פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 844 צפיות
אם לחבר קומפוננט של 90 RMS ל מגבר שהוא 110 RMS עד כמה זה נורא אם בכלל מדובר על מגבר Z4200 ו קופמפוננט - PHASE EVOLUTION 165.20
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מגבר FURI V12 (של חבר בפורום) בן שנה (המגבר ), 4X75RMS ערוצים 1000W. 2 ערוצים על קומפוננט מורל פולס 5.25'' 2 ערוצים על סאב קיקר COMP C12 מחיר המגבר 450 ש"ח. המגבר יחזיק יפה ? יורד לתדרים נמוכים ? לא מעוות בווליומים גבוהים ? תודה מראש, דין.
הודעה אחרונה מאת Dean L, -
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
טוב אז ככה חיפשתי ברשת תיבות מומלצות לסאב הסטרוקר החדש אבל לא הפרו ופשוט לא מצאתי אם מישהו יכול להמליץ על תיבה שנישמעת טוב מניסיון או ביקורות טובות אני יודה לו או אפילו קובץ PDF שך הסאב הסה גם לא מצאתי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הדגם הוא 94 אני חושב שהרמקולים מקדימה הם "3 ומאחורה יש פיוניר 260W שקניתי השבוע.. (מאדיו-נט - שאגב נתנו שירות מדהים) יש מקדימה רמקולים ששומעים איתם סבבה אבל אני בטוח שאם השקעה קטנה אפשר לקבל שיפור אם יש למישהו המלצה על דגם אני מוכן לשמוע ואם אפשר והוסיף קישור או טלפון מאיפה ניתן לקנות את הרמקולים. תודה שרון
הודעה אחרונה מאת shacohen, -
- 0 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
קיבלתי עכשיו את הפאנל הנ"ל וכרגע מורכב לי באוטו פאנל בסיסי של האוטו של חברת jvc עכשיו השאלה שלי אם כדאי לי להרכיב את הפאנל הזה? הוא קצת ישן הייתי אומר.. אבל הקטע פה שאני לא מוצא שום פרטים עליו באינרטנט אם יש לו חיתוכים.כיוונים\ ושליטה בסאב יש לי לייטיניג אוודי 400.4 וקוממפנט של אינפנטי ריפרנס שווה לחבר את הפיוניר הזה בכלל?
הודעה אחרונה מאת יעקב.ב, -
- 1 תגובות
- 818 צפיות
התקציב הכולל הוא בסביבות 1200, בהתאם לאיכות הממוצעת הנדרשת. המחשבה היא : רדיו דיסק PIONEER DEH-2850MP (מה ההבדל בין הדגם הזה ל- 2800 ומה עדיף מבניהם ?) רמקולים אחוריים PIONEER TS-A6971E רמקולים קדמיים PIONEER TS-G1311R (האם מישהו יודע האם זו המידה הנכונה לקדימה של פונטו דור 1?) אשמח לשמוע כל המלצה, הערה והארה. תודה.
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- 21 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שווה לקנות את המונו הזה במחיר הזה? אני באמת אקבל 450 ב-2 אוהם? הוא יצליח להרים cvr12? זה המונו היחידי שמצאתי בתקציב של עד 1000 ש"ח שמוציא יותר מ-300 rms ב-2 אוהם. יש למישהו הצעה טובה יותר בתקציב שלי? תודה על התשובות.
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, חבר הרכיב מערכת היום. כמה שאלות: 1. יש לו רדיו דיסק של blaupunkt mp 35 , קומפוננט 6.5" של jbl דגם GTO-6507C , מגבר של blaupunkt דגם gta 470 , רמקולים 6X9 JVC מאחורה , וסאב של magnat בתיבה פתוחה, איך הרכיבים מבחינת איכות ? והאם כדאי לשפר משהו ? כמה המגבר הזה מוציא ליציאה וכמה בגישור ? 2. החבר בא עם ה-HU המגבר והסאב וקנה את הרמקולים מהמקום שהוא התקין בו , עכשיו הבעיה הבן אדם עשה עבודה חפרית חבל על הזמן לא כיוון את הסאב טוב בהתחלה (הסאב הוציא צלילים שהרמקול היה אמור להוציא) את הרמקולים האחוריים הוא לא חיבר עד שבאנו אליו והוא סידר אותם , וכמובן חבר שלי קנה את הרכב והבן אדם השאיר לו כבלים אז המתקין התקין על הכבלים הקיימים ובמצבר איפה שהפיוז הוא עשה שם משהו עם איז…
הודעה אחרונה מאת H.C.B, -
- 4 תגובות
- 827 צפיות
מחר אבא שיל טס ואני רוצה שיקנה לי את ה JBL GTO 75.4 מישהו יודע אם יש את זה להם במלאי?
