Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר הת'רד הקודם שפתחתי בנוגע להחלפה של המונו, לא הגעתי להחלטה סופית. כל אחד זרק משהו אחר והנושא סטה להצהרות של ההיפוניקס, לכן פתחתי חדש.

מחר או מחרתיים אני אלך להחליף את המגבר ואבקש את אחד מהמגברים שאני אפרט מייד.

בסופו של דבר צמצמתי את האפשרויות לחמישה מגברים. אני ארשום אותם כאן, עם הנתונים שהצלחתי למצוא עליהם ואני מבקש ממכם, למי שיש נסיון, מכיר (לא שמע מחבר של חבר) שיגיב, בת'רד הזה אני חייב את התגובות הכי רציניות כי אני לא רוצה שוב לאכול אותה. הפעם אין החזרות.

אז ככה:

PHOENIX GOLD XENON 600.1

thd - ?

snr - 90db

df - ?

rms at 1-4 ohm - 600

Frequency Response - 20-300

class -d

לא הצלחתי למצוא את הדאמפינג פקטור והTHD. מישהו יודע? לא כתוב בMANUAL

הבנתי שזה אחלה של מגבר, שווה את מחירו 2200 ש"ח ויתן תמורה למחיר. אני מאמין שהוא ירים בכיף את הקאפה פרפקט שלי. דעתכם?

JBL 601.1

thd - 1%

snr - 72db

df -6.326 at 4 ohm

rms - 425 at 4 ohm

580 at 2 ohm

Frequency Response - 10-302

class -d

במקרה הזה לא עדיף כבר את הPG? המחיר הוא בערך זהה. השאלה, מי מהם אמין יוצר בהצהרות,רכיבים .

PLANET AUDIO VX900D

thd - 0.50%

snr - 100db

df - 400

rms - 375 at 4 ohm

650 at 2 ohm

Frequency Response - 20-250

class - d

לומר לכם את האמת, אני מאוד סקרן לגבי החברה הזאת. שאלתי כמה פעמים פה ולא ענו לי. נקווה שהפעם כן. אם הנתונים וההצהרות פה נכונים, אני חושב שהוא מתאים מאוד לאינפיניטי שלי. הדגם הוא סדרה נמוכה/גבוהה? מישהו יכול לשפוך קצת אור?

הוא נמכר ב2700+-

KICKER 600.1

thd - 1.5%

snr - 95db

df - ?

rms - at 4 ohm ? לא מצאתי, אני לא מאמין שהוא רק ב 2 אוהם. מישהו יכול לתת את ההצהרות?

600 rms at 2 ohm

Frequency Response -20-200

class -d

מכולם, אני הכי פחות להוט לגביו. אני טועה? המחיר שלו הוא בסביבות 2200 ש"ח לפי מה שהבנתי.

ואחרון חביב

ROCKFORD FOSGATE P6001

קודם כל זאת סידרת הפאנצ' - שווה בכלל להסתכל עליו?

thd - ?

snr - 80db

df - ?

rms - 300 at 4 ohm

600 at 2 ohm

Frequency Response - 20-300

class - b/d

מחירו כ3K.

טוב אז אחד מחמשת אלה יהיה אצלי בעזרת השם. השאלה מה, והאמת אחוז גדול מהבחירה תלוי בכם אז להיות רציניים .

בעקבות הת'רד הזה אני מקווה להגיע להחלטה סופית וסוף סוף להנות ממונו אמיתי.

תודה רבה לעוזרים, אני מעריך את זה מאוד.

ניב

לא חותם

פורסם

אפשר להיות חוצפן ולשאול באיזה סאב מדובר?

נ.ב.

אני יודע שאמרת רק חמישה אבל גם ה-Lanzar Opti 2000D נמצא בקטגוריה אם זה מעניין אותך.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

הסאב הוא Infinity kappa perfect 12.1

סליל בודד של 4 אוהם

הסאב הוא 350 RMS (יש כאלה שאומרים שאפשר לתת לו יותר)

96DB

פוקאליסט - אני אשלול את המגבר הזה (לא בגלל שהוא לאנזר, זאת הסדרה הגבוהה שלהם אז הוא אמור להיות טוב) משום שהגעתי ל-5 המגברים שמהם אני אקח את המונו המיוחל.

תודה קורווין על התגובה, אבל הPG כבר לא עדיף על כולם וזהו?

גם אם אני לא אביא עוד סאב בזמן הקרוב, אין לעולם לדעת אם אני לא אחשוק בסאב אחר. ואם כן אז אני שוב אצטרך להתאים לו מגבר וכו' .

עוד אנשים?

תודה רבה

ניב

לא חותם

פורסם

אתה צריך מגבר שייתן לפחות 350W RMS נטו ב 4 אוםץ (עדיפות ל 400-450W RMS ב 4 אום)

ושיתן ב2 אום. לפחות 700W RMS. אמיתיים. אחרת את לא תנצל את הסאב/ים. בכלל.

