פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
רציתי לדעת מחיר לכמה סאבים: T1? T2? P3? ללא תיבה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שווה להביא סאב של קיקר c12 + תיבה פתוחה ב 350 ?? הסאב עצמו נראה טוב לא הרוס או משהו אם הוא טוב הוא שווה 350 שקל לא ? וזה עוד עם תיבה .!
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הדגם הוא DAB 4075 קיבלתי הצעת מחיר של 1000 שקל בערך למגבר הנ"ל והוא מיועד להגביר קומפוננט של JBL וסאב סרווין וגה הד אני צריך להחליף כי נשרפה לי יציאה במגבר של crunch והסאב עובד רק על ערוץ אחד האם כדאי לי להשתמש רק בשני ערוצים בקרנצ' ולהשקיע במונו, או להעיף את הקרנצ' ולקנות את הדראגסטר ? תודה !
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו נתקל במגבר הזה ויכול לתת חו"ד, ובכלל על החברה? נתונים: 4 ohm RMS Power: 4 x 60 Watts 2 ohm RMS Power: 4 x 100 Watts 4 Ohm Mono RMS Power: 2 x 200 Watts Frequency Response: 20Hz - 30KHz S/N Ratio: >100 db Damping Factor: >200 @ 100Hz Minimum THD: Fully Adustable Crossover Bass Boost Equalization High Level OEM Input Lucite Encapulated Terminals Dimensions: 13" x 11" x 2.75" המחיר: 1200 ש"ח תודה
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
- 1 תגובות
- 731 צפיות
היי לכולם הוצעו לי אתמול טוויטרים של דוטק למכירהMT11 מחבר.. ומה שמוזר היה ששני הטווטרים היו זהים יש להם איזה מין פלסטיקה קטנה מעליהם השניים אבל אני חושב שטויטרים של דוטק שונים בצורה...לא?! תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
"רשרוש" בטווטרים 1 2
מאת leonm12- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, יש לי מגבר 4 ערוצים כאשר 2 ערוצים מחוברים לטוויטרים ו 2 ערוצים מחוברים למידים. המערכת עובדת בתצורת 3-way ללא קרוסים פאסיביים, כאשר כל החיתוכים נעשים מה HU. הבעיה שלי היא כזאת אני שומע לעיתים "רשרוש" כמו זיוף מהטווטרים. כאשר אני נמצא בווליום בינוני לגבוהה. התחלתי לאבחן את הבעיה: בשלב ראשון השתקתי את היציאות של המידים והסאב מה HU והשארתי רק את הטווטירים לנגן. שמתי לב שהם מנגנים נקי מאוד עד לווליום גבוהה. לאחר מכן הפעלתי את היציאות של המידים ועשיתי "השתק" ליציאות של הטווטרים, ונוכחתי לשמוע שלמרות שאין שום כניסת אאודיו לטווטרים עדיין יש את הרשרוש כאשר אני מגביהה. חשבתי שכעת מדובר בבעיה ב HU. לאחר מכן הוצאתי פיזית את כניסות ה RCA של הטווטרים והפעלת…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 4 תגובות
- 887 צפיות
יש לי מלא מקום לחבר את המגבר והסאב אבל השאלה מה הכי עדיף בג'יפ (בגלל שבשטח הנסיעה לא חלקה ויכול להיות שהאוטו יגיע לשיפועים גדולים, מכות חזקות וכו') אם אני מחבר את הסאב ל"רצפה" של הבגאז' אני יכול לחבר את המגבר על הסאב ? (בלי ברגים-עם רצועות או משהו) הרטט של הסאב יפריע לעבודה של המגבר ? יש הצעות ? מכות חזקות שהאוטו חוטף ישפיעו על העבודה של המגבר או הסאב ? יש איזה ספוג או משהו שאפשר לשים ? תודה
הודעה אחרונה מאת Dean L, -
- 1 תגובות
- 873 צפיות
שלוםם יש לי מגבר שרווד 240X4 ועוד מגבר פרוטון משהו וחיברתי את שניהם לקרוסאובר לשרווד יש שתי פיוזים במגבר ולפרוטון אחד ... עכשיו אני רוצה לדעת אם צריך לשים פיוזים נוספים בקבל? ואם כן אז כמה שיותר קרוב למצבר או רחוק..
