פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן לכולם.יש לי קיקר סי 12 (150RMS ) שיושב על אוריון 4004 (200 RMS בגישור) ,רציתי להחליך אותו לרוקפורד P2 שמקבל 200RMS .במקום שקניתי את קיקר נותנים לי עליו 400 שקל ואני צריך להוסיף עוד 750 שקל בשביל רוקפורד ,השאלה היא האם הבדל כזה גדול ששווה להוסיף סכום כזה,והאם לא עדיף לקנות עוד קיקר אחד באותו סכום? תודה
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. לאחר הת'רד הקודם שפתחתי בנוגע להחלפה של המונו, לא הגעתי להחלטה סופית. כל אחד זרק משהו אחר והנושא סטה להצהרות של ההיפוניקס, לכן פתחתי חדש. מחר או מחרתיים אני אלך להחליף את המגבר ואבקש את אחד מהמגברים שאני אפרט מייד. בסופו של דבר צמצמתי את האפשרויות לחמישה מגברים. אני ארשום אותם כאן, עם הנתונים שהצלחתי למצוא עליהם ואני מבקש ממכם, למי שיש נסיון, מכיר (לא שמע מחבר של חבר) שיגיב, בת'רד הזה אני חייב את התגובות הכי רציניות כי אני לא רוצה שוב לאכול אותה. הפעם אין החזרות. אז ככה: PHOENIX GOLD XENON 600.1 thd - ? snr - 90db df - ? rms at 1-4 ohm - 600 Frequency Response - 20-300 class -d לא הצלחתי למצוא את הדאמפינג פקטור והTHD. מישהו…
הודעה אחרונה מאת nivo, -
- 1 תגובות
- 731 צפיות
היי חברה . מחר אני מחליף את הקנגו לפיג'ו 206. ויש לי תיבה כפולה של PL1-212 רוקפורד כמו שמצורפת בתמונה. והבעיה שלי זה שהתיבה אוכלת 90% מהבג'ז. אז חשבתי על שתי אפשרויות או לגשת לאוטופרט ולהחליף אותו (באיזה סאב אתם ממליצים להחליף, ובלי הוספת כסף) ואפשרות שניה זה לעשות תיבה מ- MDF כמו בתמונה. עזרתכם בבקשה!
הודעה אחרונה מאת NaderShado, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 959 צפיות
חברים אני מחליף את הרמקולים הקדמיים ברכבי והוצעו לי 2 אופציות: מדובר על 6.5 *הרמקולים יחוברו ל Blaupunkt Bermuda MP35 רמקולים של חברת FLI ושל חברת MAGNAT דגמים מדוייקים אני כרגע לא זוכר, אברר מחר בבוקר אך ממה שנאמר לי ע"י המוכר והבנתי עצמי: הFLI הוא בעל 3WAY הספקו 70RMS ומחירו 240 ואילו הMAGNAT הוא בעל טוויטר שמורכב על הרמקול הספקו 50 או 55 RMS ומחירו 280 שקלים אני בנתיים נוטה לכיוון הFLI בגלל המחיר. בכל מקרה נאמר לי שהMAGNAT הוא מעט מדוייק יותר ויוצר "פחות בלאגן של צילילים " באוזן - אך זה לא באמת מורג…
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
רציתי לדעת איזה חברה היום נחשבצת לטובה ביותר בתחום הסאבוופרים מגברים וקומפוננטים ואיפה רוקפורד עומדת???
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם . חבר טוב מעוניין ב - DVD לרכב . יותר מדי כסף הוא לא רוצה להשקיע , וראה את האופציה הזו : http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=9998&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=285&aff=Zap&lang=he . השאלה שלי - יש למישהו ניסיון עם החברה ? חיפוש קטן העלה תוצאה אחת בודדת . סיני / לא סיני ? מומלץ / לא מומלץ ? (שוב , תזכרו את עניין התקציב - אני מאמין שהוא לא יוציא יותר מ2K - 3K על העניין , למרות שהיה נחמד להוציא יותר). אשמח לתשובותיכם . חג שמח .
