Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חג שמח!

אני רוצה להתקין מגבר ברכב שלי פיאט פונטו 2003 התקנתי בעבר כבר כמה מגברים ברכבים אחרים אך הפעם זה הרכב שלי..

:) רציתי לשאול היכן נמצא המעבר בקיר האש אל תוך האוטו?, אם למישהו יש גם תמונות והוא יכול לפרט קצת יותר אשמח עוד יותר!

תודה רבה!!

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

חברה אף אחד פה לא התקין מגבר בפונטו?? זה אוטו ממש נפוץ מי שיכול בבקשה שיעזור.

חג שמח!!

אופיר

פורסם

יש למישהו תמונות אולי? או ממש מיקום מדוייק של החור?:)...

אני פשוט מפחד סתם לדפוק שם משהו...

פורסם

היום ביליתי את היום בהתקנת מערכת מלאה בפונטו דגם 2000 (לא ספייס).

המעבר נמצא בצד השמאלי של הרכב באיזור של המצבר, ישנה גומייה יחסית גדולה שאליה נכנסים שרשרים עם חיווט.

הגומי הזה מאוד צפוץ ואחריו יש עוד גומי פנימי שימנע ממך להעביר את החוטים בקלות.

אבל אחרי קצת מיזמוזים זה עובד.

בהצלחה

פורסם

או קיי אני יבדוק את זה תודה רבה!

כאשר העברת את החוט המביל מתא המנוע אל תוך האוטו האם נאלצת לפרק איזה חלק בתוך סלון האוטו או שהכל חשוף?

בנוסף כשניסרת את המגש האחורי בפונטו, ראיתי שיש שם ברזל באמצע המגש האם היו לך קשיים איתו? ואם כן איך התמודת איתם? מדובר על רמקולים אובלים(6*9)

פורסם

כאשר העברתי את החשמל מתא המנוע לתוך הרכב נאלצתי לעשות חור עם מברג קצת עבה בגומיות שהזכרתי בהודעה הקודמת(כלומר חדרתי עם מברג ארוך, מעיין חוטר), ואז חיברתי את הקצה כבל למברג עם אזולירבנד ומשכתי אותו חזרה לתוך הרכב.

בגלל שקוטר החוט טיפה יותר גדול מקוטר המברג יצא שהחור אטום לחלוטין והכבל חשמל יושב ללא יכולת תזוזה.

במגש האחורה חתכתי עם ג'קסון רגיל שני חורים לשש תשע גיביאל ללא כל בעיה תוך דקה שניים כבר היה מוכן, לא ראיתי שום ברזל.. (אולי יש חיזוקים כלשהם בדפנות של המגש שלא שמתי לב אליהם, אבל אתה צריך להתקין באיזור האמצעי שהוא ישר ומתאים בול להתקנת שש תשע זריזה.

בהצלחה.

פורסם

לי יש פונטו.

התקנתי מאחורה רמקולים וחתכתי את הברזל עם ג'סון ובנתיים הכל יציב יחסית.

את המגבר התקינו לי על גב המושבים מאחורה. ואת החשמל הוא הכניס באזור של ההגה בצד שמאל למטה.

גם אני רציתי להרכיב תמגבר לבד ולא מצאתי את המעבר של החשמל.

התיאשתי והלכתי למתקין :)

ההצלחה.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

סבבה תודה רבה לכם אני יראה מחר מה קורה אם אני יצליח לעשות הכל אני יעדכן אותכם...

• תוכן חדש...