פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
שלום לכולם, אני עוסק כרגע בתיכנון מערכת ולאחר מספר התיעצויות וקריאה בפורום עדיין מתלבט בקשר לתיכנון המערכת. התקציב שלי הוא עד 10K- אם כי עדיף כמה שפחות(באיזור ה 6-8 ). כולל הכל! התרשמתי רבות מהביקורות בפורום על הVMAX של סרווין. אצלי בבית יש סט של סרווין 710 שהוופר שלו 10 אינץ(מזכיר במראה את הVMAX הקודם) בחרתי בסט לאחר שמיעות רבות של רמקולים וזה הכי נשמע מבחינת דיוק גם בעוצמה גבוהה. עכשיו אני בתהליך של לימוד נושא האודיו לרכב ומנסה לתכנן את המערכת שאקנה: כרגע אני מתלבט בן 2 סאבים ואופן הגברתם: VMAX 10 או 12 (בתיבה אטומה). דגש על צלילים גבוהים כאשר הסאב אמור להשלים נמוכים וMID "ברקע". בנוסף חשוב לי שהעסק לא יתפוס מקום רב מידי…
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעבר שאלתי פה איזה רמקולים מתיאימים לפורד פוקוס.. ענו לי ש 5X7 זו המידה המקורית.. אבל אפשר להכניס עד 6.5 אינץ עם הגבהה מסוימת.. אפשר בבקשה קצת הסברים על ההגבהה הזאת שאמרו לי. .איך עושים אותה. .מאיזה חומרים.. האם אני יכול לעשות לבד.. ואם לא. .אז כמה יעלה לי התקנה של זה..? מחיפושים באינטרנט הבנתי שהמידה 5X7 לא הכי נפוצה והמחירים שלה קצת יקרים יחסית לרמקולים במידות אחרות.. מישהו יודע למה?..
הודעה אחרונה מאת bmx, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 983 צפיות
חג שמח וערב טוב לכולם! יש לי כמה שאלות בסיסיות בקשר למערכות סטריאו, אשמח לקבל עליהם תשובה. כאשר קונים פאנל, בדרך כלל הוא 4X52 , 4X40 וכו, כלומר העוצמה וכפול כמה רמקולים הוא תומך? אם הדבר כך, כאשר מחברים למערכת כזאת, זוג אחוריים, זוג קדמיים, וזוג טוויטרים בעצם משתמשים ב6 רמקולים, ולא ב4 כפי שהמערכת תומכת, האם הדבר בריא למערכת, האם הוא מוריד מהעוצמה הסופית של השמע לולא היו מחוברים 4 רמקולים כמו שאמורים להיות? כמו כן יש לי עוד שאלה, ברכב שלי, סופר לנסר יש מקום ל2 אחוריים, ב2 דלתות הקדמיות יש הכנה לעוד 2 רמקולים, ויש בדש בורד למטה בכל צד מין מקום כזה עם רמקול בתוכו, אם אני לא טועה 4 אינץ'. האם אוכל להתקין 2 רמקולים אחורים, 2 קדמיים בדלתות הקדמיות (6 וחצי…
הודעה אחרונה מאת lee31389, -
אכזבה מהתקנה. 1 2
מאת shahar.ellert-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום, ביום ראשון התקנתי את המגבר+רמקולים+טוויטרים אצל חנות מסויימת. אני לא מרוצה מהאופן שבו המגבר הותקן בשל העובדה כי זו איננה התקנה אסתטית ומה גם שאני לא בטוח שהיא נכונה. בתמונה שהעליתי אולי קשה לראות אז.. המגבר "לחוץ" אל הפינה ולא מפריד בינו לבין המשטח עליו הוא יושב תושבת עץ כמו שאמורה להיות. בנוסף הורדה למגבר ה"כנף" השמאלית והוא מותקן על 2 ברגים בלבד. כשהצגתי את הטענות בפני המתקין הוא טען שככה מתקינים, ושאין ברירה אחרת. אני מעלה תמונה בבקשה להערות, עצות (אם ואיך אפשר לשפר את המיקום של המגבר) וחות דעת כללית על איך שנראית ההתקנה ואם כך היא צריכה להיראות. תודה ולילה טוב.
הודעה אחרונה מאת shahar.ellert, -
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
והאם הוא יותר טוב מהפיוניר 2850MP?
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם ושנה טובה! ברשותי רדיו דיסק של פיוניר-DEH-P4800MP ברדיו קיימת כניסת AUX. ניסיתי לחבר את הנגן , אבל בשום אופן לא הצלחתי לשמוע. מישהו יודע אולי איך אני עושה את זה? אולי משהו בהגדרות? תודה רבה אבי.
