פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום..יש לי מערכת באוטו שמורכבת מסאב פיונר 1000 ואט מגבר לנזר 1000 וואט רמקולים פיונר 350 6*9 וקדימיים פיונר 160 ואט 6*5 ואני לא שומע כמו שצריך ומאוכזב ...האם זה יכול להיות קשור לרדיו דיסק שלי ? (JVC) כי כולם אומרים לי שהוא לא מתאים והאיכות סאונד שלו גרועה המליצו לי להחליף לפיונר הזה Pioneer DEHP6800MP או דגם ה5800MP האם זה קשור ויספק אותי?
הודעה אחרונה מאת nivo, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 698 צפיות
יש לי ג'יפ ישן עם 4 רמקולים באותו הגודל- 5" ואני רוצה להחליף אותם לקומפוננטים, התקציב הוא בערך 1000-1500 ש"ח. את ה HU אני רוצה להשאיר (4X45W). יש בכלל רמקולים 5" ? ההשקעה תשתלם או שהעבודה תעלה יותר מהרמקולים ? אם אני ירצה עוד כמה חודשים להוסיף מגבר וסאב זה יהיה אפשרי ? בנתיים חשבתי לקנות 4 קומפוננטים יד-שניה ולשים רק 2 טוויטרים מקדימה ואת כל 4 המידים. יש הצעות? הערות ? תגובות... ??? תודה מראש, דין.
הודעה אחרונה מאת Dean L, -
התקנתי את המסגרת ללוחית רישוי של DYNAMAT+שיניתי את המסגרת של האוטו ללוחית הרישוי. 1 2 3
מאת Slava 1982-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 36 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
אהלן חבר'ה! היום התקנתי את המסגרת של הלוחית רישוי,אז היא באמת עוזרת,לאחר ההתקנה אין ביכלל ציוץ או רישרוש אפילו הקטן ביותר מהמספר.כמו כן שיניתי את המבנה של הפלסטיק האחורי איפה שמתיישבת הלוחית הרישוי,ביגלל שהפלסטיק בא במקור למספר גדול וארוך אז היה לי צורך לעשות לו שינוי מפיבר על מנת שיתאים ללוחית רישוי אמריקאית והנה כמה תמונות לפניכם: לפני-
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
שאלת אקוסטיקה
מאת גיזמו- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 886 צפיות
אני על סף קניית מערכת ממש בימים אלה.(מערכת ראשונה שלי) הפחד שלי שאני לא אוכל להנות ממנה בגלל בעיות אקוסטיקה. אני נוהג על פיאט דובלו שזה מסחרית קטנה. העניין הוא שאני חושש שהבאסים של הסאב ממש ירעידו לי את הפלסטיקים ואז אני אשמע כל מיני זמזומים מעצבנים ודפיקות. פשוט האוטו גם שהוא עומד עם מנוע מופעל מרעיש ומקרקש מהפלסטיק\דלתות\רוח בחוץ. האם זה נכון להגיד כי בטוח הבאסים ילוו בליווי של חלקים רופפים ויהרסו לי את הסאונד? עכשיו על איטום אין מה לדבר כי זה יעלה לי כמו לקנות פורשה. אלה אם כן אני עוטף את האוטו בספוג. יש אופציה לאתר את החלקים המקפצים לדעתכם ולעשות משהו או שזה אבוד מראש.? או שפשוט לא להשקיע יותר מ1000 שקל על רמקולים קדמיים ולגמור הסיפור?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! ברצוני לשדרג את המערכת הנוכחית שיש לי ברכב. אני חשבתי לאור התקציב הנמוך והחיבה הנמוכה של אחי למערכת רצינית ברכב ללכת על ציוד יד שניה. רציתי לדעת איזה מיכשור כן כדאי לקנות כיד שניה, ואיזה מיכשור לא לקנות יד שניה אלא רק חדש. אשמח גם לקבל פרטים כיצד בודקים ומה?. מה אני עושה חוץ מנניח לשים שיר במערכת ולבדוק שהכל מנגן.? איך לדעת שהציוד חס וחלילה לא גנוב, או מקולקל. אשמח לעזרה מכל מי שיוכל לעזור... ובכלליות אם יש מישהו מאזור נתניה שיכול לבוא ולעזור לי "לבחון" את הציוד הנ"ל... תודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום יש לי ברכב רמקוליים 6*9 פיוניר 350וואט ואני רוצה לשים רמקוליים קידמיים שיספקו לי סואנד גבוה ובאס כמה שיותר טוב.עכשיו התקציב שלי הוא עד 300 שקל לרמקוליים,כמו כן ברכב אין לי מגבר אז ככה שירדתי מהקומפוננטים.. על איזה רמקולים אתם ממליצים בתקציב הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת eliranush, -
- 4 תגובות
- 899 צפיות
חבר שלי קנה סאב של קנווד דגם Kenwood KFC-W3010 12" שזה 400W RMS בהתנגדות של 4 OHM. איזה מגבר (רק בשביל הסאב הזה) אתם ממליצים? חשוב להזכיר שהוא מוגבל בכסף אז המגבר הכי זול כמובן (וגם כזה שעובד). תודה!
