פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
היי אני מחפש גריל לקיקר אל 7 .. אני מתכנן להזמין מחול בגלל שלא מצאתי בשום מקום מישהו יודע בכל זאת אולי איפה אפשר להשיג גריל?
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הרכיבים במערכת רשומים בחתימה. אני מתלבט לגבי שני דגמים של פיוניר פרמיר בין 480 ל 580 התוספת לא כל כך גדולה ואני מקבל ב580 תצוגות יפות. נחמד שיהיה לי דולפין שזז על הדש בורד. עכשיו ב580 כל יציאה למגבר (ויש 3) היא 2.2v, לעומת ה480 כל יציאה למגבר היא 4v. קריטי ? ואני לא מבין פשוט אם האות שיוצא יהיה יותר חלש אז יהיה אפשר להגביר אותו יותר דרך המגבר, או שאני טועה ? והאם בקרוס אובר שני ערוצים שמותקן בפיוניר יהיה עדיף להשתמש מאשר בקרוסים הפאסיבים של מורל ? ועוד שאלה התעיינייתי לגבי רדיו דיסקים של קלריון, האם קיים ר"ד של קלריון בעל 3 יציאות שלא עולה מעל 1200 ש"ח ? ובכללי, האם קיים מכשיר שלא עולה מעל 1200 ושקיימים בו 3 יציאות למגבר + שליטה על סאב …
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מפצל פלוסים \ מאגד מינוסים מפצל עם כניסה אחת של 0 גייג' ו 4 יציאות 4 גייג' אחרי פיוז 100 אמפר מאגד 4 כניסות 4 גייג' ליציאה אחת של 0 גייג' למינוס מפצל רימוט - כניסה אחת 4 יציאות! חבילה מושלמת לעשות סדר בבגאז'! ממש שימושי לחיבור ארבעה מגברים סתם חשבתי שיהיה מעניין שוקל 1.8 קילו באדיבות חבר פורום מאוד מוערך מצידי תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
שמעתי פעם שמוע שיש שם גם חורים מוכנים ל6*9 יש למישהו מושג?
הודעה אחרונה מאת ori793, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב, לאחרונה הוצע לי לרכוש סט קומפוננט של לייטנינג אודיו (סדרת סטרייק) ומגבר זטק וקטור. (או משהו כזה) היום ברכב, יש לי רמקולים פשוטים ותו לא. (צמד 3way של JBL במדף וצמד BLAUPUNKT בדלתות) האם המערכת המוצעת היא שיפור משמעותי? הHU המשודך יהיה פיוניר 4700, שזה מה שיש לי היום. בהתחשב בזה שאני שומע המון מוסיקה ברכב, אבל בלי צורך מיוחד שהאדם שלידי ברמזור ישמע גם. סוג מוסיקה: בד"כ ג'אז.
הודעה אחרונה מאת gorenziv, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לדעת האם קיים רכיב חשמלי אשר הופך את הקטבים. דהיינו, לרכיב כניסה של פלוס ומינוס ויציאה של פלוס ומינוס, במצב א' הכניסה והיציאה זהות + ל+ ו- ל-. במצב ב' בעזרת כפתור הפלוס בכניסה הופך למינוס ביציאה והמינוס בכניסה הופך לפלוס ביציאה. האם קיים רכיב כזה ואם כן איך הוא נקרא? תודה!
