Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר הרכיב מערכת היום.

כמה שאלות:

1. יש לו רדיו דיסק של blaupunkt mp 35 , קומפוננט 6.5" של jbl דגם GTO-6507C , מגבר של blaupunkt דגם gta 470 , רמקולים 6X9 JVC מאחורה , וסאב של magnat בתיבה פתוחה, איך הרכיבים מבחינת איכות ? והאם כדאי לשפר משהו ? כמה המגבר הזה מוציא ליציאה וכמה בגישור ?

2. החבר בא עם ה-HU המגבר והסאב וקנה את הרמקולים מהמקום שהוא התקין בו , עכשיו הבעיה הבן אדם עשה עבודה חפרית חבל על הזמן לא כיוון את הסאב טוב בהתחלה (הסאב הוציא צלילים שהרמקול היה אמור להוציא) את הרמקולים האחוריים הוא לא חיבר עד שבאנו אליו והוא סידר אותם , וכמובן חבר שלי קנה את הרכב והבן אדם השאיר לו כבלים אז המתקין התקין על הכבלים הקיימים ובמצבר איפה שהפיוז הוא עשה שם משהו עם איזולירבנד שנראה ממש לא איכותי , בסופו של דבר חבר שלי הוציא את הרכב ואפשר להגיד שהיה "מרוצה" בגלל שהוא לא כל כך מבין מה הולך לו שם , עד לפה עוד הכל בסדר , נסענו ברכב ופיתאום התחילו בעיות כמו זה שהרכב מקרטע ביציאה מראשון וכניסה לשני וההילוכים לא ניכנסו חלק (מה שלא היה לפני!) וכמובן שחבר שלי התניע את הרכב פיתאום המנורה של המצבר והשמן לא ניכבו לו והברקסים וההגה ננעלו עד שהדליק את הרכב מחדש והעניין עם המצבר והשמן "הסתדר" , האם התופעה הזאת יכולה להיות כתוצאה ממה שהמתקין עשה ? מה צריך לעשות במצב כזה , ללכת למתקין ולהגיד לו שהרכב התחיל לעשות בלאגן ?

נ.ב

סליחה אם רשמתי טיפה לא מובן או משהו פשוט אני קצר בזמן

תודה ויום טוב,

חנן

פורסם

הקומבינה שה"מתקין" עשה עם הבית פיוזים שליד המצבר היא סכנה

תראה מה זה גרם , ותגיד תודה שלא נשרפו עוד כמה דברים בדרך

שחבר שלך יוציא עוד כמה מאיות וילך למתקין הגון והוגן , ושיסדר את העניין לפני שיקרו אצלו בעיות נוספות

שיגרמו לנזקים יותר גדולים.

איך חתימה של מישהו מסויים אמרה

זול וזוגלובק מתחילים בז... בשניהם מקבלים בסוף נקניקיה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

השאלה זה אם שווה ללכת למתקין טוב שיסדר הכל כמו שצריך וזה יפתור את הבעיה או שעדיף קודם ללכת למוסך או ללכת לבעל המקצוע שעשה את הבלאגן הזה?

תודה,

חנן

פורסם

לך למתקין המקצועי ביותר בסביבה שלך שיפרק את השטות שעשו שם במנוע ויחווט מחדש ועל הדרך ייבצע כיוונים למערכת על מנת שחברך יוכל להפיק ממנה את המיטב .

זה יהייה שווה לך כל שקל .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני בטוח שמבחינת המערכת זה יהיה שווה כל שקל השאלה אם מבחינת הבעיה שנגרמה במנוע זה יסתדר?

יום טוב,

חנן

פורסם

זה בדיוק מה שרשמתי , שיטפל קודם בצמה שאיתה שיחקו לך במנוע ומשם כבר זה יהייה קל יותר .

תשאל קודם אם הוא יכול לעזור בזה , אני לא רוצה סתם לומר אבל נראה לפי מה שרשמת שצריך פשוט להחזיר כל כבל למקומו ויהייה בסדר , אבל בשביל זה עדיף איש מקצועי ברמה גבוהה.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אוקיי, תודה על העזרה בקשר לבעיה שנוצרה כנראה שזה סתם אי הבנה כי החבר בדק וכנראה שזה קלאץ'.

עכשיו בקשר לשאלה הראשונה , איך הקומפוננט של jbl, איכותי? ברמה של המורל פולס?

ואיך המגבר של blaupunkt? כמה rms הוא נותן ליציאה?

דרך אגב , המתקין ברוב טיפשותו חיבר את ה6X9 למגבר במקום את הקומפוננט , אם הקומפוננט יחובר למגבר במקום ה6X9 ישמעו יותר טוב?

חנן

פורסם

המתקין ברוב טיפשותו חיבר את ה6X9 למגבר במקום את הקומפוננט ,

אם הקומפוננט יחובר למגבר במקום ה6X9 ישמעו יותר טוב?

חנן

לפי התיאורים שלך, לא המתקין טיפש, אלא בעל הרכב שבחר ללכת להתקין אצלו מבלי לבדוק את איכות המתקין.

לגבי המתקין- לא ראיתי , לא בדקתי, לא פוסל על הסף באופן חד משמעי, אלא מתייחס לתיאור שלך בלבד.

לגבי המסומן בכתום, תלוי איך מחברים , מה מחברים, איך הפאזות, איך הכיוונים, איך ההתאמות, בסוף תצא במה קדמית או לא, ואם כן, האם ישמע באס מלפנים כפי שצריך להשמע מבמה קדמית, ועוד.

אז איך שומעים, לא יודע, בינתיים לא שומעים, ובסוף, הכל נתון של כל השאלות והעובדות שציינתי ואשר משפיעות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקיי,

שלו ודני , אני מקווה מאוד שנגיע למפגש ביום שישי , ואני מקווה שאתם גם תיהיו שם.

נ.ב

הרכב הוא הונדה סיויק האצ'בק אדומה.

תודה ויום טוב,

חנן (התחברתי מהשכן , בעל הרכב)

פורסם
אוקיי,

שלו ודני , אני מקווה מאוד שנגיע למפגש ביום שישי , ואני מקווה שאתם גם תיהיו שם.

חנן,

הכל תלוי לאיזה מהמיפגשים אתה מתכוון להגיע, מרכז? צפון?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...