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
חייב יעוץ
מאת shlominavi1- 1 תגובות
- 656 צפיות
שלום אז ככה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 יש לי מערכת כזאת... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 מגבר של לנזר 1000 וואט ... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 סאב של פיונר 1000 וואט... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 רמקולים 6*9 של פיונר 350 ורמקולים קידמיים פיונר 6*5 160 וואט עכשיו הבעיה שלי היא פה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 אני ממש לא מרוצה מאיך ששומעים... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 והרבה אנשים אמרו לי שזה בגלל הרדיו דיס…
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 6 תגובות
- 854 צפיות
תמליצו לי בבקשה על מונו שיעבוד טוב עם סאב קיקר CVR וקומפוננטים שיעבדו עם מגבר jbl המפורסם. התקציב הוא 2000 ש"ח פתחתי כבר שאלה בנושא הזה אבל אף אחד לא עונה לי שם בגלל הכותרת שלא כל כך קשורה אז פתחתי אשכול בנפרד... תודה
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אבא שלי נוסע עוד כמה ימים לארה"ב . הוא יכול לקנות לי משם מגבר ,הבנתי שהמחירים זולים משמעותית מהארץ. האם שווה להביא מגבר מארה"ב?,אני מדבר על הקטע של לקחת את הסיכון אם משהו מתקלקל שלא יהיה לי אחריות. איזה מגברים אפשר להביא בתקציב של בערך 200 דולר(מונובלוקים) ?.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום.. האיתי מעוניין לקבל חוות דעת מאנשים ששמעו את הקומפוננט הנ'ל ....איך הוא וכו'? ובאיזה הגברה היה מוגבר? ועוד שאלה איך המגבר של פוניקס גולד ה 8:0:4 75 RMS ליצאיה 250 RMS בגישור.?הקוממפונט הוא הוא סאונד סטרים מסרת אקסטרים ניכר בזאפ ב 1200 שקל .... Soundstream XSC 6
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- 1 תגובות
- 741 צפיות
אז ככה אני מעוניין ברמקוליים קדימיים כולם המליצו לי על קומפוננט. ואמרתי סבבה אם הם אומרים הם יודעים. ואז בעצם חשבתי מה ההבדל? למה קומפוננט עדיף על רמקוליים רגילים? מה זה הקופסאות השחורות שמראים בתמונות שליד הקומפוננט? האם הקומפוננט מגיע בזוג או ביחיד? וכיצד מחברים קומפוננט לרכב בצורה רגילה או שצריך ליבנות לו תושבת מיוחדת? תודה רבה על העזרה... דוגמא של קומפוננט שאני מעוניין בו וכל שאר החלקים שמגיעים איתו (שאין לי מושג מהם)
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 880 צפיות
שלום לכולם כרגע מורכבים לי ברכב שתי רמקולים קדמיים ושתי רמקולים אחוריים ומגבר לרמקולים האחוריים. ברכב שלי יש מקום נוסף להתקנת רמקולים 4 אינץ. יש לי רדיו דיסק מסוג DEHP2750 Pioneer. ההגברה שלו היא 50*4. האם אפשר לחבר זוג רמקולים נוסף...? כלומר 6 רמקולים בסך הכל. יתרונות? חסרונות? תודה!