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהוא יודע היכן ניתן לרכוש אותו בארץ ומה בערך מחירו ? תודה
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
אני כנראה אקנה אחד מישהו יכול לתרום איזו שהיא טיפת מידע עליו חוץ מכל הביקורות בגוגל ודף המוצר באתר החברה? ועם מה שילבתם את המכשיר? תודה,אבנר
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
מחפש קומפוננט! 1 2
מאת Subaru4Ever- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי ברכב קומפוננט של מורל פולס מקדימה, מגבר ומערכת פיוניר 4850. אני רוצה להוסיף קומפוננט לאחוריים של "6.5 כמו הקידמיים וכנראה לצייד את כל המערכת בסאב. השאלה שלי אם יש מישהו שגר באזור ראשון שיכול למכור קומפוננט חדש? + הצעה לסאב שיתאים לסט בבקשה.
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
- 2 תגובות
- 839 צפיות
12 אינץ' 400 RMS. SQ או SPL? כמה שווה כזה משומש בערך במצב טוב מאוד?
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מגבר מתוצרת "X5" דגם V12 כביכול 250WX4 יושבים עליו זוג דוטק,וסאב 1200W של אינפינטי בגישור. פיוז של כמה אמפר לשים על כל זוג ערוצים? 10/15/20 ?
הודעה אחרונה מאת Muzic4Ever, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם מדובר במגבר המדובר של JBL נכנס לי לפרוטקשן ומאז כול שניה מתנתק וממשיך לעבוד וכך אלה אין פיוזים שרופים אני לא יודע מה הבעיה למישהו יש אולי מושג??
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברה, יש ברשותי מכשיר HU של פיוניר מארה"ב. טיונר שם כמובן מוגדר על ארה"ב. שאלתי היא: איפה אפשר "לתכנת" את הטיונר שיסרוק בהתאם לתדר ישראלי? אני אישית מת"א אז אשמח לשמוע על מקומות בדוקים עם חבר'ה מקצועיים - לא חובבנים כי המכשיר יחסית דגם חדש (הדגם הוא DEH-P9800BT וב"אוזי רדיו" אמרו לי בטלפון שהם לא שמעו על דגם כזה... אני לא מצאתי שאלות כאלה בחיפוש באתר אבל אם השאלה כבר נשאלה - אשמח לקבל לינק. אפשר לעשות את זה גם בכוחות עצמאיים אולי? לתכנת כאילו או להחליף טיונר?? אודה על תגובתכם.
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
אני לא כל כך מבין במערכות אני נעזר בחבר והוא כרגע נמצא בחופשה לכן אני פונה אליכם אין לי זמן לחכות אני רוצה מערכת כבר נמאס לי לסוע עם רדיו.. משלושת המערכות האלה מה הכי משתלם אני יודע שהם די דומות אבל בכול זאת http://www.audionet.co.il/details.asp?id=593&lead_id=&look= http://www.audionet.co.il/details.asp?id=609&lead_id=&look= http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=401
הודעה אחרונה מאת quickly, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי חברים, אני בטוח שכולכם מכירים את המגבר חיקוי BOSS, ואת אחיו התאום, (מדבקה שונה) שנקרא PULSE AUDIO... http://tapuz.zap.co.il/model.asp?model_id=150279 לאחר שנברתי בחלק מדגמי MAC AUDIO, אני רואה את זה: http://tapuz.zap.co.il/model.asp?model_id=150405 לא יודע מה איתכם, אולם לי זה נראה כמו 3 מגברים זהים, עם שם שונה... הערות? מציאות? ידיעות?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
אהלן חברה, הסיפור הוא כזה, קניתי מגבר לאנזר הריטייג 414 הכי פשוט עכשיו חיברתי לרמקולים של מורל פולס 6X9 אחרי כיוונים והכל הצליל היה עדיין מגעיל . בדקתי רמקול ימני מנגן נקי אבל מוזר והשמאלי מנגן רק באסים מעוותים. לא ידעתי אם הבעיה במגבר או ברמקולים אז חבר שלי חיבר את הרמקולים שלו שהם גם מורל פולס, נשרפ לו הרמקול (גם השמאלי). אחרי זה נזכרתי שבדקתי תמגבר הבנאדם שמכר לי חיבר חשמל מהמצבר לאחת הכניסות של הרמקולים במקום לכניסות חשמל של המגבר. ד''א זה לא משנה אם אני מחליפ ארסייאי או מאיזה כניסה אני מחבר את הרמקולים. מה אמורה להיות הבעיה? תודה.
