Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום לכולם, יש לי פונטו ספייס, באוטו יש כרגע רדיו דיסק בן 7 שנים של סוני בערוב ימיו, קומפוננטים מקדימה של caliber crc 6 שקיבלתי עם האוטו (באינטרנט עולים 80 יורו - לא ברור למה, נשמעים נורא!). ומאחורה 9*6 של פיוניר TSA6991S

אני שומע בד"כ רוק (pearl jam,stained,nirvana וכו') ולא מוזיקה אלקטרונית. מה שכן - לפעמים אני אוהב לשמוע חזק.. בבית יש לי מערכת טובה (מאוד) שהשקעתי בה את מיטב כספי כי אני אוהב מוזיקה, עכשיו התחלתי להסתובב הרבה עם האוטו, ואני "משתגע" מההבדלים בין הבית לאוטו. אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי לבנות מערכת שתתאים לי.. על התקציב אני חשבתי על בסביבות ה 3000, השאלה מה צריך להחליף.

תודה מראש לעוזרים.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

צריך רדיו דיסק ,קומפוננט,מגברים,סאב,חיווט ועוד.... תעשה חיפוש בפורום על המלצות למערכת אין סוף להמלצות על ציוד ב3000 שקל....עקרונית אם אתה באמת רוצה לישמוע איכותי ממש צריך לעלות תקציב אבל זה כבר עניין של טעם אולי גם תיהיה מרוצה ממערכת ב3000 ואולי לא....

פורסם

הכוונה הייתי שלפי דעתי עכשיו

שווה לו לחלק את התקציב ל3 רכיבים שהיו בעלי איכות טובה פחות או יותר

רדיו דיסק ב 1000

מגבר ב 1000

קומפוננט ב 1000

תאמין לי שקומפוננט 6.5 יודע לתת גם טופים לא רע

אבל אם הוא מכניס עוד רכיב לתקציב הוא מוריד מרכיבים אחרים תקציב ככה שהוא מקבל רכיבים מאוד בינוניים זאת דעתי בכל אופן

ואם ירצה תמיד אפשר לרכוש איזה סאב נחמד וקליל בסכום של 500 שקלים

כמו C12 או P1

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

קומפוננט שיודע לתת "תופים" טובים באמת מחירו שווה לכל התקציב של הבחור.

בכל מקרה אלמנט של "6.5 לא יכול לתת היענות טובה כמו אלמנט "12 בתדרים הנמוכים.

כמה גמיש התקציב שלך חבר?

פורסם

כזו שטות עוד לא שמעתי.....חבר,מה ניראה לך שכול סאב באוטו מרעיד שכונה ובולע את הצליל? אם כן אז אתה טועה...אפשר לכוון ככה זה כשאתה תישמע "דאבלים" של סליפנוט או של מטאליק אתה תי*** במכנסיים ...8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה לכולם, כמה פתוח לשינויים?

אני אשמח לא לעבור את ה 3K, אבל אפשרי לגרד עוד 500-750..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אני במקומך הייתי עושה משהו אחר..

מיכוון שהתקציב שלך די נמוך בשביל מערכת ברמה טובה

הייתי הולך על חלקים יד שניה

לדעתי אתה יכול להרכיב לעצמך אחלה מערכת

לי באוטו יש קומפוננט של ג'יי בי אל ואני מאד מרוצה מהם, הם נמכרים היום בסביבות ה 700-800 חדשים.

מגבר טוב 4 ערוצים בסביבות ה 900 שקל (יד שניה אפשר להשיג גם בפחות)

וסאב חשוב שיהיה עדין סאב חזק יבלע לך את הקומפוננט (לא פיוניר וכל הסאבים שרק דופקים בלי פרופורציה)

מכשיר רדיודיסק פשוט הייתי הולך על פיוניר מהסדרה השניה.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע אחלה, אתה יכול לתת דגמים ספציפיים, בשביל שאני אחפש?

Renault Megane RS Trophy

פורסם

דגמים אני לא כל כך זוכר..

אבל לג'יי בי אל אין הרבה קומפוננטים בארץ..

יש את הדגם הישן 55 וואט אר אמ אס

יש את החדש יותר.. 70 וואט אר אמ אס

ויש את היקר יותר 90 וואט אר אמ אס...

אני לא סגור על הדגמים אבל אשמח להשמיע לך את המערכת שכוללת מגבר 4 ערוצים ברמה בינונית

ואת שתי הזוגות שציינתי בכל מקרה אני אבדוק את הדגמים ואתן לך אותם

קומפוננט- http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37790

6X9 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417684

במידה ותרצה את הדגמים האלה אני יכול להשיג אותם קצת יותר בזול לא יודע עד כמה זה יהיה משמעותי בשבילך...

בכל אופן זה גם החלקים שיש לי ברכב כמו שאמרתי אני אשמח להשמיע לך מה הם שווים

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

יש לי כמה דיעות בעניין מוזיקת רוק,היה לי מורל שנתיים באוטו והם לא מתאימים לרוק כבד,הטוויטר נכנע למוזיקה והמיד לא מבין מה אתה רוצה ממנו,אבל זו דעתי ואפשר כמובן לחלוק עליה,ככה שאני לא הולך להמליץ עליהם.

3000 זה לא סכום שאתה יכול לשחק עם הרכיבים לכאן או לכאן ואתה יוצר מצב של מעיין ברירת מחדל ולא רכיבים שאתה באמת אוהב ושהם בסופו של דבר יהיו אצלך ברכב,למשל אם תקנה רכיבים שלא כל כך תאהב בתקציב הזה,וגם אם יהיה לך סאב,וקומפוננט,ומגבר ורדיו דיסק אתה לא תהיה מרוצה,אבל אפילו אם יהיה לך סט קדמי שתאהב מאוד עם רדיו דיסק ומגבר אתה פשוט תהנה כל פעם לשבת באוטו מחדש.

רדיו דיסק-אתה צריך משהו די בסיסי,שיקרא MP3 ככל הניראה ויהיה בעל יציאה למגבר,אני הייתי הולך על משומש,ההפרשים הם די גבוהים בין חדש לישן ודי קריטיים בתקציב שלך,מה גם שלרדיו דיסק אין בלאי גבוה. הייתי ממליץ לך ללכת על קלריון מסדרה נמוכה יחסית משומש יד שנייה שיקרא MP3 ויהיה בעל יציאת RCA אחת לפחות. הייתי מקציב לרדיו דיסק גג 550 שקל.

קומפוננט-אתה צריך לשמוע,ממה שאני שמעתי עד היום,ובאמת אהבתי יהיה פוקאל פוליגלאס V1 או V2 במחירים שלהם 1100\1400 בהתאמה,לא יודע אם ההבדלים גדולים לא השוואתי בניהם. עדיף חדש.

מגבר-הייתי הולך גם כן על משומש,משהו בן 4 ערוצים,עם מותגסביר רק בשביל השקט הנפשי,לייטינג אודיו,JBL וכאלה..הייתי מקציב לעניין עד 800 שקל. ככה תוכל לחבר אותו ם לאחוריים ולראות אם אתה בכלל מעוניין בסאב.

כבלים והתקנה יגמרו לך כבר את התקציב שנשאר אני מאמין.

• תוכן חדש...