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
- 30 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מחליף את הקומפוננט שלי לקומפוננט 2 אום משהו טוב אחרי חפירות ממושכות הגעתי למסקנה ואני נעול על infinity kappa 60.7 עכשיו השאלה שלי אם הוא טוב,איכותי ויספיק לאורך זמן לגבי המחיר התקין רוצה 1500 (אני לא יודע אם זה שווה את המחיר,אני רק יודע שאני מחליף את הקומפוננט) ודרך אגב שכחתי לציין שאני לוקח קומפוננט 2 אום כי המגבר שברשותי הוא חלש עקב בעיות תקציב אבל ב2 אום הוא נותן כמו שצריך.. אז תגידו לי עם הבחירה שלי טובה ואם זה שווה את הכסף שהוא הציע לי.. תודה
הודעה אחרונה מאת Z!0N, -
- 6 תגובות
- 991 צפיות
כמה אמור לעלות ומאיפה קונים Power Distribution? אני צריך מתאם כזה שיש לו כניסה 4AWG ושתי יציאות של 8AWG.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
השאלה בכותרת. תודה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 2 תגובות
- 807 צפיות
לפי מה שהבנתי ברוקס סטריאו מוכרים כבר 4 גייג' לפי מטר השאלה היא האם הכבל שלהם טוב ?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם הייתי אצל מתקין מערכות וקיבלתי מספר המלצות נא חוו דעתכם: המלצה 1: במה קידמית ואחורית. סט קומפוננט 4 אינץ' לדש בורד פוקל K2 או מורל הייבריד\2 חלקים(בעדיפות לפוקל עקב העדפה לSQL מוזיקת DANCE TRANCE אלקטרונית שנות ה-80) קומפוננט אחורי אוריון 6.5(P-62) הגברה לקומפוננטים: PPI1000.4 סאב: ADS 10 מונו לסאב PPI 500.1 המלצה 2:במה קידמית במה קידמית בלבד: סט 3 חלקים פוקל(אני מביא) או סט 2 חלקים אוריון 6.5 כולל בניית קיקפנל מפיבר+בניה לטוויטרים בקורות. הגברה PPI 300.4? סאב ומונו כנ"ל חיווט והתקנה 900 ש"ח(לכל האופציות כולל עם הבניה). סט קומפוננט אוריון 1700 P-62 ש"ח מונו PPI 500.1 2000 ש"ח PPI 300.4 3600 ש"ח סאב ADS…
הודעה אחרונה מאת nivo, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 969 צפיות
שלום אני רוצה לרכוש מערכת טובה למאזדה 323f התקציב שלי זה כ 2500 שקל לי יותר חשוב איכות הצליל מאשר הספק של מערכת כי אני אוהב לשמוע מוסיקה קלאסית ואופרה ושם צריך שלא יהיה חיתוכים בצליל גבוה אמרו לי לקנות רדיו דיסק של "קלריון" דגם db356mp מחיר -800 קומפוננט של מורל פולס 6 מחיר -600 ומגבר של jbl דגם gto 4000 מחיר -1000 וגם איזה שהוא סאב לא חזק אבל מדוייק השאלה שלי האם אני חייב מגבר כדי שצליל יהיה איכותי וקומפוננט יעבוד טוב ? אולי כדי להיסתפק ברדיו דיסק ללא מגבר ? ואם כבר עם מגבר אז איזה מגבר? שלא יהיה יקר אבל מדוייק כמו שאמרתי לי חשובה איכות מאשר הספק בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת daniel20, -
- 1 תגובות
- 833 צפיות
שלום היני מעוניין ליבא מכשיר כיצד עליי לבדוק האם תהיה קלךיטת רדיו בארץ זה המפרט לגבי הקליטת הרדיו: 18 FM/6 AM presets wireless remote CD frequency response: 20-20,000 Hz CD signal-to-noise ratio: 96 dB FM sensitivity: 10.2 dBf
