Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת הייתה השאלה שלי ....

אני התנסתי על הסאב הזה ב2 מגברים 1 היה ההיפוניקס 1205 ואחד היה JL 500/1 את הJL אהבתי יותר .

(לא רוצה תגובות על מה שרשמתי כרגע מספיק תרד אחד שלא ענו לבן אדם על השאלה שלו והתעסקו רק בזה ).

אני יודע שלפעמים מה שמוצהר זה לא מה שקובע לכן שאלתי אם המגבר הזה ידחוף את הסאב ולא יתחיל להתחמם או שלא יהיה לו מספיק כח.

אני לא רוצה שאחרי חודש אני יגיד שזה לא מספיק וירצה להחליף.

פורסם

באיזה מגבר מדובר,הקישור שלך לא עובד[אגב ,שיצא לך תסתכל היום בלוח YAD 2.]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מההיכרות שלי אתך אתה עוד חודש בכל מקרה תגיד שאתה רוצה להשתדרג ותרצה משהו יותר חזק ויותר טוב, תחליט מה אתה צריך ואז תחפש מונו.

אם אתה חושב שבעתיד הקרוב אתה תרצה להשתדרג למשהו יותר חזק אז תחפש מונו שכבר יחזיק את הסאב הזה (כלומר 700-800 רמס ב2 אום) ויוכל בעתיד להחזיק משהו יותר חזק.

ככה באמת אם עוד חודש חודשיים תגיד שלא מספיק תוכל להחליף רק את הסאב ולא את כל החבילה (סאב+מונו).

ד"א אתה בטוח שמערכת החשמל שלך יכולה להחזיק מונו כזה חזק (אינפיניטי או משהו אחר)?

אלה דרישות מתח לא קטנות!

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

להשתדרג מהL7 למשהו יותר חזק זה לא .

אבל אם כבר אז זה יהיה אולי לסאב יותר מדוייק או תיבה אחרת שאני חושב על זה כבר כמה ימים .

השאלה אם המונו יחזיק אותו בכבוד או שיהיה חסר לי .?

ומבחינת המערכת חשמל האם יכול לקרות משהו למחשב של האוטו או משהו למערכת החשמל ?

פורסם

ד"א אתה בטוח שמערכת החשמל שלך יכולה להחזיק מונו כזה חזק (אינפיניטי או משהו אחר)?

אלה דרישות מתח לא קטנות!

אלכס.

יש לי אותו רכב כמו שלו,האלטרנטור שלי אני עדין לא יודע כמה אמפראז' הוא [עוד לא היסתכלתי] אבל אצלי המערכת חשמל באוטו מחזיקה יופי מונו של סאונד סטרים 900RMS ב1 אוהם+מגבר 65RMS*4,בכבוד.

אין לי שום בעיות מתח מיוחדות,ראוי לציין שאצלי המערכת חשמל היא המקורית ללא שיפורים[עדין]בהמשך יתווסף כבל מתח 8G ישיר בין האלטרנטור למצבר לשיפור יכולת הטעינה בנוסף לקיים[הכבל המקורי כרגע מהאלטרנטור למצבר הוא 8G],לא יקרה שום דבר למחשב של האוטו או למערכת החשמל[אם המגבר יהווה עומס הוא פשוט יכנס למצב הגנה כתוצאה מחוסר מתח,]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הבנתי אחת מהשאלות נענתה וסיפקה אותי תשובתה.

לשאלה השנייה מה אתם אומרים על המגבר כי אני צריך להחליט ביומיים הקרובים על תשובה .

פורסם

אז מה דעתכם על המונו הזה?

ויש גם אפשרות לCadence Z7000 בתוספת של עוד 300 ש"ח האם עדיף ההשקעה עליו..?

ויש גם Phoenix Gold OctanR R15.0;1 כמעט אותו מחיר.

ההצעות הם יד שנייה .

בין 1000 ל1500 ש"ח

פורסם

1600 ש"ח מאגנט פאנטום - עדיף

1.מגנט פנטום לא עולה 1,600 ש"ח-יכול להיות שהתכוונת למחיר של מגבר וסאב ביחד.

המגבר עולה פחות.

2. הוא לא עדיף על אינפיניטי, איך אתה משווה בכלל?

3.הקדנס המדובר ממש לא "זבל-סיני".

ZZR

פורסם

לקדנס המדובר תזדקק לאלטרנטור של רק"מ, גנרטור נייד או קולט ברקים.

תשקול את ההשלכות על מערכת החשמל בשימוש במונו חזק שהוא אינו CLASS D/T/G/X/BD וכדומה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תשמע אני ראיתי טוב מאוד באתר של MIK את המגברים של קדאנס ואת הרמקולים ואת הקבלים והכל.

אם זה לא סיני אז מה כן?

אם אני טועה אשמח שיתקנו אותי .

לגבי הפאנטום זה מה שראיתי במחיר שלו הוא עדיף , אני לא אוהב את האינפיניטי החדשים.

אני בכלל לא אוהב רוב המוצרים שמייצרים בהרמן לבית ולרכב. אבל זה כבר עניין אישי.

בהגברת חוץ , אמן , רק JBL . אינפיניטי כבר הרבה שנים לא נחשבת חברה כזו איי יא יאי , גם בתחום הבית. לא שמעתי על אודיופיל או מישהו שבאמת מתעסק במערכות לבית שיש לו אינפינטי(חדש נגיד ב 5-6 שנים האחרונות).

ל JBL יש כמה מוצרים לבית ולאולפנים מדהימים.

הרמן קרדון זה דברים נחמדים לא יותר (הצורב הבייתי סבבה לגמריי).

בקיצור בלבלתי הרבה את השכל כרגע, אבל לסיכום.

אם הפאנטום עולה עוד פחות מזה, אני חושב שבשביל סה"כL7 שזה לא סאב SQ כזה אפשר להסתפק בו.

להוציא 2000 שקל למונו ל L7 זה חבל. אם היה מביא מונו של קיקר מארה"ב (או שאולי יש בארץ במחיר טוב) אז סבבה, שמעתי את השילוב והוא פצצה.

בברכה,

ק.

פורסם

אני מחפש יד שנייה לא חדש אם אני ירצה חדש אז קשה למצוא דברים טובים בתקציב שלי.

ולגביי המאגנט מתגובות פה בפורום הוא בקושי מחזיק את הCVR שהוא 400 רמס אז את הL7 אין סיכוי שהוא יזיז .

לגביי חדשים, הקיקר אז הוא דיי יקר הוא יעלה לי בסביבות ה2000 2100 ש"ח שבמחיר הזה אני מביא אודיוסון LRX 400.1 .

אבל לא רוצה להוציא כל כך הרבה על מוצרים שבעוד 4 5 חודשים אני יצתרך למכור .

• תוכן חדש...