Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כלל לא מבין בתחום האודיו!!

אני רוצה לקנות רדיו דיסק רק בשביל לחבר אליו נגן MP3 ורדיו.

יש לי כמה שאלות:

1. אם אני קונה מכשיר עם יציאת USB ברור לי איך לחבר(כמו כבל למחשב- הנגן ללא USB ישיר), השאלה היא איך ועם מה אני צריך לחבר את הנגן לרדיו דיסק עם יציאת AUX (קידמית\אחורית) עם איזה כבל ואיפה אני רוכש אותו?

2. מה נותן איכות טובה יותרחיבור USB או AUX?

3. האם יש למכשיר הזה יציאת USB רגילה (אני לא הבנתי את המפרט). מפרט : http://www.pyleaudio.com/manuals/PLCD88USMP.pdf עולה 450 שקל

4. האם חברת PYLE ידועה לכם , מה עומר מאחורי כל המספרים והאותיות במפרט (לפחות חלק, אם אפשר..), סה"כ מוצריה מקבלים ביקורות טובות בזאפ?

5. חברת TONBERG הדנית איכותית או לא או עדיף ללכת על היפניות (SONY,AIWA) עם AUX אני מדבר על הדגמים הזולים +-650-750 שקל?.?

תודה..

• תוכן חדש...