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- עוקב אחד
- 39 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היי חברה, יש לי מגבר McIntosh: MC4000M6 channel. 4 channels X 100w, 2 channels X 300w. Dual illuminated output level meters. Power Guard. Quad MOSFET PWM power supplies. Ported tunnel forced-air cooling. Multi-stage thermal protection. Input level controls. Transient protection. Gold plated terminals. 2ohm stability. Allows internal installation of McIntosh parametric equalizer modules. Includes built-in electronic crossover with selectable high pass and low pass filters. Size 2-3/4"H, 34"W and 12"D. Sold from 1996-. Last retail price $4000.00 http://www.roger-russell.com/caraud.htm#mc4000m הבעיה שלי איך אוכל לשמור עליו באוטו מבלי שייגנב?! אני אשמח מאוד ל…
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה ראשונה יש לי שתי רמקולים של פיוניר אחוריים 6 על 9 260 וואט וסאב פיוניר 500 וואט ומגבר סוליד אדיו 500 וואט עכשיו הבעיה היא שברגע שאני מגביר את העוצמה של הרמקולים 6 על 9 במגבר מעל לחצי העוצמה האפשרים הרמקולים עושים רעש כאילו הם דופקים על קרש כתוצאה מהבס וזה רמקולים חדשים חודש אצלי ממה זה יכול לקרות האוטו שברשותי זה מאזדה 323 2003 והרדיו דיסק של קנוואד פשוט ועוד שאלה איזה רמקולים הולכים למאזדה בדלתות מקדימה זה ניראה כמו צורה של ביצה אבל זה לא 6 על 9?
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלוםם לכווולם לפני כמה שבועות התקנתי במכונית שלי ניסאן אלמרה פרפקט שנת 2003 מגבר של JBL GTO 75.4 ואם זה נחוץ אז יש לי גם רמקולים אחוריים של קנאווד וקומפוננט של מורל מקדימה עכשיו הבעיה שלי היא כאשר שאני לוחץ על הגז באוטו אז אני שומע כזה מן רעש כזה מהמגבר או מאיפה שהוא באוטו כמו מן רעש כזה מוזר זה קורה לרוב האנשים..ככה לפחות שמעתי אמרו לי לשים משתיק משהו כזה אתם יודעים על מה אני מדבר??ואם כן אפשר כמה עצות,רעיונות פתרונות איך אני מסדר את זה תודה רבה לעוזריםםם
הודעה אחרונה מאת MaX-TuRbO, -
-
10 הגדולים?
מאת ofirs44- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש בפורום הזה אולי דירוג של 10 הגדולים במגברים או משהו דומה?
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מישהו מכיר את הדגם הנ"ל? אני מנסה לברר אם יש למכשיר כניסה למחליף דיסקים, ולא הצלחתי להבין את זה מהמפרט: http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=22&products_id=145&osCsid=45f58a7f1d0567d9fedc23bc45cfe9ba נ.ב. כיצד ניתן לשלוף את המכשיר ללא הברזלים לשליפה??
הודעה אחרונה מאת rubihen, -
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי לדעת אם המגבר של האינפיניטי יוכל להחזיק לי את הסאב של הL7 בצורה טובה? למרות שהוא 675 RMS ב2 אום . הסאב הוא 2 סלילים של 4 אום . קישור של המגבר..http://www.al-galgalim.co.il/index.php?PHPSESSID=43e9f5d8182 56b3c53195702efe65efa
הודעה אחרונה מאת U.S.A, -
- 3 תגובות
- 919 צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש מגבר 2 יציאות שיגבירו לי קומפוננט שהוא 100 רמס אז חשבתי לכיוון של הייפוניקס ונתקלתי בשתי המגברים הללו 1.TXi 4006 2.ZXi 4006 על איזה אחד מהם הייתם ממליצים ? איזו סדרה יותר איכותית? יש לכם המלצות למגברים אחרים בטווח המחיר של "לא יותר מ1500 " אז הצעות יתקבלו בברכה קישור לאתר היצרן http://www.maxxsonics.com/hifonics/amps_titan.html http://www.maxxsonics.com/hifonics/amps_zeus.html
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה, מלבד חיפוש קומפוננט, אני אחליף כנראה את ההיפוניקס שלי (TX 1505) במונובלוק אחר. המונו אמור להגביר קאפה פרפקט 12.1 סליל 1. אולי בעתיד אצרף עוד קאפה פרפקט. הסאב מוצהר 350 RMS ב 4 אוהם. למה אני מחליף? כי המגבר לא מסוגל להרים אותו, עד כמה שזה עצוב. התקציב עד 2.8K לא מחפש יד שניה. מה עדיף מהאפשרויות הבאות : planet audio vx900d planet audio bb650.1 rockford 600.1 kicker 600.1 - האם הוא בטווח המחיר? וגם האם ה jbl bp1200.1 בטווח ? כמו כן האם יש מונו של סאונד סטרים שהוא טוב והוא בטווח מחירים הזה? ואם יש עוד מגברים ששכחתי? בטווח הזה. תודה רבה לעוזרים. ניב
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מיצובישי לנסר 93 באוטו מורכב רדיו דיסק:פיוניר 6750, מגבר: jbl העממי, רמקולים אינפיניטי 1913i וסאב פיוניר dvc 360 400 אר אמ אס. עשיתי בדיקה והנה התוצאות...: שרק המנוע היה דלוק והמערכת בפול ווליום המתח היה 13.91 שהמנוע והמזגן והאורות עבדו על גבוהה (הבדיקה התבצעה דרך ה + - של המגבר ) המתח היה 12.63 שרק המנוע פועל דרך המגבר הראה לי 13.51 שהמנוע מונע המזגן האורות על גבוההה והמערכת על פול (הבדיקה דרך המצבר) 13.81 והטורים על 1000 רק המנוע פועל והמערכת בפול ווליום והטורים על 1000 הראה לי דרך המצבר 13.91 שהמנוע היה עובד המערכת כבויה והמזגן והאורות כבויים והטורים על 3000 הראה לי דרך המצבר 14.2. בפורום טיפולים אמרו שזה בסדר. עכשיו אני מעוניי…
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
לפי הנתונים הרשומים הוא מוציא 50x4 RMS ב- 4 אוהם. אני רוצה לחבר לו קומפוננט של Focal 165V2 שהוא מוציא 75RMS. אני יודע שאני אשמע באיכות טובה, אבל מה לגבי העוצמה איך היא תהיה חזקה מספיק? (כשאני אומר חזקה מספיק אני מתכוון בווליום גבוהה לא לשמוע אם משהו מדבר אלי) מה אתם אומרים? תודה. אופיר
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי פונטו ספייס, באוטו יש כרגע רדיו דיסק בן 7 שנים של סוני בערוב ימיו, קומפוננטים מקדימה של caliber crc 6 שקיבלתי עם האוטו (באינטרנט עולים 80 יורו - לא ברור למה, נשמעים נורא!). ומאחורה 9*6 של פיוניר TSA6991S אני שומע בד"כ רוק (pearl jam,stained,nirvana וכו') ולא מוזיקה אלקטרונית. מה שכן - לפעמים אני אוהב לשמוע חזק.. בבית יש לי מערכת טובה (מאוד) שהשקעתי בה את מיטב כספי כי אני אוהב מוזיקה, עכשיו התחלתי להסתובב הרבה עם האוטו, ואני "משתגע" מההבדלים בין הבית לאוטו. אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי לבנות מערכת שתתאים לי.. על התקציב אני חשבתי על בסביבות ה 3000, השאלה מה צריך להחליף. תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
הגברה מספיקה?
מאת evy_s- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 953 צפיות
אני מעוניין להגביר מורל פולס 6.5 וסאב פיוניר 800 וואט , המגבר הבא יעשה את העבודה? BOSS AUDIO 100RMSX4 הדגם RT745 http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_id=2350
הודעה אחרונה מאת kashat18, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתלבט בין הדגמים השונים של פיוניר בתקציב שבסביבות ה1400 מישהו יכול לאמר לי מהו המכשיר הכי טוב נוח ויפה? תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי אופציה לקנות סאב כזה הוא דיי ישן עכשיו יש לי פיונייר 2 סלילים 400 rms ומגבר jbl העממי למישהו היה סאב כזה אוו שהוא מכיר מה היכולות שלו? תודה
הודעה אחרונה מאת corwin, -
קרוס אקטיבי 1 2
מאת eli_i- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות קרוס אקטיבי איכותי. אני לא מעונין להזמין מחו"ל אלה בארץ. יש למישהו לינק לחנות בארץ שמוכרת קרוסים אקטיביים או פרוססור (לא הקוסם) בתודה
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
634U / RDS-634U MP3-Compatible In-Dash CD Receiver with USB and Memory Card Ports Drop-down full detachable front panel Also available: RDS-634U MP3-Compatible In-Dash CD Receiver with USB and Memory Card Ports E u r o p e a n F r e q u e n c y m o d e l � ISO DIN mounting � Full detachable drop down front panel � 5 Volt preamp output � Oversized, active black mask display � Illuminated control buttons � PLL synthesized tuner � 30 Station presets � USB port � SD/MMC card port � Quartz digital clock � CD mute function � Track repeat � Intro scan � 1 Bit D/A converte…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 3 תגובות
- 803 צפיות
שלום בבקשה מי שיכול שיעזור לי קצת על מפרט של המגבר הזה והמחיר שלו בחנות BOSS AUDIO RT745 תודה
הודעה אחרונה מאת rubihen,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מייק24
- banji man
- adir10
- AviorXD
- Supertigre
- nio
- Derish
- sperial
- yossy
- kingoftheroad123
- yahaga
- yuvk