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקייי יש לי קליאו 92 והרדיו דיסק הוא מהאלה שיש בדלק שעולה 400 שקל בערך. הקיצר יש לי רמקולים מקדימה ומאחורה אין לי . אז שנוסעים במהירות 80 קמ"ש בערך הקול נבלע .אז חשבתי למה לא לחבר את הרמקולים שיש לי בבית למערכת באוטו ולשים אותם מאחורה וככה ישמעו טוב. הבעיה היא שאני לא יודע איך . איפה החיבורים בכלל של הרמקולים וכדומה . אם מישהו יכול לפרט לי צעד אחרי צעד אני ישמח מאוד. בתודה עודד
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
שמתי היום קומפוננט מורל פולס 5.25" נשמע לא רע רק חסרים לי באסים. יש לי HU דיי פשוט אז עדיף קודם להחליף אותו או לשים עליו מגבר ? http://www.carreview.com/cat/car-audio/cd-receivers/Aiwa/PRD_174022_2861crx.aspx בנתיים אין לי כל כך תקציב אז אני יחכה איזה חודש, אבל יש לכם הצעות למגבר 4 ערוצים וסאב נפוצים, שהרוב לוקחים ומרוצים מהם ? כדאי לקנות יד-שניה ? אני יוכל לחבר את הקומפוננט למגבר ? זה ישפיע על האיכות ?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
מבקש המלצה לסאב
מאת idanw- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי אוטו גדול, בעייתי מבחינת סאונד. אני רוצה לשמוע בעוצמה גבוהה אבל עם זאת מנסה שהאיכות גם תיהיה סבירה. שמעתי את האוקטן ZR ודיי אהבתי אותו, שמעתי אותו באוטו שלי בתיבה אטומה.. הסאב היה נשמע לי קצת חלש. חשבתי להביא 2 כאלה לשים אותם בתיבות פורטד, האם זה הסאב המתאים ששניים כאלה בתיבות פורטד יתנו לי SPL גבוהה ויחד עם זאת הסאב לא ישמע רע בתיבה פתוחה ? מתכוון לתת לסאבים כ700W RMS... לא ידוע עדיין על איזה מונובלוק. התקציב הוא בערך 1300.. אם יש הצעות יותר טובות אני אשמח, תודה.
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
השאלה בכותרת. מה המרכיבים של החומר/יריעות הללו. תודה. בוריס.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
CLRION DZX755
מאת idanx2- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר שחיפשתי בפורום ובספר הדרכה אני שואל אותכם אולי מישהו יודע איך משנים את התדרים של הרדיו לאירופה (כמו שלנו) רציתי לשאול לפני שאני מתחיל לחפור באינטרנט אולי מישהו ממכם יכול לקצר לי את הדרך ... הדגם זה CLRION DZX755MP מודה לכם מראש עידן
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כרגע לקראת סיום בניית קיק פאנל לרכב, אך אני תקוע. קניתי חומר פחחים ב35 שקל, (400 מיל) שהבנתי שזה יקר מידיי, והבנתי שניתן לקנות 2-3 ליטר ב70 - 80 שקל! וכמובן הפוליאסטר, אני צריך קרוב לליטר בשביל לסיים את העבודה שלי, כשאני קונה כל ליטר ב50 שקל, שגם זה יקר יחסית למחירים שחברי הפורום משיגים. כמה שלא הסתובבתי בעיר, באזורי התעשייה וכו לא מצאתי את זול יותר ובטח לא בכמויות גדולות. אני צריך המלצה ממישהו איפה לחפש, או אולי מישהו שגר באזור חדרה ויכול להמליץ לי בוודאות על מקום, כי רק הדלק שבזבזתי בחיפושים עלה לי יותר מכל העבודה הזו.. מחכה בקוצר רוח לתשובה, תודה, שימי.
