Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, אני כרגע מתלבט בנוגע להתקנה של המגבר, ראיתי המון פרוייקטים שבהם המגבר מוקף בספוגים כמעט ללא איוורור וקראתי מאמרים שמסבירים את חשיבות קירור המגבר, ואני לא יודע עד כמה לאוורר אותו.

מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא הזה.

תודה.

שי.

פורסם

איורור למגבר הוא דבר חשוב והוא תלוי בהרבה גורמים כמו סוגג המגבר והעומס עליו.

כככל שהמגבר יקבל יכולות קירור טובות יותר הוא צפוי להיות אמין יותר . עומס יתר של חום מביא לבלאי מואץ של המגבר ולבעיות שונות. בקיצור , לא בריא לחנוק מגברים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

באופן עקרוני ישנם מגברים מ2 סוגים, אלו שכבר מגיעים עם מאווררים בילט-אין, וכאלו שללא מאווררים, ובתאוריה יכולים לעבוד ללא אוורור.

מבחן התוצאה אומר שלא משנה איזה סוג מגבר זה , עדיין אוורור הוא דבר תמיד מומלץ ,תמיד כדאי , זה רעיון זול ופשוט להתקנה ויכול רק לעשות טוב---> מכאן אין פה יותר מידי שאלה שם כדאי או לא.

2-3-4 מאווררים של מחשב 12V יעשו את העבודה פיקס, רק לדאוג שכולם מאותו סוג או לפחות מסתובבים בסל"ד זהה, ולדאוג לאוורור יוצא וגם לאוורור נכנס על מנת ליצור סירקולציה.

אגב, לחבר כטריגר את הREMOTE וכך הם ידלקו רק כאשר המערכת פועלת(כמו שעושים עם מגברים).

מומלץ באותה נימה כבר להוסיף ריליי או מיניריליי על הקו של הREMOTE.

בהצלחה,

ניר

under construction..

פורסם

אני מניח שריליי זה ממסר וצריך לחבר אותו כדי שיהיה מספיק זרם מהREMOTE כדי להפעיל את המאווררים?

אני מעונין להרכיב מאוורר ולא הצלחתי להבין מאיפה לקנות את הדבר הזה או לפחות איך הוא נראה או מה הנתונים שלו.

מישהו יכול להעלות תמונה של ממסר להפעלת 2-3 מאווררים?

פורסם

תלך למעבדת מחשבים, תבקש מהם לקנות מאוורר של מחשבים (אם אני לא טועה קוראים לזה מאוורר של הספק כוח) ויש לך מאווררים

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...