פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בשעה טובה הגיע הזמן להתקין את המערכת ( jbl gto 75.4 morel pulse morel pulse 6x9 ) מישהו יכול להגיד לי איך גריז מערכות או לתת לי כתובות ומספרי טלפונים של מתקינים ממולצים בראשון לציון? תודה רבה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב, אז אחרי שסגרתי (בעזרתכם האדיבה!) על מיקום הסאב ואוורור המגבר אני עובר לשלב הבא, פיוז. אז ככה המערכת שלי מורכבת מבחינה חשמלית כמו בדיאגרמה המצורפת, כבלי המתח מחוברים בשירשור בעזרת נעלי כבל למגבר (לממיר המתח יש טרמינלים עם הברגות ואל כל טרמינל מחוברים 2 נעלי כבל, אחד מהמצבר ישירות להזנה והשני בין ממיר המתח למגבר והוא בעצם מזין אותו), ועכשיו לשאלה - איפה אני צריך לשים פה פיוז (מספיק במקום אחד או שצריך בכמה מקומות?) ומה הערך שהוא אמור להיות באמפר? (מגבר 5 ערוצים שכולם מחוברים). שוב תודה שי. עריכה: מקריאה חוזרת עולה שיכול להשתמע כי לממיר המתח 12V-220V יש תפקיד בהזנת המגבר וכמובן לא כך הדבר, ממיר המתח בסה"כ משורשר כי גם הוא דורש קו ניפרד מהמצבר (א…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 0 תגובות
- 784 צפיות
אני לא מחפש משהו מטורף (בשביל זה יש את המערכת ביונדאי ) אני רוצה רק מגבר עם שני קומפוננטים. התכנון הוא בכלל לא לחבר HU אלא לחבר לRCA במגבר אייפוד ושהולכים מהג'יפ פתוח לקחת את האייפוד. HU בטוח יגנבו... אז השאלה שלי היא כזאת - יש מקום "להחביא" את המגבר, ואני אשתדל להעביר את החוטים ככה שבקושי יראו אותם, הבעיה היחידה היא הקירור של המגבר והזעזועים שהוא יקבל. מה אפשר לעשות בקשר לקירור של המגבר? לשים לו שם גם מאוורר? זה יעזור במקום סגור? ומה עם הזעזועים? (זה ג'יפ אספנות, אני לא מתפרע איתו, נסיעות פאנן פה ושם, לא שטח וכו') עוד שאלה אחרונה - המצבר חדש, אבל השאלה שלי אם מגבר + שני רמקולים לא יפריעו לחשמל של הרכב? (בכל זאת הוא בן 37) אה ואם יש המלצות ספציפי…
הודעה אחרונה מאת EladElad, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי יש לי כרגע רדיו דיסק של פיוניר 770 פרמייר ואני רוצה להחליף אותו ואני מתלבט בן כמה סוגים ורציתי את העזרה שלכם, מהסדרות החדשות Pioneer 780 MP הצבעוני החדש 880 PRS מהישנות את 860 prmier או960 או שבכלל לכיוון האלפיין 9855 למרות שלא התלהבתי ממנו והוא עשה לכמה חברים בעיות מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ישנם תיבות מותאמות לרמקולים ב"קיק פאנל" לכלל דגמי הרכבים של חברת Q-logic. האם אתם ממליצים על זה? זה ישפר את האיכות ברכב משמעותית? תודה קישור לדג' - http://www.crutchfield.com/S-1URnI2D72ql/cgi-bin/ProdView.asp?g=182850&tab=essential_info&i=044K201296#Tab
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לאחר חיפוש מקיף בפורום קראתי "יותר מידי"?? ביקורות המשבחות את הסאב הרשום בכותרת. אך לא מצאתי היכן אם בכלל מוכרים את הסאב בארץ והדגש על דגם פרפקט(רפרנס ראיתי אצל צ'יפר) תודה לעונים ניצן
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני כחודש וחצי שלחו לי מגבר של רוקפורד מארה"ב. היום נודע לי שהמגבר עדיין לא עזב את שטח ארה"ב, משום ש"עוקב לחקירה" מסתבר שהם החליטו שהחבילה "חשודה" (הם השתגעו לחלוטין אחרי שנפלו התאומים) ועיקבו אותה. הם טוענים שתוך חודשיים עד חצי שנה הם יחיזרו תשובה מה הם החליטו לעשות איתה.. לידיעתם.....
