Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את כל הת'רד הזה עכשיו כולל המחוקות ואני בהלם.

לא שיערתי שזה מה שיקרה.

הייתה פה כוונה תמימה ודמוקרטית להזיז באופן חד פעמי את מפגש מרכז, ובכך לאפשר לאנשים שבד"כ לא יוצא להם להגיע למפגשים כן אפשרות להגיע.

מפה ועד לפתוח מפגש צפון באותו יום ולצאת בהכרזות על מפגש ביום שבת אחרי מפגש מרכז המתוכנן - מסריח מאוד.

זה שלא יוצא לאדם מסויים להגיע למפגש כזה או אחר אומר שהוא צריך להקים מפגש משלו? מה, אנחנו משחקים ב"חבורות"? זה עניין של אגו? אני לא מבין.

אנחנו כולנו חברים אחד של השני. זה ממש מטופש המריבות הללו על רקע קיום של מפגש אחד. צריך לקבל בבגרות את ההחלטה של רוב חברי הפורום לקיום מפגש חד-פעמי בסופרלנד, ולאור ההענות וההצלחה או אי-הצלחה של המפגש נראה מה עושים.

ימי שישי לא יברחו לעולם וכך גם ימי שבת. אז עם כל הצער לגבי כל מי שלא יכול להגיע למפגש הקרוב - תמיד יהיו עוד מפגשים.

אם אתם רוצים גם מפגש ביום שבת - אין בעייה. לא על גבי הפורום.

ובבקשה מספיק עם המלחמות האלה. אנחנו חברים אחד של השני.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתם רוצים גם מפגש ביום שבת - אין בעייה.

.

איתמר.

איתמר,על זה היה מדובר ותו לא.

שוב,הבנת הניקרא,לא אמרנו מפגש תחליפי בשבת למפגש הקיים בשישי.

אם ככה אתם מבינים את זה[בצורה עניינית] אז :חלקינו[המיעוט ובעיותיו]רוצים גם מפגש ביום שבת ,ומבחינתך -אין בעיה.

ככה שאני לא מבין באמת על מה כל הרעש והצילצולים מלכתחילה והעויינות המיותרת כלפינו ,שהביאה למריבה כוללנית ולחסימה מטופשת שלי ולריב קולקטיבי בין כמה משתמשים[שאני לא יחשוף].

כמו שאמרת איתמר ידידי-אנו רוצים גם מפגש ביום שבת[בנוסף לקיים ביום שישי] וכמו כן אני מבין שמבחינתך אין בעיה[אשמח גם לראותך בשבת,ושוב לא על חשבון יום שישי]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

איתמר היקר, שלום.

אין כאן שום מלחמה.

כולנו מקבלים בהבנה שלמה את ההחלטה להעביר באופן חד פעמי את המפגש לסופרלנד בשישי.

אנחנו, מקבץ אנשים לא מצומצם, שקשה לנו להגיע ביום שישי ובכל זאת תכנן ופינה את השבת הקרובה למפגש בר"ג, מעוניינים לערוך מפגש בשבת, כפי שקורה כבר שנים.

דבר זה אינו פסול, ולא היתה לנו כל כוונה לפגוע בהחלטת חברי הפורום לגבי המפגש ביום שישי.

מאחר וזהו פורום, הודענו מפורשות על קיום מפגש נוסף לכל אותם אלו שלא מסוגלים להגיע בשישי. ההיענות הגבוהה למפגש בשבת, מוכיחה כי יש בסיס ויש מספר אנשים לא מבוטל שאכן מעוניינים להיפגש גם בשבת (ואולי אף יגיעו למפגש בשישי).

ההתנהגות של מספר אנשים כולל מנהל הפורום למניעת המפגש איננה מקובלת ואף גובלת בחוצפה. אני לא אמנע מאף אחד להיפגש, ובטח שלא פסלתי את המפגש בשישי, למרות שיש לי השגות לגביו. אנחנו העלינו כאן רעיון, ולצערי - הרעיון נפסל על ידי מספר גורמים, ונפסל בצורה ברוטאלית וחסרת כל טקט.

איתמר, חבל לי שלא אתה ולא אציק מבינים כאן את הנקודה. אין כאן "מחנות" וההתנהגות הילדותית היחידה כאן היא שלכם.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לכל המתנגדים למפגש מרכז ברשל"צ בשישי הקרוב: חברים עשיתם את עבודתכם נאמנה ועפילו הישגתם את המטרה שלכם - לי באופן אישי הוצאתם את כל החשק לבוא למפגש הזה או אחר לא משנה.

תודה באמת רבה לכם והעיקר בריאות וחג שמח.

בברכה.

בוריס.

פורסם

לא.

היתה הצבעה שקיבלה רוב ע"י חברי הפורום. מה זאת השטות הזאת לפתוח גם מפגש בשבת?

לא יכולים להגיע? אז לא מגיעים. נפתח מפגש בשבוע הבא או עוד שבועיים. מה הבעייה?

למה דווקא בשבת הזאת? ברור לך שזה אומר שגם המפגש התוכנן בראשון יהיה דליל וגם המפגש בר"ג יהיה דליל, אז למה?

וכן, זאת בפירוש מלחמת אגו מכוערת מאוד. לרוץ ולהכריז: "מפגש מרכז נוסף בשבת" זה מעשה טיפשי ולא בוגר. גם ככה אני לא מבין למה יש שני מפגשים באותו יום, אז עוד אחד למחרת?

כל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון. כרגע מפגש צפון ומרכז מתקיימים כרגיל.

הת'רד ננעל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...