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום קיבלתי קיקר קומפ חדש הייתי רוצה המלצה לתיבה אטומה לסאב הנ"ל, לפי ההמלצה של היצרן, התיבה המינימלית האטומה היא 35 ליטר. אם אני אגדיל את נפח התיבה למשל ל45 ליטר השינוי יהיה משמעותי? אני אקבל פחות דיוק משמעותית מאשר בתיבה של 35 ליטר? שאלה נוספת בקשר לצמר סלעים או משהו כזה... הבנתי שכאשר מכניסים את הצמר הזה לתיבה הוא סופג גלי קול, ומדמה תיבה גדולה יותר (1 פאונד מהצמר = 1 cF האם זה נכון?) אם כך אני יכול לבנות תיבה אטומה של 35 ליטר לשים בתוכה פאונד של צמר סלעים, ובפועל בעצם לקבל תיבה בנפח 63 ליטר? תודה רבה לעונים אני אשמח לקבל הרבה תגובות כי אני מתכנן לבנות את התיבה במהלך השבוע הקרוב. אמיר
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקי אז ככה, יש לי מגבר Kicker 06ZX650.4 .. אלו הנתונים שלו : http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17033 יש את הקומפוננט Morel Hybrid Ovation 6 ... אלו הנתונים שלו : http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_hybrid.html ויש את הסאב Kicker CVR12 .. אני רוצה לעשות גישור עם הסאב והמגבר, הסאב הוא 400RMS והמגבר בגישור נותן 325RMS, האם זה מספיק ? וכמה אום הסאב צריך להיות ? איזה להביא ? 2ohm או 4Ohm ? עכשיו עוד שאלה..המגבר נותן 120W לכל ערוץ, הקומפוננט דורש 160W .. האם זה מספיק בשבילו ? זה בסדר או שההבדל הוא משמעותי ואני ירגיש בו ? אשמח אם תענו לי על כל השאלות! שיהיה לכולם חג שמח תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת The_Drag0n, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי ויטרה.. שקנינו את הרכב הגיעו עם הרכב זוג רמקולים אחוריים מדהימים פשוט איכותיים. אבל מה? הרמקולים הקדמיים היו קרועים והרוסים. אני מחפש זוג רמקולים קדמיים לרכב שיהיו איכותיים ואם אפשר לא בתקציב גדול במיוחד. כמה אמור לעלות הסיפור? ושוב אני מחפש לא את שיא האיכות.. משהו שיוסיף למערכת ולא יהרוס אותה.. ולא יהיה יקר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
(ולא אני לא בן 17) ורציתי לדעת כמה דברים : 1. איך האוקסטיקה של האוטו ? שמעתי מרבים שהיא ממש טובה ... 2 . קניתי קלריון DXZ755 (תודה התחדשתי) וסאב של רוקפורד פאנצ" P1 עכשיו אני מחפש מגבר ראיתי פה כמה שירשורים של חברה קודמים לגבי ה JBL GTO וה MAC AUDIO Z4200 ורציתי לדעת האם יש עדיפות לאחד מהם כדי שיעבוד אם הקלריון והסאב ? ד"א הסאב הוא 300 וואט . 3.החוטים של הרדיו קשורים איכשהוא גם לחלונות , מנורת ראשית , תא כפפות ? כי ברגע שניסינו לחבר חתכנו כמה חוטים ומאז נשרפו כמה מנורות והחלון לא עולה .. וגם שרפנו כמה פיוזים
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
מגברי FOCAL
מאת Jack- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם מה דעתכם על מגברי FOCAL ? מישהו שמע אותם ? תודה
הודעה אחרונה מאת Xantia, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקיי,כאמור מפגש מרכז סוכות קרב ובא[14.10.06] והפעם בשונה מפעמים קודמות,היינו רוצים להוציא לפועל בצורה מוצלחת את עניין "על האש". לשם כך אני פונה לרציניים בנינו [ולא רק במלל,אלא גם בעשייה] שמעוניינים לקראת סוף המפגש לתפוס פינה נחמדה לשבת בכייף ולאכול בשרי היישר מהגריל,לדבר ולצחוק. וכמובן איך לא ,לעזור ולהשתתף באירגון העניין גם בהתארגנות,בחלוקה ובעיקר בשטח. ראשית שירשמו פה את שמם [ואם אפשר מספר קשר] שנית,את חלוקת המצרכים באופן שווה בין כולם מבחינה פיננסית[שפחות או יותר התכולה שX יביא תהיה שווה לערך לשווי תכולתו של Y].
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 4 תגובות
- 878 צפיות
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=SUB12&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap&lang=he# האם הוא ייתן לי SQ טוב בהגברה של 250RMS ? האם העובדה שהוא לא מאוד נציל, משפיעה ? והאם שני סאבים בעלי אותו הספק ונצילות שונה, לא יישמעו אותו דבר אלא הנציל יישמע יותר חזק ? תודה !