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שלא פתחו שירשור לשירים חדשים/מומלצים לאוטו ואני אשמח באם תוכלו לשתף פעולה ולרשום מספר שמות של שירים שנמצאים אצלכם באוטו תודה על שיתוף הפעולה יוסי נ.ב מספר שמות של שירים שאני אוהב 01. Tiësto ft Maxi Jazz - Dance 4 Life 04. Outwork ft Mr. Gee - Electro 01-twisted_system_-_stark_raver-mycel 02-twisted_system_-_razor-mycel 05-twisted_system_-_resistance-mycel 06-twisted_system_-_the_forgotten_v_3.0-mycel קיצר את כל האלבום שלהם
הודעה אחרונה מאת elik0, -
גישור של סאב 1 2
מאת speedseeker- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מתכנן מערכת שבה יהיו את הרכיבים הבאים: מגבר 75.4 של ג'יביאל, רדיו דיסק קלריון 646, סאב עדיין לא סגור וקומפוננט כנראה מורל פולס או פוקאל וי 2 (משהו ברמה של המורל), יכול להיות שבהמשך אני יוסיף 6X9 פשוטים ולא מוגברים על מנת שגם מי שיושב במושב האחורי יהנה. בקיצור ולעניין תיכננתי לחבר 2 ערוצים לקומפוננט ו2 ערוצים לסאב השאלה שלי אם מה שאני עושה לסאב נקרא גישור? אם כן האם יש צורך בעוד רכיבים חוץ מחוטים סאב ומגבר בשביל לבצע את הגישור הזה? המלצות לסאב כולל תיבה עד 800 ש"ח יתקבלו בברכה (מחפש את הבעיטות הקטנות האלה, ודיוק בצלילים שהוא נותן מוכן להתפשר על עוצמה זה לא מה שאני מחפש). תחכימו אותי בבקשה .
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 841 צפיות
שלום לכולם ובכן אני מחפש בפורום מידע על איזה מגבר הכי יתאים לקיקר L7 . והאם בכלל מערכת החשמל של הפיאט טיפו הצנועה שלי יכולה לשאת במעמסה?? SETUP: PIONEER 860MP COMPONENT ROCKFORD 5 "1/4 JBL GTO 75.4 SOLOBARICK L7 ואחד מהאופציות הבאות..... האפשרויות הם: http://cgi.ebay.com/NEW-06-Kicker-Mono-Amplifier-ZX750-1-Car-Audio-Amp-750_W0QQitemZ110038461665QQihZ001QQcategoryZ79829QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/JBL-GTO601-1-600WATT-MONO-CHANNEL-CAR-AMP-AMPLIFIER_W0QQitemZ280032308379QQihZ018QQcategoryZ18797QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/PHOENIX-GOLD-800w-MONO-CLASS-D-CAR-AMP-SUB-AMPLIFIER-PG_W…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 2 תגובות
- 853 צפיות
אני צריך לדעת מי הספק שלהם בארץ ואם יש טלפון עוד יותר טוב
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. דוד שלי בקרוב נוסע לארצות הברית וזוהי הזדמנות לשפר את המערכת. אני מחפש מגבר 4 ערוצים שירים לי יפה cvr, משהו כמו 300-350 rms בגישור. היום מחוברים לי פולס 6.5 וסאב 250 rms של jbl על מגבר alpine mrv-f504 והוא עובד איתם מעולה. בנתיים ראיתי את המגברים האלו: 1.http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15795 2.http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=13117 3.http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17033 4.http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15091 אני מחפש צליל נקי בלי עיוותים, התכנון הוא להחליף לקומפוננט יותר רציני כמו המורל אוביישן …
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 3 תגובות
- 994 צפיות
שלום לכולם... רציתי להתיעץ פה עם החברים המבינים ולדעת האם מגבר של חברת רד בוקס 600 ואט 4 יציאות במצב טוב אמור להספיק לסט קידמי מוראל פולס ולאחורי פיוניר 300? והאם המחיר 300 שקלים הוא טוב? והאם החברה סבירה?( כרגע שאני חייל לצערי אני נאלץ להתפשר) בתודה מראש רן
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 0 תגובות
- 711 צפיות
קודם כל שלום לכל חברי הפורום בירצוני לציין שהפורום הזה הוא ברמה גבוה ואני יעשה הכל על מנת לישמור על רמה זאת... *** המשך ההודעה נמחק *** כדי לשמור על הרמה הקיימת קרא בבקשה את הכללים, כתוב כותרת עניינית והשתמש בסימני פיסוק ולא בשלוש נקודות ....... כמו בצ'אט.
