי הם יתייחסו אליך.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אנני יכול כרגע לבדוק (הגישה לשלי לאינטרנט מוגבלת מאוד ) אבל נדמה לי שאני זוכר שנאמר בכמה פורומים שה IDQ מבוסס על הXXLS .אולי טעיתי בזה.

לגבי קניה אם אתה משתמש גם במסטסטופ אזי הקניה נעשית כבר כ"כ יקרה עד שאין כל כך טעם בה ולכן , לא כ"כ התיחסתי לאפשרות . וכול האימג' דינמיק קשים להשגה בגלל שאין להם חנות אינטרנית ששולחת לישראל.

ווממה שהבנתי גם מכתבים לו מועילים לגבי היצרן/חנות (אייל ועוד מישהו דיברו על זה בעבר )

מכול מקום מה דעתך על ההשוואה של הIDQ לעומת הXXLS?

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כן, טחנתי את התשובה הזו רבות, אבל היא יותר רלוונטית למי שפונה ל SQ:

לא לקנות מבלי ששמעת.

גם JL שניחנו בסאבים SQ לעיתים לא יישמעו מדוייקים או מהירים או בכלל טובים

לאחרים.

כל סאב יש לו ייחודיות שלו ולראייה - אין סאב SQ אחד שזוכה קבוע.

יש המון סוגים וצריך לדעת איך לאזן אותם עם המערכת.

ניתן לומר על כל סאב SQ שהוא מהיר ומדוייק, אבל עד שלא שמעת אותו, חבל על

הכסף שתוציא עליו.

ואני מחזק את דברי אוגי על הסאב ID שהוא בדיחה אל מול אחיו הגדולים, וגם

בנוגע לתמחור הגבוה של JL בארצנו.

פורסם

מעולם לא יצא לי להשוות IDQ וXXLS אחד מול אחד באותה סביבת הפעלה. לכל רכב TRANSFER FUNCTION שונה וכיולים שונים. כמו כן, עיקר ההכרות שלי עם XX/XLS הוא בשימושים ביתיים. בכל מקרה המלצה שלי תהיה XXLS.

עוד לא שמעתי/קראתי על מישהו שהתאכזב מהXLS/XXLS ולכן אם מדובר בקניה על עיוור (או במקרה הזה על חירש) אז הסיכוי לקליעה טובה יהיה על הXLS/XXLS וכמובן יש את היתרון של קלות ההזמנה ממדיסאונד.

בקשר לכך שלא עונים לEMAIL במקומות בחו"ל אז ככה, הרבה מאוד מסנני דואר זבל אוהבים להפנות דואר ממקור ישראלי לSPAM FOLDER במיוחד כאשר התוכן הוא מתאים לפרופיל של "הצעה עסקית" ולאף אחד אין כוח לעבור על הSPAM FOLDER. תנסה לדמיין את כמות הזבל שמגיעה לכתובת דואר שמפורסמת באינטרנט.

ניתן לעקוף זאת ע"י שליחת פקס או כתיבת מכתב עם "נייר פירמה" מרשים, היה לי קטע כזה כאשר רציתי להזמין טוויטרים של hiquphon ומידבאסים של beyma.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

ניר אם כמה שמולטי אוהם נחמד הוא לא מתקרב להיי גרייד שלא נדבר על המק מקסימוס.

המק מקסימוס הוא SQ וסאב נהדר , פחדתי להמליץ עליו כדי שלא יעלו עליי פה. זה שהוא SPL זה מהקשקושים הגדולים ששמעתי בחיי...

מזלי שעוגי בסביבה מדיי פעם :)

המק מקסימוס פשוט זקוק למגבר הרבה יותר חזק בעוד ההי גרייד הוא מאוד מאוד נציל (94 dB!!) אבל עדיין רק 350 W RMS .

את הTHRILLER יש סיכוי להשיג צריך ללכת לSG ולשבת להם על הראש שיחפשו במחסן , אני הייתי מופתע שהם מחזיקים עדיין את המגבר שלי , מה שקורה זה שהם מושכים הרבה פעמים ציוד חזרה ממתקינים וחנויות ואז זה נשאר אצלם במחסן , אפשר להשיג על זה אחלה דילים שם ;)

• תוכן חדש...