Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הציוד המפורט למטה זוהי המערכת, ובשבוע אחרונה נשמעו קולות משונים מכיוון המיד באס השמאלי לכן פתחתי את הדלת על מנת לבדוק את פשר העניין מה שלא הניב תוצאות מיוחדות לכן הוא הוחזר למקום וכאן הבעיה, מאותו רגע כאשר אני מגביר לווליום מאוד גבוה אני שומע נפילות מטח ומריחות באס מטורפות, עד כדי איבוד השמיעה באופן כמעט טוטליי, לכן פרקתי שוב את מיד באס לראות אולי משהו מקצר והחזרתי למקום, והבעיה עדיין נמשכת, בווליום גבוה יש לציין שוב ובקטעי באס עשירים, עוד אציין שזה קורה בכול האלמנטים כולל הסאב מן מכות כאלה, עברתי על החיווט כמה פעמיים של הרכב (לא דבר פשוט)

אם למשהו קרה או שמכיר אני ישמח עם הוא יוכל לעזור די אובד עצות ...

תודה רבה יובל וחג שמח לכולם.

פורסם

לך לחשמלאי רכב שיבדוק אלטרנטור/רגולטור באלטרנטור, יכול להיות שהבעיה נובעת משם.

איציק.

פורסם

האם המגבר מונו מחובר אל ה PRE_OUT של מגבר ה 4 ערוצים? או ישירות למעבד?

אם כן, תתכן בעיה במגבר 4 ערוצים, שכן הבעיה התחילה במיד באס שמאלי. לא בטוח.

מעבר לכך, באמת סביר כמו שרמז קודמי, שקיים מפל מתח רציני.

עוד מס' שאלות שיעזרו להבין את פשר העניין:

1. האם שידרגת את מערכת החשמל ברכב?

2. כמה זמן מותקנת המערכת?

3. האם ישנה תופעה של הבהוב אורות (אורות הרכב, אור פנימי)?

4. האם המצבר הוחלף לאחרונה? בן כמה המצבר?

רב הסיכויים שהבעיה היא בעיית חשמל כללית ברכב, יש לטפל ולא להזניח שכן הדבר עלול לפגוע ברכיבי המערכת (וחבל, יש לך רכיבים איכותיים ורגישים...).

אשמח לקבל תשובות בהתייחס לשאלות שהצגתי, ואולי אוכל לעזור יותר מעבר לאבחנה הבסיסית.

בברכת חג שמח ומיאוו...:-D

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

יכולה להיות בעיית חשמל ברכב, מנסיוני לאורך השנים, רוב הסיכויים (ולאו דווקא ברכב הספציפי הזה) בסוג זה של תקלות, תקלה באחד או יותר מפריטי המערכת סטריאו, או נפילות מתח (חיבורים לקויים) למערכת הסטריאו.

וודא בזמן העיוותים, ומנוע פועל 14 וולט לפחות על המגברים בין ה+ ל - .

אם אין, בדוק מתח על הדקי המצבר ועדכן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה לכול חברי המלומדים :) אכן גם אני חושש מהבעיה של מערכת חשמל השאלה היא איך איתכן שרק לאחר שימוש של כ4-5 חודשים נגרם הנזק, ההשאר היחידה שלי היא שהמצבר גמור, קשר לשאלתך על הבהוב אורות התופעה קיימת אבל במידה שכמעט אינה מורגש בעמידה ולא קיימת בנסיעה

לאייל אהבתי את הגישה לגבי המכשיר הנ"ל שדורש מדי פעם מכות כדי להפסיק אבל לצערי הפעם זה לא עזר

יש לציין שעד היום המערכת היתה רצה על משהו בסיבות ומעלה 12.4V (בתצוגה של הקבלים ) לאומת 11V ואף נמוך יותר לפעמיים

מה אתם אומרים ?

חג שמח ושנה טובה יובל ...

פורסם

שנה טובה יובל.

כמו שאמרתי ואמרו לך כאן, קיים מפל מתח רציני ביותר. לפי הוולטאז' שציינת שהיה במקור גם ככה מערכת החשמל שלך הייתה חלשה.

חסרים קצת פרטים, וכמו שכתבתי לך בהודעה הקודמת - יש כמה שאלות נוספות חשובות בכדי להבין בדיוק ממה הדבר נובע, כמו גיל המצבר...שינויים שנעשו לאחרונה במערכת החשמל, בקיצור, אם אתה רוצה תגובה קצת יותר רצינית תשתדל להתייחס לשאלות. חוץ מזה אני רק יכול להגיד לך בשלב זה שני דברים:

1. אמרתי לך.

2. גש לחשמלאי רכב.

שנה טובה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אם האוטו מניע בכוחות עצמו, ופועל כשורה, והמערכת סטריאו מציגה בפניך לעינך 11 וולט, יש בעיה של נפילת מתח למערכת סטריאו.

על כן רשמתי בדוק מתחים על המצבר ואחכ על המגברים / מגבר (או להפך- קודם על המגבר ואחכ על המצבר)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה במערכת טיפה יותר פשוטה , תנסה לחבר hu אחר ולראות עם הבעיה עדיין קיימת

זה שזה alpine לא אומר שזה לא מתקלקל , רק עצה תבדוק עם רדיו דיסק אחר - שווה את הניסיון והמאמץ

חג שמח..

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

סליחה שאני נדחף ככה להודעה.

אין לי שום ניסיון בתחום. הייתי רוצה לבדוק גם את מערכת החשמל שלי. יש לי אותו משנת 93 ולא שודרג לי כלום בחשמל.

גם לי יש לפעמים כשאני שומע בקול גבוהה מן דפיקות כאלה מהסאב.

מה אני צריך לבדוק ואיך? אני לא רוצה ללכת לחשמלאי, אולי אני יכול לבדוק את זה לבד. גם אחי למד חשמלאות רכב אז לא תהיה בעיה אני חושב.

תעזרו לי בבקשה, מה ני אמור לבדוק בדיוק ואיך? רב מודד יש לי.

תודה ושנה טובה ומתוקה.

פורסם
סליחה שאני נדחף ככה להודעה.

אין לי שום ניסיון בתחום. הייתי רוצה לבדוק גם את מערכת החשמל שלי. יש לי אותו משנת 93 ולא שודרג לי כלום בחשמל.

גם לי יש לפעמים כשאני שומע בקול גבוהה מן דפיקות כאלה מהסאב.

מה אני צריך לבדוק ואיך? אני לא רוצה ללכת לחשמלאי, אולי אני יכול לבדוק את זה לבד. גם אחי למד חשמלאות רכב אז לא תהיה בעיה אני חושב.

תעזרו לי בבקשה, מה ני אמור לבדוק בדיוק ואיך? רב מודד יש לי.

תודה ושנה טובה ומתוקה.

אני מציע לך לעשות חיפוש בנושא או ליפתוח שירשור משלך.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...