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם כדי האם אפשר להתחמק מהמכס יש באי בי COM VR ב80$ כולל משלוח שווה לא עושים בעיות?
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח... אני רוצה להוסיף קבל למערכת שלי, ישנם קבלים של 1F ב 350 - 400 ש"ח וכאלה ב 1000 ש"ח , עד כמה שאני יודע קבל הוא רכיב די פשוט, האם ישנה הצדקה להעדיף קבל יקר על פני קבל זול יותר ומה המשמעות של זה? קבל של רוקפורד עולה בסביבות 1000 ש"ח כשבמחיר הזה ניתן לרכוש שתיים של יצרן עלום שם... אשמח על תגובות.
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 1 תגובות
- 894 צפיות
שלום אני רוצה לקנות בארה"ב ביום - יומיים הקרובים רדיו דיסק . אני מתלבט בין רדיו דיסק של פיונייר דגם - DEX-P9 , לבין רדיו דיסק של נקמיצ'י דגם CD500 , CD700 , לבין קלריון דגם DRZ9255 , לבין DRX9255, DXZ865MP . לבין רדיו דיסק של ECLIPSE CD7000 . אודה באם מישהו יכול לעזור לי לבחור את האטוב מבניהם . חז שמח לכל חברי הפורום ושתהיה שנה טובה .
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום! אשמח לקבל המלצות לסאב ''10 שיתן כמה שיותר SPL. מה דעתכם על סולובריק של קיקר L5 10? תודה! נ.ב: תקציב עד 2000 ש"ח ללא הקופסא.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
אני מתלבט כבר כמה ימים לגבי HU ואני לא יודע מה להחליט אני יכול לקנות פיוניר 580 ב- 1100-1200 שקל ואמרו לי שזה HU ורציתי לשאול אם הוא עדיף על קלריון DXZ555 מה אתם אומרים ? מה עדיף מבין השניים ?
- 12 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אני שומע לתומי שירים במחשב (ברשותי מערכת קולנוע של b&w וסאב 15 של polaris) עכשיו אני שומע במחשב שיר: Akon feat Snoop Dogg - I Wanna Fuck You ואני בהלם מכמות הסאבים שיש זה הגיע פעם ראשונה בחיים שלי שכל אבל ממש כל הפלסטיקים בחדרי ממש ממש רועדים והווליום לא היה יותר מידי גבוה (כן כן רעשי פלסטיקה קיימים לא רק ברכבים) אז קחו קישור להורדה של השיר (הרכב לא אצלי היום הוא אצל אחי אז עוד לא יצא לי לשמוע באוטו אבל זה נשמע מבטיח) http://download.yousendit.com/865F311C13563422 (יכול להיות שהגרסא הזאת ספציפית מוקלטת עם המון באסים כי זה נשמע יותר מידי)
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה הציוד המפורט למטה זוהי המערכת, ובשבוע אחרונה נשמעו קולות משונים מכיוון המיד באס השמאלי לכן פתחתי את הדלת על מנת לבדוק את פשר העניין מה שלא הניב תוצאות מיוחדות לכן הוא הוחזר למקום וכאן הבעיה, מאותו רגע כאשר אני מגביר לווליום מאוד גבוה אני שומע נפילות מטח ומריחות באס מטורפות, עד כדי איבוד השמיעה באופן כמעט טוטליי, לכן פרקתי שוב את מיד באס לראות אולי משהו מקצר והחזרתי למקום, והבעיה עדיין נמשכת, בווליום גבוה יש לציין שוב ובקטעי באס עשירים, עוד אציין שזה קורה בכול האלמנטים כולל הסאב מן מכות כאלה, עברתי על החיווט כמה פעמיים של הרכב (לא דבר פשוט) אם למשהו קרה או שמכיר אני ישמח עם הוא יוכל לעזור די אובד עצות ... תודה רבה יובל וחג שמח לכולם.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה יש לי סאב ROKFORD 200W בתיבה לא אטומה (עם פורט) מוגבר עם BOSS 1000W (PIONEER 6850) השאלה שלי היא כזאת...מה זה בדיוק האפשרות הזאת REVERSE?? כשאני בוחר אותה אני שומע באסים יותר חזקים ויותר חדים...פחות "מרוחים".... זה יכול להרוס את הסאב?? כי הוא מותקן רגיל...הוופר מכוון כלפי חוץ התיבה....
-
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 798 צפיות
היפוך הפאזה ב טוויטרים עלול לגרום לשריפתם?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
שימוש בWINISD.