הודעה אחרונה מאת nissan טרנו, -
- 1 תגובות
- 950 צפיות
שלום, יש לי פיג'ו 106 עם המערכת הרגילה שלה שהיא כבר בת 8 שנים ואני רוצה לשדרג, לא למערכת מטורפת, אלה למערכת סבבה בסביבות ה-1500-2000 ש"ח חשבתי על משהו כזה: 1. פאנל DXZ646MP (של clarion) 2. רמקולים קדמיים Morel PULSE5.25 הבעיה שיש לי שאני לא יודע איזה רמקולים לשים מאחורה והאם השילוב של הפאנל והרמקולים הוא הגיוני או שהפאנל איכותי מדי וחבל לקנות אותו בלי סאב (אני לא רוצה סאב). משהו חשוב: ב-106 אפשר לשים 5.25 מקדימה ו-4 מאחורה ככה שזה הגדלים שאני חייב - אני לא רוצה לחתוך. הצעות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת assaf180, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה תדרים נחשבים כתור "באסים"? איזה חנשבים כתור "מיד"? ואילו תדרים אמורים להיות מכוונים לטווטרים? נ.ב בסופו של דבר ברור שאני יכוון לפי איך שנעים לי לשמוע, אבל באופן כללי רציתי לשאול את השאלה הזאת...
הודעה אחרונה מאת ToSToS, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי לכולם! כרגע מותקן ברכב HU קנווד 5028 מגבר (סיני) דראגון 4*75 RMS קומפוננט OZAUDIO 50 RMS סאב JBL CS1200B השאלה היא האם כדאי להחליף את הקומפוננט הקיים ב MOREL PULSE ? האם אני ירגיש הרבה הבדל? כי שלי 50RMS והמורל 120RMS אבל הבעיה שהמגבר מוציא 75 לערוץ. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת atmosphere, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הציעו לי את האלפאסוניק 120RMS קומפוננט (PCZ65 משהו כזה..) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 אז ככה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 האמת שאני לא מכיר ת'חברה... *** תחברה... = את החברה. *** http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 איך היא? ואיך המחיר?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום! יש לי סובארו אימפרזה 99 יש בה רק שני רמקולים קידמיים בדלתות, ואני רוצה להחליף אותם וגם להוסיף רמקולים אחוריים וגם לשים טוויטרים בדלתות הקידמיות(יש מקום מובנה בדלת). מאחורה במגש האחורי אין כלל חורים לרמקולים בפלסטיק אך כאשר פותחים את התא מטען יש חורים במתכת לרמקולים (המידה שמדדתי בחורים של המתכת 7' על 6' בערך). המידה של הרמקולים הקידמיים היא 6' לפי מה שמדדתי. רציתי לשאול איך אני מתאים רמקולים למידות האלה? והאם ניתן איכשהו להכניס מאחורה רמקולים סטנדרטיים(6X9)? בתודה.