הודעה אחרונה מאת LantraGLS, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתכנן לבנות תיבה חדשה( שגל תיכנן כל הזכויות שמורות ), ואני מחפש נגריות זולות בחיפה קיבלתי טווח הצעות מאוד מוזר, נגריה אחת רצתה מחיר של 200 שקל ונגרייה שנייה לא היה לה בדיוק את הרוחב של הפלטה שרציתי אבל אמרה לי שזה צריך לעלות בסביבות 80 שקל. מישהו יכול להמליץ לי על נגריה טובה וזולה ? תודה רבה אמיר
הודעה אחרונה מאת kashat18, -
- 1 תגובות
- 967 צפיות
אני מעוניין לקנות סאב ומגבר. קיימים ברכב קומפיננטים מקוריים של גולף קידמיים. ואחוריים זה רמקולים של סוני דגם דיי חדש. אין לי את הסוג בדיוק. בכל אופן אני מעוניין לקנות סאב ומגבר אפילו יד 2 אם מישהו מעוניין למכור.. עד 1100 שקל. תודב רבה. מאור
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
מגברי PHASE OPUS 1 2
מאת nit_zan-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז אם שאלתם את עצמכם למה המגברים מהסידרה הנ"ל יקרים,אז זה כיוון שהם מיוצרים בטכנולוגיה החדישה CLASS T אשר משלבת צריכת זרם כמו של מגברי CLASS D עם ביצועי סאונד של מגברי CLASS AB.(רכיב הTA0102A) לדעתי שווה את תוספת המחיר. http://www.datasheets.org.uk/search.php?q=TA0102&sType=part ניצן
הודעה אחרונה מאת nit_zan, -
-
- 1 תגובות
- 862 צפיות
http://www.leocommerce.hr/detaljno.asp?id=259 הוא אמור לעבוד בגישור עם הVMAX ועם הסט XIRCUIT או ה 6X9 PBX. מה אתם אומרים עליו?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יום חמישי הייתי בטבעון (רופא שיניים) כרגיל 2 דקות לפני שאני מחנה המערכת סגורה ובמקרה (פעם ראשונה) שכחתי לפרק את הפאנל ליד האוטו עמד בן מיעוטים מבטא קל שהשקיף בברור לתוך האוטו בדיוק יצאתי מהרופא ניגשתי אליו ובקול מאוד תקיף שאלתי אותו מה הוא עושה הוא התחיל לגמגם ובינתיים הגיע חבר שלו עם חתיכת ברזל שנראה כאילו הייתה לו מראש הבחור השני ראה אותי והתחיל ללכת לכיוון שממנו בא אמרתי לבחור הראשון עוף לי מהעיניים ונסעתי (לא מכיר את האזור,ובטח לא ארביץ למישהו בגלל פאנל מטופש שהוא ניסה לגנוב) אגב רק לפני כמה שעות קישרתי בין בן המיעוטים הראשון לשני ולזה שהם ניסו לפרוץ-קשה הבנה בקיצור טבעונים למינהם - זהירות ולא אני לא זוכר איך הוא נראה חניתי ממש מעל הגרג (…
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
- 3 תגובות
- 728 צפיות
אז ככה אני רוצה לדעת מה דעתכם על המגבר פלטיניום אודיו 1000w ? אני מעוניין לישמוע דעות של כאלו שיש להם ברכב את המגבר הנ"ל? וגם של אחרים כמובן.... המגבר יצורף לקומ'פ 6.5 של מורל פולס ולרמקולים 9*6 של פיוניר 350w. ואני לדעת אם הוא יספק את הנידרש או שכדי להתקין בימקומו מגבר של מגבר Platinum Audio 94.4 הדגם החדש של V12? והשאלה האחרונה שלי היא אם משישהו יודע מה המידה של רמקוליים קידמיים ברכב ניסאן טרנו 97 קצר? תודה רבה בברכה רז...