מאת עמי1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 882 צפיות
אני מתכנן תיב אטומה לסאב של רוקפורד פ2. השתמשתי בתוכנה ויצא לי שאני צריך תיבה של 113 ליטר והנפח שרוקפורד ממליצים הוא 24.07. הנתונים של הסאב הם: עוצמה 200 רמס. FS-25. QTS-0.488. VAS- 97 LITER. XMAX- 0.433 INCH. מישהוא יכול לעזור לי איזה תיבה אני צריך? אני מעדיף קטנה שלא תתפוס מקום.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום כולם. אני מעוניין לברר עם מי שיש לו את הרדיו דיסק הזה האם יש אפשרות לדפדף בין תיקיות בתוך הדיסק ? אני מחפש רדיו דיסק בתקציב של מתחת ל-1000 ש"ח שמנגן MP3 ונותן לדפדף בין התיקיות. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Dudix-, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 968 צפיות
אני בונה תיבה לסאב בעל סני שלילים של 2 אום. אני רוצה לבנות אותה עם 2 טרמינלים כך שאני אוכל לשנות את ההתנגדות מחוץ לתיבה ולא כל פעם לפתוח. יש לי בבית 4 טרמינלים ישנים עם חיבור ישן (לא של הברגה), המגעים שלהם מכסף, השאלה היא האם עדיף לי לקנות טרמינל מוזהב, או להתקין את אלו שיש אצלי כבר שהם עשויים כסף? האם אני ממש ירגיש את ההבדל הסאונד? תודה.
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 876 צפיות
אני רוצה להתקין רמקולים בפורד פוקוס.. פתחתי את כל הברגים שמחזיקים את הכיסוי של הדלת... נשאר לי רק בורג אחד... של הידית של הדלת.. איך מגיעים אליו?.. תודה רבה לעוזרים!!
הודעה אחרונה מאת Giladiator, -
-
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אנשים רציתי לקבל חוות דעת על המגברים של סאונד סטרים מהדגמים הבאים: המטרה:להרים קומפננט של 150 RMS (סאונדסטרים) 6*9 (רוקפורד) 75 RMS: (אל תתיחסו למכיר עכשיו!) Soundstream XTA360.4 360 watts, 4-Channel Xstream Series Amplifier XTA 360.4 Amplifier Specifications: Number of Channels 4 RMS Power (4 ohms) 45 watts x 4 ch. RMS Power (2 ohms) 90 watts x 4 ch. RMS Power (1 ohm) Not Stable Bridged RMS Power 360 watts Peak Power Output 720 watts approx. Min. Impedance Unbridged 2 ohms Min. Impedance Bridged 4 ohms THD @ Rated RMS Power 0.05% Speaker Level Inputs No Amp Preamp Outputs …
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עקב התדר שננעל אני מצטער של לשמעתי להוראות הפורם! אז ככנ לגהי המכיר מה אתם חושבים? מה דעתכם על המכשיר?! איזה פונקציות ניסתרות יש? האם ניתן לחתוך לפי רצוני? איך האוקווליזר והכי חשוב איך האיכות?! Panasonic CQ-C7103U iPod-ready CD/MP3/WMA Receiver with Remote
הודעה אחרונה מאת alechik, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
תכננתי ללכת על הפיונר 6850\6800 יוצא לי 1400 חשבתי אולי לבדוק גם את האלפיין . http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=DEHP6850&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172 מה אתם אומרים? לפי החוות דעת שלכם הבנתי שהחברה אלפיין יותר טובה . התקציב הוא עד 1500. כמה מכשירים של אלפיין. http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=CDA9843&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172 http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=CDA9846&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172 http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=CDE9845&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172 מה אתם אומרים על המכשירים האלה?? או שעדיף ללכת כבר על הפיונר?? אם יש לכם עוד המלצות של החברה אלפיין אני ישמח לשמוע. תודה מקס
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בעקבות ריבוי תלונות על התחרויות הקודמות אני רוצה לארגן תחרות משלנו את התחרות אנו מקימים מאפס יהיה קשה אבל אם נעבוד ביחד זה יהיה שווה את זה הרעיון הוא לקיים תחרות SPL וSQ ולקיים "על האש" גדול המיקום אינו סגור עדיין - יוחלט בהמשך אנו זקוקים לציוד מדידה וכל דבר שיכול לעזור (גנרטורים,שולחנות,כיסאות,אוכל,שתיה,בירה והרבה בירה) הקטגוריות בתחרות יאורגנו על פי כמות האלמנטים (וופרים) תהיה תחרות מדידה של עוצמה כוללת של הרכיבים -בשיר בנוסף תהיה קטגוריית מתקינים וחנויות -נפרדת!!!! התחרות תערך בשקיפות מוחלטת כל מי שיש לו מה לתרום לאירוע ובעיקר ספונסר לפרסים למנצחים וציוד מדידה יכול לפנות בפרטי! כל מי שרוצה להשתתף באירוע שיפרסם כאן את פ…
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 2 תגובות
- 968 צפיות
מה דעתכם על המכשיר?! איזה פונקציות ניסתרות יש? האם ניתן לחתוך לפי רצוני? איך האוקווליזר והכי חשוב איך האיכות?! Panasonic CQ-C7103U iPod-ready CD/MP3/WMA Receiver with Remote
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשבוע הבא אני אמור לקבל רכב חדש יונדאי H-1 . רכב הסעת נוסעים תשעה מקומות. צריך המלצה למערכת סטריאו לאוטו ברשותי יש HU פיוניר 6850 , רמקולים מורל דוטק 6.5 , רמקולים פיוניר 6X9 90 V RNS (יש מקום באוטו מאחור 6X9)יש לי גם סאב של חברת EARTHQUAKE בגודל 12 אינץ (לא יודע כמה ואט הסאב כי לא מצויין עליו כלום.) צריך מגברים שתמליצו לי... ולדעת עם הסאב יורגש באוטו יחסית גדול? ואולי יש לכם המלצות לשינוי חלק מהמערכת. תודה יום טוב. חג שמח לכולם!