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.swissaudioinc.com/index.html מישהו מכיר את החברה? תודה. שמעתי רק שהחברה בבעלות פלסטינאי והיא חלק מתאגיד גדול שמייצר בין היתר את החברות הבאות: Swiss Audio Alphasonik Ichiban Digital Audio ועוד. מישהו שמע פעם מוצר שלהם?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים... אז בעזרת אנשים בפורום הזה(גל שעזר וחישב נפח תיבה, ותמיר ואלכס שכיוונו אותי לנגריה בעיר) בניתי תיבה לקיקר החדש שלי. התיבה במידות חיצוניות היא 46.4X37.4X37.4(רוחבX גובהX עומק) התיבה לפני זאת שהיתה לי, היתה נפח פנימי 23 ליטר, עם צמר סלעים בתוכה שקיבלתי עם הסאב ופורט עצום שסגרתי עם מגבת . בכל אופן נפח התיבה החדשה הוא 50 ליטר הסאב נשמע מדהים! התיבה היא אטומה וכל האוטו מתפרק... אין לי מושג איך אפשר לשמוע באס יותר חזק מזה באוטו בלי לשבור חלק ממנו(כמובן שאני בהגזמות אבל... הבאס מאודד חזק ). בכל אופן כמו שהבנתם כבר השינוי הוא שמיים וארץ. שוב תודה רבה גל, תמיר ואלכס. הינה תמונות מהבנייה תהנו http://amirphotos.myphotoalbum.com/view_album.php א…
בעיה עם המגבר!! 1 2
מאת MaX-TuRbO- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אוקיי אז ככה חבר'ה כשאני נוסע באוטו ואני מגביר אחרי כמה דקות כזה פתאום שומעים כזה חלש אחרי כמה שניות זה עולה שוב לחזק כאילו משהו מתנתק כאילו לא יודע משהו קורה שם יש לכם איזה שהוא מושג?
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי לכולם! לפני כמה שבועות הייתי בחנות סאונד סטורם השאלה שלי האם המתקינים שם מומלצים ? ו האם זה מכיר סביר להתקנת קומפוננט+כיוון של כל המערכת ב 200 שח ? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כאמור בכותרת - אם יש כאן אנשים רציניים מאיזור הצפון (יתרון, לא חובה) שיש להם בעיית חשמל כגון הבהובי אורות כרוניים, נפילות מתח, כניסה לפרוטקשנים, חוסר עוצמה וכו' והם לא מצליחים להתגבר עליה ומעוניינים בבדיקה, עצות ודרכים לפתרונה - נא לפנות אלי בה"פ בצירוף פרטי הבעייה, סוג הרכב ורכיבי המערכת. זו כמובן לא פרסומת ואין כאן כל מטרת רווח. רק פניות מתאימות תעננה איתמר.
-
-
העם אמר דברו: http://www.carsforum.co.il/vb/poll.php?do=showresults&pollid=228 לאור תוצאות ההצבעה מפגש פורום אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שישי ה 13.10.06 בחניית הסופרלנד בראשל"צ. המפגש יתקיים החל מהשעה 13:00 כך שגם צפוניים או דרומיים שומרי שבת יוכלו להגיע, להנות, ולחזור לפני כניסת השבת והחג. הוראות הגעה: צפונים: נסיעה בנתיבי איילון לכיוון דרום, עד למחלף "ראשל"צ מערב" (ידוע גם בשם מחלף משה דיין), יש לצאת בו ולפנות ימינה (שד' רחבעם זאבי). אחרי הפנייה ימינה יש נסיעה של 500 מ' בערך עד לרמזור הנמצא בסוף עלייה (תראו שילוט לכיוון הסופרלנד ולכיוון שדה תעופה לטיסנים, מצד שמאל יהיה ביה"ס הארצי לכבאות והצלה). ברמזור הזה יש לקחת שמאלה (שד' מרילנד) ולנסוע ישר עד שתרא…
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מחפש מישהו יכול להתקין חיבור ושיש לו מתאם למערכת מקורית של מזדה (BOSE) המלצות והצעות יתקבלו בברכה זאב
הודעה אחרונה מאת oferm, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חשוב לי חברה טובה נצילות גבוהה עד תקציב של 3000 מוגבר ב 1225 RMS ב 1 אום זוג 10 או 12 בודד חשוב לציין שהסאב מחליף זוג L7 כרגע הדילמה היא על זוג סרווין וגה החדש 10 אינטש 600 RMS כ"א או הסטרוקר החדש בודד 12 או 10, אבל אני לא בטוח לגבי הנצילות אם המגבר יוכל להזיז אותו אפשרי להמליץ על סאבים מהארץ אולי נייבא תודה מראש
הודעה אחרונה מאת GUY007,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מייק24
- banji man
- adir10
- AviorXD
- Supertigre
- nio
- Derish
- sperial
- yossy
- kingoftheroad123
- yahaga
- yuvk