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
שלום לכולם. בעקבות פניית כמה מחברי הפורום בהצעות (ותלונות) על קיום המפגשים רק בשבת ורק בר"ג, החלטנו קצת לגוון את המפגשים ולפתוח סקר בנוגע למפגש מרכז הקרוב. הסיבה שלא נערוך את המפגש ביום שישי בר"ג נעוצה בעובדה שנסיון העבר מראה שמגיעים הרבה אורחים בלתי קרואים עקב מפגשים של מועדונים אחרים, ואנחנו כידוע מחפשים שקט. בדיוק מאותה סיבה נפסל חניון קניון הזהב בראשל"צ. ההצבעות יתאפשרו עד מוצאי שבת הקרוב ואז תפורסם הודעה סופית על מקום המפגש. בבקשה בלי להציע עוד הצעות ורק להצביע.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
תוכנות RTA
מאת focalist- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי לפ-טופ עם כרטיס קול ומקרופון מיוחדים להקלטות תדר רחב (20-20K). רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנות (רצוי חינמיות) טובות לביצוע בדיקות RTA ? נ.ב. אני אשמח להגיע עם המכשיר למפגשים ולעזור למי שרוצה לבצע בדיקה/כיוון בעזרת RTA. ובבקשה - אל תהפכו את הנושא לוויכוח של האם צריך או לא RTA...
הודעה אחרונה מאת Moonlight Theory, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה חוות דעת על הדגם POLK AUDIO DB6500 איך הוא בהשוואה לפולס? שניהם עולים בערך אותו דבר, מה עדיף? ובבקשה רק מי ששמע את הפולק אודיו להגיב לא רק חובבי מורל שיגידו ישר "את הפולס בעיניים עצומות, פור שכיבה ידיים קשורות". תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום,אני רוצה לקנות רדיו דיסק לאוטו בתקציב לא גבוה במיוחד ולא תזיק לי עזרה מהמומחים . בסופו של דבר המערכת תכלול את ההד יוניט,מורל פולס,רמקולים כלשהם מאחורה ואולי איזה מגבר פשוט. הסתכלתי קצת והמבחר עצום,במיוחד למישהו שלא ממש מתמצא בתחום. הוצאתי מזאפ כמה אפשרויות: 1.פיוניר DEH-P4800MP שעולה 900 ש"ח http://www.audionet.co.il/details.asp?id=596&lead_id=&look= 2.JVC KDG510 ב990 ש"ח http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=184 3.וראיתי ביד שניה ALPINE 9845 שהוא עדיין באחריות ב850 ש"ח אולי פחות. מי מהם הטוב ביותר? או שאולי אני בכלל לא בכיוון ויש למישהו הצעות אחרות?
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 894 צפיות
ערב טוב לכולם. כפי שמצוין בכותרת, אני מתלבט האם לרכוש קומפוננט עם מיד 6.5 או 5*7. הקומפוננט אמור להיות מותקן בפורד פוקוס. כמה שידוע לי האוטו מיועד לקומפוננט 5*7, לכן אני נוטה להזמין אותם. 6.5 ידרוש התקנה של הגבהה. שניהם מאותה חברה ואותה סדרה. האם מישהו חושב שיהיה הבדל בשמע? או סיבות אחרות כלשהן לרכישת קומפוננט 6.5? תודה רבה וחג שמח לכולם, מתן.
הודעה אחרונה מאת focalist, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הסט שאני יתקין מחר הוא XIRCUIT XETEC. בגלל שהמגנטים של ה6.5 גדולים מידי אני יקנה 5.25. האם ההבדל הוא מהותי? (למרות שידוע לי שהסט הזה יורד נמוך יותר מהרבה סטים גדולים ממנו)
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד דברים לאלפיין 9855 ??
הודעה אחרונה מאת Galant, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מספר דיסקים של טסטים למערכות,כל מיני צלילים מיוחדים שמאפשרים לכוון את המערכת כמו שצריך,ולמצוא את היכולות שלה עד קצה הגבול,עכשיו..רציתי להעלות אותם ולפרסם כאן בשביל שאנשים יוכלו להוריד ולהתרשם,השאלה היא האם זה מותר כאן?כי אין בנעוץ חוקים או משהו לגביי הדברים האלו **דוגמא לדיסקים שיש לי : Emma 2004 Cd Test Car-Audio (Tipo Iasca) By Masaudio Cullera The Sheffield Autosound 2000 Test Disc My Disc אמממ דעתכם?