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
החלטתי להחזיר אותם ולחבר את הסט עם הקרוס המקורי כי עשיתי חשבון עם עצמי ואין לי כוח רצון,רצון וכוח (שנון משהו) להמשיך בעסק הSQ ואני רק רוצה לשמוע מוזיקה בכי בלי להסתבך עם עצמי 3 שעות באיזה סלופ לחתוך את המידים וכו'....הבנתם את הפואנטה. אז בקיצור ובלי לבלבל לכם יותר מידי את המוח מאיפה אני משיג את הטויטרים של הפוקאל K2P מדגם TN52 במחיר שפוי? מי היבואן שלהם והאם יש יבוא מקביל?אם אפשר לקשר אותי לאנשים הנכונים? איפה מוכרים אותם (אתרים באינטרנט...) כי אני רוצה לראות אם יש בארץ אץ הרמקול 6X9 שלהם מדגם 690 CVI וה690 CAI.
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אם אני קונה קונה סאב לצורך הדוגמא קיקר cvr שהוא 2 הום. איך אני מחבר אותו למונו שאני רוצה לעבוד עם המונו הזה על 2 הום? בגלל שב-4 הום המונו לא יוציא לי מעל 300 אראמאס.
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עריכה?.... השאלה אחרת: האם לפאנל הזה קיים מתאם מיוחד??? שמוציא RCA??? שלום רב, אודה למישהו שיוכל לומר לי האם ניתן לחבר מתאם, מHIGH OUTPUT ל-RCA לדגם הנ"ל, יש לי בעיה, בHU של BLAUPUNKT מהדגם: MP3/4 אין יציאות RCA...למגבר.. וברשותי מגבר 4 ערוצים שאין לו כניסות של HIGH INPUT, ולכן אני לא יכול כרגע לחבר את המגבר לHU, שמעתי מחבר שיש מתאמים...לחברת BLAUPUNKT, ורציתי לשאול אם למישהו יש מושג, אם לדגם הזה קיים כזה מתאם... ואם לא מה הברירה שלי? הרי ברור שאני צריך פה קומבינה... בתודה מראש לכל העונים..
הודעה אחרונה מאת idan2407, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היום הייתי במפגש ובחור אחד ראה את הכבלים RCA שיש לי ואמר שהם פשוטים מאוד ופוגעים באיכות. יש לי בבית כבל קואקסיאלי של כבלים(HOT), מה אתם אומרים על זה שאני ישתמש בכבל זה בתור כבל סיגנל?
הודעה אחרונה מאת Kuzia, -
-
- 1 תגובות
- 764 צפיות
צריך לבוא אליי עוד מעט חבר עם רדיו דיסק פיוניר שאני ממש לא זוכר את הדגם שלו.(הוא עם שני מסכים אבל לא צבעוני) ועם מגבר פלטיניום(סיני) 1200 (כן בטח..) הוא רוצה על הכל 750 שקל ואני נותן לו רדיו דיסק ישן של פיוניר שלא ממש שווה הרבה. עכשיו השאלה האם זה מחיר משתלם? המגבר יגביר קומפוננט של גי בי אל מהסדרה הפשוטה וסאב 8 אינצ של קנווד.(בברלינגו) אם אפשר לענות קצת מהר כי הוא בדרך
הודעה אחרונה מאת avi-b,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 924 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- יובל .מ.
- TvrSpee12
- itamar_by
- chrono
- samg
- dinnnn
- `Infinity
- farkash7
- ברווז
- גולד1
- TheArcane
- GTאי