Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לשדרג את המערכת הנוכחית שיש לי ברכב.

אני חשבתי לאור התקציב הנמוך והחיבה הנמוכה של אחי למערכת רצינית ברכב ללכת על ציוד יד שניה.

רציתי לדעת איזה מיכשור כן כדאי לקנות כיד שניה, ואיזה מיכשור לא לקנות יד שניה אלא רק חדש.

אשמח גם לקבל פרטים כיצד בודקים ומה?. מה אני עושה חוץ מנניח לשים שיר במערכת ולבדוק שהכל מנגן.?

איך לדעת שהציוד חס וחלילה לא גנוב, או מקולקל.

אשמח לעזרה מכל מי שיוכל לעזור...

ובכלליות אם יש מישהו מאזור נתניה שיכול לבוא ולעזור לי "לבחון" את הציוד הנ"ל...

תודה מראש לכל העוזרים!:mm_yeah:

פורסם

לדעתי מכשירים שכדאי לקנות ביד שניה הם מגברים וHU, הבלאי בהם יותר קטן מאשר רמקולים .

לדעת אם הם גנובים אתה יכול לבקש לראות קבלה, אחריות אם יש.

לבדוק אם זה עובד, פשוט להפעיל לראות שהכל עובד והכפתורים מגיבים.

לדוגמא מגבר, לראות שכל הכפתורים/קרוסים עובדים ומגיבים לשינוי, שהכניסות RCA חזקות ולא רופפות, שהגישורים עובד, אם זה מונובלוק אתה יכול לבדוק שהוא עובד בכמה התגדויות.

גם רמקולים אפשר לקנות יד שניה רק צריך לבדוק טוב יותר ולהיות זהיר יותר.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

גם תבדוק חיבורים תראה שלא מולחם משהו בולט כזה.

וגם תריח קצת את הרכיבים לראות שלא נשרף שום דבר (ריח שרוף ישאר לעד)

תבקש קבלות ואת הקופסא (תמיד ניתן לפברק קבלה קופסא מקורית קצת קשה לזייף).

לדעתי גם רמקולים אפשר לקנות יד שניה, אבל קודם תבדוק כמה הם התאמצו, על מה הם הוגברו והאם הבנאדם שאתה קונה ממנו מבין ורואים שהוא לא כיוון לא טוב. (כמובן שתריח, תשמע, תבדוק הלחמות, ותבדוק שאין חורים איפשהו, תבדוק את המגנט שהוא במצב טוב וכו',)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני לא חושב שהענין עם הקבלות הכרחי, אני למשל לא שומר את כל הקבלות ולא גנבתי כלום.

(טוב נו אולי בזוקה מהמכולת כשהייתי קטן)

פורסם

הכי טוב לבדוק באמצעות חיפוש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הכי טוב לבדוק באמצעות חיפוש.

איתמר.

לא מצאתי..

אם תוכל לכוון אותי אני ישמח...

תודה לכל מי שענה. :)

פורסם
אני לא חושב שהענין עם הקבלות הכרחי, אני למשל לא שומר את כל הקבלות ולא גנבתי כלום.
אני לא יודע איך זה באיזור שלך, אבל בעיקרון שוטרים יכולים לעצור אותך ולבדוק קבלות על המערכת ואם לא הומצאו - להחרים את המערכת. אומנם אם היא באמת קנוייה בסופו של דבר בתחנה יחזירו לך. אבל כדי להימנע מאי נעימויות - שמור את הקבלה.

ול-DRX - דרוש מהמוכר את הקבלה, גם אם המערכת בת 20 שנה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה ? :loco:

ממתי עלי להציק לשוטר קבלה על המערכת ? WTF ?

סליחה אבל זה הדבר המגוחך ביותר ששמעתי !

מי יביא להם קבלות ? אני לא יודע שאילו שוטרים נתקלת ומהיכן אתה בארץ אבל זה מופרך לחלוטין :shock2:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה לא מופרך מה שהוא אומר , אם יש לך תיקים במשטרה ואין לך קבלות הם יכולים לקחת לך את המערכת (אני מכיר כמה שזה קרה להם כמה פעמים).

אם אין לך תיקים במשטרה אין לך כל כך מה לדאוג.

כמו שאמרת באזור שלך זה לא קורה אבל פה ברמלה זה ככה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...