ולכן. אף אפציה שנתת לא מדהימה במיוחד.

היחיד שאולי הייתי לוקח. וזה בתנאי שבעתיד הסיכוי להוספת סאב הוא קטן. זה הקסנון 600.1

הייתי חושב לכיוון של למכור את המגבר שלך. אפילו טיפה בהפסד. או לקחת זיכוי. ולקנות בעתיד דברים אחרים בחנות. או לנסות לחפש מגבר שהנתונים יותר טובים. (ויותר מתעימים למה שאתה צריך)

ואז לקנות מגבר משומש./ חדש ממקום אחר שיש מגבר מתאים.

(ואני מממליץ על האופטי 1400D. וזה אחרי חיפוש של חודשים. אחרי מגבר איכותי, לסאב הזה. ובסוף הבאתי אותו מחו"ל. ואני יכול להגיד לך שהוא חזק, והוא עומד יפה בנתונים!.

(פוקליסט. ה2000D חזק מדיי)

הנתונים של ה1400D הוא 500W ב 4. ו800W RMS ב 2 אום. מתאים בול לסאב. (יבואן בורוקס.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אוקיי, מינימום 350 ב 4 שולל את הקיקר,והרוקפורד.

בינתיים אני עם סאב אחד ואני מניח שיהיה המונו החדש הוא יספק אותי בעוצמתו. אבל חשוב לי שאם בעתיד ארצה להחליף/להוסיף, המונו שאני אקח יעמוד בכבוד.

נשאר JBL - 425 RMS

PLANET AUDIO - 375 RMS

וה PG 600 RMS

שלושת אלו יתאימו למגבר רק שעם הPG צריך להיזהר בגיין.

והשאלה היא מה כדאי מהם? הJBL , PG , או הPLANET AUDIO

זה שאין אופציות מדהימות, הבנתי, יש אופציות לא רעות בכל זאת זה עד 3K, מי מהם עדיפה? אמיתית בהצהרות?

ושוב, רק משלושת האפשרויות. הקיקר והרוקפורד ירדו.

תודה.

ניב

לא חותם

פורסם

מידן גם אני חושב ככה, נראה מה יהיה. בכל מקרה, מה אתה אומר על הפלאנט אודיו? לא ששווה התלבטות?

ניב

לא חותם

פורסם

לי היה את המגבר של רוקפורד דגם 500.1BD

הנתונים שלו:

1*250 ב 4 אוהם.

1*500 ב 1 אוהם.

מגבר חזק, ואמין מסידרת ה POWER שלהם.

היום מוכרים את הדגם החדש- 501BD שהוא מוצהר כמו ה500.1 אבל בפועל מוציא יותר מ600.

הוא נמכר בחניות בסביבות 3100.

לפי דעתי (האישית בלבד)- כדאי לך לקחת אותו בחשבון.

בהצלחה.

נ.ב- הבאתי עכשיו את ה 1001BD, ואני חייב להגיד שהוא מפלצת של מגבר...:loco::silly::screwy:

פשוט לא יאמן מה גוש ברזל מסוגל לתת.

פורסם

מסכים לגבי המגבר של רוקפורד - 500.1 וה 1000.1 - מגברים מדהימים בעוצמתם וגם DF לא רע (ככה מרגיש ונשמע לפחות, מעולם לא מדדתי)

ה XENNON אופציה מצויינת. יש את ה 400. ה 600 טיפה חזק, אבל אם אתה ממילא לא מזין לו 14.4 וולט אז זה בסדר.

ה פאנצ' של רוקפורד - לא בשיא העדיפויות שציינת לדעתי

המגברים של KICKER מאוד מזכירים את ה ROCKFORD (ה KX)

לא שמעתי את ה PLANET AUDIO אבל הוא יכול להיות טוב מאוד. לא הייתי שולל זאת מייד. במיוחד אם המחיר הוא אטרקטיבי.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

קוואטרו הרגת אותי

לא לשלול הייפוניקס? אם הייתי יכול הייתי מעיף את הTX1505 לחלל.

לגביי הרוקפורד פאנצ' - גם אני לא מתלהב בגלל הסדרה.

המחיר של הפלאנט 2700 ש"ח אבל השאלה היא האם הסדרה הזאת היא נמוכה או יותר גבוהה.

כנראה שבסוף אני אלך על הPG וזהו.

ניב

לא חותם

פורסם
אפשר להיות חוצפן ולשאול באיזה סאב מדובר?

נ.ב.

אני יודע שאמרת רק חמישה אבל גם ה-Lanzar Opti 2000D נמצא בקטגוריה אם זה מעניין אותך.

הלנזר ישרוף לו את הסאב עם גרעפס אחד קטן...

אתה מוזמן לנסות אותו אצלי, לא מבטיח שהסאב יחזור בשלום. :twisted:

• תוכן חדש...