הודעה אחרונה מאת exego, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
ראיתי שיש כאלו, פשוט בתמונות של הפאנל אני ממש לא רואה כניסה כזו. זה משהו שמתחבא מאחורה? מאחורי הפאנל? רציתי משהו נחמד של חברה סבירה עם MP3 וכניסת AUX נוחה. מה מומלץ? הייתי שמח לסגור את הקנייה בפחות מ 1000. תודה !
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השאלה בכותרת, אני כרגע מתלבט בנוגע להתקנה של המגבר, ראיתי המון פרוייקטים שבהם המגבר מוקף בספוגים כמעט ללא איוורור וקראתי מאמרים שמסבירים את חשיבות קירור המגבר, ואני לא יודע עד כמה לאוורר אותו. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא הזה. תודה. שי.
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
החורים בדלתות של הרכב הם 6X8, במידים שלי במידה סטנרטית 6.5 לכן אטמתי את שאר השטח באמצעות דיקט דק, האם החומר בסדר? או שמא אתם ממליצים לאטום את החלל הריק באמצעות חומר אחר? תודה נ.ב - מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תיבה אטומה לסאב בגודל פנימי של 0.85 CU?
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
במידה ואיבדתי את הפאנל יש משהו לעשות? כלורמ יש מקום שמכור פאנלים לרכב? וכמה אמור לעלות פאנל כזה(רדיו דיסק של 700 ש"ח)
- 3 תגובות
- 886 צפיות
חבר שלי אמור לקבל אחד כזה מארה"ב, שאלתי היא האם הוא באמת מוציא 2000 וואט? או שלאנזר גם כאן ניפחו הספקים בפראות?
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המכשיר שלי הוא CDXM8800 של סוני, מכשיר עם פנל מסתובב. אין לי תצוגה על הפנל יותר ואני יכול להפעיל רק עם השלט. אני מעריך שהפלט כבל נדפק. התקשרתי לשירות הלקוחות של ישפאר והם אומרים שהם צריכים להזמין את זה וזה ייקח זמן, מה גם שהמחיר הוא בסביבות 150 ש"ח. אולי מישהו כאן יכול לעזור לי עם חלק תחליפי או משומש תקין? או לפחות להציע לי מקומות ששם אולי אוכל למצוא מבוקשי? תודה, אלעד.
הודעה אחרונה מאת wonderd, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הודעתו של DvirN נמחקה אז אני כותב חדשה. כפי שכתוב בכותרת דיג'י טיאסטו נהרג בתאונת דרכים קשה. מצ"ב קישור: http://dj.tiesto.swellserver.com/news/top_stories/auto80.php מתי כולם ילמדו להוריד את הרגל מהגז?? אלכס.
הודעה אחרונה מאת DvirN, -
*** תוכן ההודעה נמחק. קרא בבקשה את כללי הפורום וכוב כותרת עניינית ***
הודעה אחרונה מאת DvirN, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הסאב הוא : Soundstream PRO-12 12" Pro Series Subwoofer והאם גישור של שניי ערוצים של 80 RMS ב 4הום יוכלו להרים את הסאב? Subwoofer Size 12" Impedance 4 ohms Dual Voice Coil Yes Peak Power Handling 600 watts approx. RMS Power Handling 300 watts Woofer Surround Santoprene Rubber Woofer Composition N/A Sealed Box Volume 1.5 cu. ft. Ported Box Volume 1.5 cu. ft. Sensitivity 93.95 dB Frequency Response 25 Hz - 1.7 khz Xmax (millimeters) N/A Top Mount Depth 6.12" Cutout Diameter 11.1" Warranty 1-year SE
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 3 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יכול לרשום אתר בעברית , ששם אפשר למצוא הוראות שימוש ל pioneer DEH-2750. תודה.
הודעה אחרונה מאת korenz1213, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה שלי טסה לתאילנד ואני רוצה שתקנה לי משם HU של פיוניר סדרות 8 או 9 הצבועוניות. מישהו יודע מחירים של דגמים והיכן כדאי לקנות? והשאלה היותר חשובה האם יש מצב שמוכרים זיופים של הדגמים האלה? שבטעות אני לא יתקע עם זיוף תודה לכול העונים
הודעה אחרונה מאת slomiz, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy