Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שיש כאלו, פשוט בתמונות של הפאנל אני ממש לא רואה כניסה כזו.

זה משהו שמתחבא מאחורה? מאחורי הפאנל?

רציתי משהו נחמד של חברה סבירה עם MP3 וכניסת AUX נוחה.

מה מומלץ? הייתי שמח לסגור את הקנייה בפחות מ 1000.

תודה !

פורסם

אם אתה רוצה משהו פשוט, היה לי עד לא מזמן CROWN עם הכניסה של ה USB... שזה הכי נח... וגם קורא אמ פי 3....

עלה לי 700 שקל באוטו דיפו בירקונים

פורסם

בעיקרון אם כל מה שאתה מחפש זה איכות נחמדה למוזיקה, חיבור USB וקורא אמ פי 3 ואתה לא מתכנן להביא איזו מערכת מפציצה שלשם כך דרוש איזה רדיו דיסק עם איכות סאונד מיוחדת, הרדיו דיסק הזה יענה על דרישותייך.

פורסם

זהו שראיתי גם את הפנסוניק בחיפושיי ברשת ויש גם של פיוניר, השאלה היא איפה אותה כניסת AUX, בפאנל הקדמי לא רואים שום כניסה.תודה על התגובות !

פורסם

כניסת ה AUX מאחור,אבל תמיד ניתן למשוך (RCA נקבה-זכר) תואם למקום שנוח לך ולהיתחבר אליו ובכך אתה פותר את הבעיה שלך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...