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי .. יש לי פג'ו 206 ויש לי סאב PL1-212 שהוא כמעט אוכל 90% מנפח הבגז' אז חשבתי להפוך אותו כלפי מעלה באלכסון. האם זה מזיק לסאב ? וזה יפיק עדיין אותה איכות ועוצמה ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- 1 תגובות
- 678 צפיות
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2798186&refid=6 האם הדיל משתלם? אני מחפש מערכת שכוללת נגן mp3 מגבר 4 ערוצים וסאב עד 2000 ש"ח
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 877 צפיות
לפי נתוני החברה מוצי 110W RMS בכול יציע מיבית מקסוניקס
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
עזרה במגבר וסאב
מאת slasl- 0 תגובות
- 658 צפיות
שלום. אני מחפש מגבר 1*400rms של focal fp 1.800. כמו כן אני רוצה לשלב אותו עם סאב450 rms 10" של hertz hi-energy hx250d. אם אתם יודעים היכן ניתן לקנות את המוצרים האילו כאן בארץ זה יהיה נהדר. ואם אתם מכירים מישהו שרוצה למכור יד שניה זה יהיה אפילו יותר טוב. מה אתם אומרים על השילוב? כדי לקנות משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת slasl, -
עזרה בהפיכת רמקול לסאב 1 2
מאת bmx- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי רמקול 12 אינץ' אני רוצה לבנות לו תיבה ולחבר אותו למגבר כך שיתפקד כסאב, על הרמקול לא רשום שום פרט שיכול לעזור לי, איך אני יכול לדעת כמה wrms אני יכול לתת לו, מה התחום תדרים שלו ועוד פרטים שיעזרו לי?.. על איזה מידות לתיבה אתם ממליצים.. ?..
- 0 תגובות
- 976 צפיות
אני כלל לא מבין בתחום האודיו!! אני רוצה לקנות רדיו דיסק רק בשביל לחבר אליו נגן MP3 ורדיו. יש לי כמה שאלות: 1. אם אני קונה מכשיר עם יציאת USB ברור לי איך לחבר(כמו כבל למחשב- הנגן ללא USB ישיר), השאלה היא איך ועם מה אני צריך לחבר את הנגן לרדיו דיסק עם יציאת AUX (קידמית\אחורית) עם איזה כבל ואיפה אני רוכש אותו? 2. מה נותן איכות טובה יותרחיבור USB או AUX? 3. האם יש למכשיר הזה יציאת USB רגילה (אני לא הבנתי את המפרט). מפרט : http://www.pyleaudio.com/manuals/PLCD88USMP.pdf עולה 450 שקל 4. האם חברת PYLE ידועה לכם , מה עומר מאחורי כל המספרים והאותיות במפרט (לפחות חלק, אם אפשר..), סה"כ מוצריה מקבלים ביקורות טובות בזאפ? 5. חברת TONBERG הדנית איכותית או לא או עדיף ללכ…
הודעה אחרונה מאת התלמיד, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 890 צפיות
יש לי מכשיר CDXM8800, מכשיר מעולה לדעתי. למי שלא מכיר יש לו פנל מסתובב עם כפתורי שליטה בחלק הפנימי, בחלק החיצוני ישנה תצוגה. העניין הוא שהתצוגה נעלמה לי לחלוטין, אבל המכשיר ממשיך לתפקד כרגיל, החלפתי פלט כבל בחדש וזה לא פתר את הבעיה. מה עכשיו? אולי יש למישהו רעיון מאיפה נובעת התקלה? אולי יש למישהו כזה והוא רוצה להיפטר ממנו? אפילו מקולקל?
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
עברתי על אחת הגלריות וראיתי שלמישהו כאן ברכב מותקן HU של פיוניר 880 . רציתי לקבל חוו"ד על הדגם הזה ביחס לדגמים אחרים . אני מתלבט בין הדגמים של פיוניר , מהסדרות הגבוהות ... 7800 , 880 , סדרה 9 החדשה ... יש למישהו כאן ניסיון ם הדגמים האלה לטובה או לרעה ... ? תקלות אופייניות ?
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 950 צפיות
יש תופעה מעצבנת ברדיו דיסק של פנסוניק מדגם cq-c7103u שאולי מישהו מחברי הפורום יוכל לומר לי איך אני יכול לסדר אותה כל פעם שאני פותח את הרדיו דיסק הוא מבקש ממני להוציא את הדיסק "please eject cd" מה שאני עושה זה מוציא אותו ואז ישר מחזיר בחזרה.. מישהו יודע למה זה ככה ? תודה
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איפה אני יכול לשאול לגבי תיקון של פאנל (תצוגה פגומה) חנות או אתר יספיקו... וכמה לדעתכם שווה להשקיע.. תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת taotao161, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
קיבלתי הצעה למערכת: רמקלים אחורים מגבר וסאב תגידו לי אם היא סבירה ואם המחיר טוב מגבר:PLATINUM AUDIO JAGUAR 8500 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=441 רמקולים אחורים:וPioneer TSA697 350w http://www.audionet.co.il/details.asp?id=544&lead_id=&look= וסאב עם תיבה: 1300WוSony XSL122P5 http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=771 כל זה כולל התקנה ב1800 שקל. אני לא מחפש משהו רציני במיוחד אבל עם אני משקיע 2000 שקל אני מחפש משהו טוב תודה אבי
הודעה אחרונה מאת אבי 12, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
משהוא מוזר. החזרתי את הפאנל שלי לרכב אחרי שהוא היה אצל אחי לשבוע. ובשני אחרי שסיימתי לחבר. התחילו רעשי אלטרנטור וברקס.. וכיבוי והדלקה. (בום) אחרי משחק עם החוטים. הסתדר. הבעיה שזה בא והולך . אחרי משחק קטן מאחורה. אחרי בירור קטן. הרעש שהיה הגיע ממגע של הRCA הקדמיים והאנטנה. (ארקה) וזה ביטל. פירוש הלך המינוס של המכשיר !! משהוא שיהיה מחר (היום) שבת במפגש ויכול לתקן את זה שם. איזה כלים להביא? מלחם. בדיל. מברגים. גנרטור לחשמל. וכו. אז למי שיש את הנגד/קבל/גו'ק שהלך. ומוכן להביא איתו ולעזור לי לתקן את המכשיר. יתוגמל בהתאם. אלי
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 740 צפיות
יש לי שאלה שדיי מציקה לי לדוגמא יש לי מגבר שיכול לעבוד עם רדיו דיסק מ0.2 עד 6 וולט מה יתן לי עם בכלל מכשיר עם יציאה של 2 וולט ומכשיר עם יציאה של 6 וולט והעם רק שהמגבר מקבל את ה6 וולט (לפי הדוגמא למעלה) אז הוא נותן את שיא העוצמה שלו? ומה יקרה עם אני יחבר למגבר ליין דרייב בעל וולט גבוהה ממה שהמגבר מוצהר? תודה ויום טוב
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ההורים נוסעים לחול בשבוע הבא ובעזרת השם יקנו לי מגבר לשאלה... לא מצאתי באינטרנט איזה מגברים יש בדיוטי פרי אז אולי מישהו יודע לענות לי איזה מגברים יש שם (חוץ מהJBL העממי)? תודה!
המלצה ל HU
מאת sharonarn- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה עדיף לדעתכם כאשר הדגשים הם איכות קול ואפשרויות כיוון שתי האופציות הם פיוניר אחד Pioneer DEH P 9400 MP והשני DEH-P880PRS עוד שאלה ל DEH-P880PRS יש AUX פנימי ? כי בנתונים רשום שכן ודיברתי עם כמה מתקינים והם אומרים שאין תודה מראש שרון
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 0 תגובות
- 799 צפיות
שלום... החלטתי לשדרג קצת את המערכת שיש לי באוטו ואני צריך קצת יעוץ כי אני לא ממש מבין בתחום הזה... כרגע יש לי רדיו דיסק של חברת aiwa ושני רמקולים 6*9 של חברת jbl מסוג cs3196 עכשיו אני רוצה להוסיף זוג רמקולים/קומפוננטים מקדימה (מה ההבדל ביניהם?) בסכום שבין 300-400 ש"ח אז על מה אתם ממליצים? אם זה חשוב אז אני לא מתכוון להוסיף סאב או מגבר בקרוב... תודה רבה על העזרה...
הודעה אחרונה מאת sayed, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו התנסה איתו ? או יצא לו להשתמש עם מכשיר דומה? איך ה pulse touch של אלפיין? ידידותי? אחד השיקולים שלי בבחירת המכשיר הזה על ה D310 הוא האופציה שהוא יכול לנגן dvd-audio חסרון אחד שיש לו שהפאנל שלו [כל התצוגה למעשה] אינו נשלף יש הערות\הארות?
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלוםם לכולםם מישהו אולי מכיר את הפאנל של ה JVC עם הDVD הקטן בצד,יש כזה שני עיגולים על המערכת מישהו מכיר??מישהו יכול לתת הצעת מחיר חוות דעת כמה עולה בדיוטי פרי תודה.
הודעה אחרונה מאת MaX-TuRbO, -
עזרה בקשר הלבחירת רדיו דיסק
מאת Guest lodag- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 715 צפיות
אני צריך רדיו דיסק שיהיה אפשר לחבר אליו נגן MP3 פלאש שאין לו USB ישיר(מתחבר עם כבל) ולקבל איכות טובה : אופציות-- 1. רדיו דיסק עם יציאת AUX (קידמית אחורית - יש הבדל?) ואז אני יצטרך לרכוש כבל AUX שהבנתי לא מגיע עם מכשיר ועולה הרבה מאד כסף, או שאני יכול לחבר עם כבל אחר כמו RCA שהוא לא עולה קרוב ל200 שקל!!(אני מוותר על חיבור בעזרת משדר FM)- איפה אני קונה כבל במחיר סביר איזה מכשיר מומלץ (AIWA, TONBERG- שמעתי חברה ארופאית טובה זה נכון-?) 2. לרכוש רדיו דיסק עם חיבור USB כמו מכשיר זה http://www.pyleaudio.com/manuals/PLCD75USMP.pdf שלא יקר (אני לא צריך אותו בשביל דיסקים אלא רק רדיו וחיבור לנגן), בערת איזה כבל אני מחבר אותו למכשיר זה (יש שמה USB רגיל-?) תודה
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 25 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי מגבר soundstorm d350.4 מוצהר 150X4 w rms. כרגע הוא מגביר מורל פולס 6.5 אינץ'. אני רוצה לקנות סאב וראיתי פה בפורום מכירה קיקר CVR 12 אינץ' דיי בזול. שמעתי אותו היום במפגש ולכן אני מתלבט לגביו אם הוא מתאים לי למגבר או לא. הסאב מוצהר 400 רמס ויש לו 2 סלילים של 4 אום. מה אתם אומרים, אם אני אקנה את הסאב הזה המגבר יזיז אותו? תודה.
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כמה אוהם יעבוד המונו כאשר אני מחבר לו שני סאבים? 1. כאשר סאב 1 מגושר ב-8 אוהם והשני ב-4 אוהם 2. כאשר סאב 1 מגושר ב-2 אוהם והשני ב-8 אוהם 3. כאשר סאב 1 מגושר ב-2 אוהם והשני ב-4 אוהם תודה
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב רציתי לדעת ממי שמכיר את הסדרה של ה4 ערוצים שלהם האם הוא איכותי מספיק בשביל סופרימו פיקולו וופר של פייז אודיופיל או K2P של פוקל הגברה אקטיבית או כל מגבר אחר עד 5K בתודה רוני
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$,