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
שלום. ברכבי יש מגבר PIONEER GM-X 554 - 100*4 WATT וזוג רמקולים 6X9 של PIONEER מהסדרות החדשות וסאב PIONEER 600WATT ורמקוליים קדמיים מקוריים. עכשיו כשאני מגביה קצת את המערכת, הרמקולים הקדמיים מתחילים להתעוות והורסים לי את השמיעה. עכשיו אני מתלבט האם לקנות זוג רמקוליים קדמיים טובים שיוגברו על ידי HU, או לקנות זוג קומפוננט ולחבר אליהם עוד מגבר או שיש דרך להגביר אותם יחד עם הרמקוליים האחורים? בZX וולקן מישהו יודע מה הגודל של הרמקולים הקדמיים? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת shark_13, -
- 1 תגובות
- 948 צפיות
שבוע טוב לכם חברים! אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב לאחר שהרדיו דיסק הישן נגנב אני מחפש רדיו דיסק תומך MP3 במחיר של עד 650 ש"ח. אני מתלבט בין מס' דגמים: 1. Pionner DEH2800MP 2. JVC KDG310 3. PANASONIC CQC-1301WT כמובן, אם מישהו יודע על רדיו דיסק אחר בטווח מחירים זה שמומלץ יותר מהשלושה האלו אשמח לשמוע עליו. הערות/הארות/המלצות וכל דבר אחר יתקבל בשמחה. בתודה רבה ובברכת שבוע טוב שי
הודעה אחרונה מאת Shy_IL, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי לכולם, השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת איכות ועצמה : מגבר 4X75 RMS שבגישור יתן 2X150 RMS או מגבר שני ערוצים 2X150 RMS ? אני מבקש שיגיבו רק אנשים שיודעים בוודאות כי זה חשוב.. תודה.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- 8 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן חג שמח! אני רוצה להתקין מגבר ברכב שלי פיאט פונטו 2003 התקנתי בעבר כבר כמה מגברים ברכבים אחרים אך הפעם זה הרכב שלי.. רציתי לשאול היכן נמצא המעבר בקיר האש אל תוך האוטו?, אם למישהו יש גם תמונות והוא יכול לפרט קצת יותר אשמח עוד יותר! תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת ToSToS, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. בזמן האחרון יש לי בעיה ברכב. אחרי כמה דקות של נסיעה ואפילו בהתחלה לפעמים מתחילים להיות רעשי רקע בדומה לחירחורים מוזרים אשר חוזרים על עצמם. לאחר זמן מסויים של עבודה המוסיקה מפסיקה לנגן אבל המערכת ממשיכה לפעול. בדקתי אם המגבר דולק והוא עדיין דולק. לאחר כיבוי המערכת והדלקתה מחדש הכל מתחיל לנגן שוב ואז המצב מתחיל לחזור על עצמו עם החירחורים עד שזה מתכבה שוב. עקב מה יכולה להיות בעיה שכזו? יכול להיות שזה אחד הברגים שהשתחרר? סם.
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
תודה לעוזרים משו לא רציטני שיהיה לו שם של חברה טובה
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
השאלה שלי היא איך ניתן לזהות רמקול תקול אך לא רמקול שמצבו גמור . ועוד שאלה - מה זה רמקול שרוף ? מה קורה פיזית לרמקול כשהוא נשרף ?
הודעה אחרונה מאת focalist, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
החלטתי לפתוח נושא חדש. אז כמו בכותרת. הבעיה היא ---> המגבר (וכנראה הצהרותיו) - היום בבוקר היה לי זמן וניסיתי את הדבר הבא : יש לי מגבר לאנזר מהסדרה הישנה של וייב, השחורה שמצהיר בגישור 2*300RMS (לא שבאמת הוא נותן אבל לא משנה) והחלטתי משום מה רק עכשיו, לא יודע למה לא חשבתי על זה קודם, לנסות את הסאב, על המגבר הזה. לאחר שהעברתי את הRCA ללאנזר, הורדתי גיין למטה, העברתי את הקרוס לשליטה מהHU,כיוונתי תדרים, סלופ ועוצמה. ההעלתי ווליום בHU ולאחר מכן מהמגבר. ופתאום לא האמנתי, הסאב קם לתחייה ממשית!!! וזה עוד עם מגבר של לאנזר! ממש התרגשתי כמו ילד שקיבל צעצוע חדש. אז לפחות למסקנה אחת הגעתי, שהייפוניקס באמת קצת הגזימו עם הנתונים שלהם, לפחות בסדרה הזאת, לגביי…
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לעשות בנייה יפה בבגאז שלי יש לי פיגו 306 שנת 99 ואני רוצה שתתנו לי רעיונות או אפילו קישור לאתר שיש בו רעיונות ותפרטו לי מה לקנות אבל שיהיה חומרים זולים מוגבל בתקציב תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת nivo,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מייק24
- banji man
- adir10
- AviorXD
- Supertigre
- nio
- Derish
- sperial
- yossy
- kingoftheroad123
- yahaga
- yuvk