Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסט שאני יתקין מחר הוא XIRCUIT XETEC. בגלל שהמגנטים של ה6.5 גדולים מידי אני יקנה 5.25.

האם ההבדל הוא מהותי? (למרות שידוע לי שהסט הזה יורד נמוך יותר מהרבה סטים גדולים ממנו)

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

הנושא כבר נדון בפורום כמה פעמים ולכן אני לא יפרט.

בעקרון ככל שהרמקול גדול יותר הוא יכול לרדת נמוך יותר, אך יהיה פחות מדוייק בצליל גבוה.

מכאן שקומפוננט חמש ורבע יכול להשמע טוב יותר משש וחצי אם יש לך רכיבים שישלימו את התדר הנמוך יותר.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
הנושא כבר נדון בפורום כמה פעמים ולכן אני לא יפרט.

בעקרון ככל שהרמקול גדול יותר הוא יכול לרדת נמוך יותר, אך יהיה פחות מדוייק בצליל גבוה.

מכאן שקומפוננט חמש ורבע יכול להשמע טוב יותר משש וחצי אם יש לך רכיבים שישלימו את התדר הנמוך יותר.

זה כללי, ולא מדויק. אם אתה מחליט על סט של חמש ורבע, הסאב צריך להתאים.

וזאת ע"מ שישלים בצורה הטובה ביותר את הנמוכים.

עם חמש ורבע קל יותר להגיע לדיוק, זה לא אומר ששש וחצי הוא פחות מדויק. זה תלוי בתנאים אקוסטיים ושילוב נכון עם הגברה.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לאחרונה יצא לי להתעניין ולהיכנס לנושא של מידריינג'ים, ושמתי לב שיש רמקולים בעלי שטח פנים גדול אשר נותנים תגובות טובות יותר בתדרים גבוהים מאשר רמקולים קטנים יותר (ואני מדבר על רמקולים טובים ומאותה סדרה). די מפתיע האמת.

זה מאוד תלוי בדרייבר עצמו, בהגברה, בקרוס, במיקום ובעוד משתנים שונים ומשונים. לא סתם אומרים שהאוזן היא זאת שקובעת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב מאוחר מיד, הרגע קניתי XIRCUIT חמש ורבע (כמו שאיתמר מוכר) ואני יראה מחר את התוצאות.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

Audio-feel שים לב שאמרתי "הנושא כבר נדון בפורום כמה פעמים ולכן אני לא יפרט".

הבחור יכול לערוך חיפוש ולמצוא תגובות (כולל שלי) מפורטות יותר.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

פוקליסט, צודק טעות שלי, לאחר שפתחתי את התרד עשיתי חיפוש ובאמת השגתי את כל מה שאני צריך לדעת. ופשוט שכחתי לנעול את התרד. 8) סורי.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

• תוכן חדש...