הודעה אחרונה מאת nissan טרנו, -
- 20 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
השאלה בקותרת אני מעוניין בהשוואה בין שני המגברים הנ"ל מכייון שהם זהים בהספקים וגם אפשר לומר במחיר למרות ה- Zapco עולה באיזור ה- 4500 ש"ח והפייז עולה ראיתי בצ'יפר ב 4200 ש"ח אבל שמעתי שזה מחיר מנופח יחסית אז הייתי שמח גם לשמוע על הצעות מחיר אחרות לפייז אופוס הנ"ל..איפה ניתן להשיג אותו במחיר טוב יותר? לכל השואלים מה אני צריך את הכוח הנ"ל התשובה: אני צריך אני הולך להגביר סט קומפוננט רציני ברמה של מורל היבריד ומעלה ועל גישור סאב שיש לי קיום למרות שהוא לא דורש הספק עצום כל כך אבל אני מאמין שעם כיוון טוב הוא יעבוד נהדר.. בתודה ענקית לכולם מנואל..
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה ונהנה מכל רגע אחלה פורום . אני צריך עזרה בבנית מערכת אני רוצה להתחיל עם המכשיר עצמו ובהמשך להוסיף את שאר הרכיבים אני מעונין במערכת ברמה גבוהה ולכן אני עושה אותה בשלבים חלק מהציוד כנראה אני אקנה משומש וחלק מחול ומהארץ . הבעיה היא שאני לא כל כך מבין אז בבקשה תהיו סבלניים . נתחיל" מהראש" אני מעונין במכשיר DVD ללא מסך!! איכותי אחת מהחברות האלה אבל אשמח לעוד רעיונות (לא פיוניר}alpine ,clarion, kenwood בערך ב 500$ בחיפושים ברשת מצאתי רק את alpine dva 9860 ב 375$ ואת dva9861 ב 450$ מה דעתכם עליהם ואיזה עוד מכשיר היתם ממליצים אני ממש זקוק לעזרתכם כי אין לי ממש ידע בתחום ואני מעונין לבנות את המערכת כמו שצריך מההתחלה . תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת יחיאל, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
? תודה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שמעתי שיש הרבה זיופים של הV12 של אלפיין.במידה ואפשר לזהות מתמונה כזאת האם המגבר אלפיין שבתמונה אמיתי או שהוא מזוייף? ואיך הנתונים שלו
הודעה אחרונה מאת shacharv6, -
פיוז במערכת
מאת GORGE- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם גודל הפיוז שליד המצבר משפיע על ביצועי המערכת ועל מה הוא משפיע? זאת אומרת האפ פיוז קטן גורע מכוחה
הודעה אחרונה מאת erwrxstier, -
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
כרגע יש לי ברכב פיוניר 8600 ,אני בסהכ די מרוצה ממנו אבל אשתי רוצה לשפר את המערכת ברכב שלה , ואני רואה בזה הזדמנות מצויינת לתת לה את הפיוניר ולקנות לעצמי מכשיר חדש התקציב עד 400$ אמריקאים אני מתכוון לרכוש את המכשיר בנסיעת עבודה הקרובה שלי לארצות הברית פירוט שאר הרכיבים במערכת- Infinity Kappa Perfect 6.1 FRONT Morel Hybrid 6" REAR 2 X JL-AUDIO W7 10 SUBS 2 X JBL Mono Amplifiers 2 X KICKER 4 Channel Amplifiers עד לא מזמן היו לי אובלים 6*9 אבל העפתי אותם אין איטום דינאמיט,המקורי מספיק טוב אני מעוניין ברדיו דיסק אמין מאוד ובעל איכות צליל מצויינת אל תמליצו לי על רדיו דיסקים איכותיים מאוד מבחינת צליל שיש בהם בעיות כל שני וחמישי כמו נאקאמי…
הודעה אחרונה מאת erwrxstier, -
המלצה לסאב
מאת sharonarn- 8 תגובות
- 923 צפיות
איזה סאב הייתם ממליצים לתיבה קטנה מאוד בסביבות 23 ליטר חשוב שיהיה 12 אינ"צ מחיר בסביבות ה800 שח +\- מבקש רק מבעליי ניסיון בנושא תודה מראש שרון
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מאיזה בד הבניה הזו עשויה? כמה עולה ביחס למידות הבגאז של 306 שטיפה קטן יותר משל גולף משנתון 99 למי שלא מכיר. איפה משיגים את הבד הזה
הודעה אחרונה מאת corwin,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מייק24
- banji man
- adir10
- AviorXD
- Supertigre
- nio
- Derish
- sperial
- yossy
- kingoftheroad123
- yahaga
- yuvk