Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עוסק כרגע בתיכנון מערכת ולאחר מספר התיעצויות וקריאה בפורום עדיין מתלבט בקשר לתיכנון המערכת.

התקציב שלי הוא עד 10K- אם כי עדיף כמה שפחות(באיזור ה 6-8 ). כולל הכל!

התרשמתי רבות מהביקורות בפורום על הVMAX של סרווין.

אצלי בבית יש סט של סרווין 710 שהוופר שלו 10 אינץ(מזכיר במראה את הVMAX הקודם)

בחרתי בסט לאחר שמיעות רבות של רמקולים וזה הכי נשמע מבחינת דיוק גם בעוצמה גבוהה.

עכשיו אני בתהליך של לימוד נושא האודיו לרכב ומנסה לתכנן את המערכת שאקנה:

כרגע אני מתלבט בן 2 סאבים ואופן הגברתם:

VMAX 10 או 12 (בתיבה אטומה).

דגש על צלילים גבוהים כאשר הסאב אמור להשלים נמוכים וMID "ברקע".

בנוסף חשוב לי שהעסק לא יתפוס מקום רב מידי בתא המיטען(בעל משפחה).

כמו כן אני כמעט סגור על HU של ALPINE או PANASONIC מהסידרות הגבוהות.(9855,8400,7301).אך עדיין לא החלטתי איזה מהם-חשובה לי מאד יכולת כיוון המכשיר והתאמתו לסאונד האהוב עלי באופן מדויק.(לכן קלריון לא בא בחשבון)

כרגע המערכת שנראית מתאימה לי(ואשמח לקבל המלצות שונות)

סט קומפוננט קידמי: MOREL DHOTEK 2+MT22

4 אינץ'(עקב חוסר מקום-בדש בורד)

טוויטרים בקורות.

מגבר 4 ערוצים :JBL 75.4 או Z4200 MAC AUDIO

הכוונה שלי להשתמש במגבר בקונפיגורציה של :

גישור 2 ערוצים לסאב ו2- ערוצים לקרוסים של הקומפוננט.

(אין כוונה כרגע להוסיף רמקולים אחוריים אך בעתיד אם אראה שחסר לי סאונד ברכב אז אוסיף עוד זוג קומפוננט מאחור על המגש).

שוב,אשמח לשמוע את דעתכם

תודה ושנה טובה :smile:

ניצן

פורסם

שנה טובה ניצן.

קודם כל תרשה לי לומר שאתה עושה בשכל בכך שאתה מתכנן את כל המערכת בשלב ראשון, טרם קניית הרכיבים. לרב האנשים לוקח זמן להבין שרק כך מקבלים תוצאה טובה עם רכיבים שמתאימים אחד לשני.

גם אני בשלב תכנון מערכת שניה, וכרגע אני מוכר את כל הציוד שלי. ישר כח!

בהתייחס למה שאמרת:

1) VMAX סאב חביב, אבל זה לא בדיוק SQL. היייתי מציע ללכת על סאב חזק יותר. לפחות לכיוון ה 500 וואט. כפי שכתבתי במקומות אחרים, צריך סאב (ומגבר) עוצמתי בכדי לקבל תוצאת באס טובה גם במוסיקה ווקאלית, ברוק ובג'אז.

כתבתי כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=130044&page=1&pp=15

2) אם אין לך כוונה לשם רמקולים מאחורה (וטוב שכך), קנה מגבר מונובלוק ומגבר 2 ערוצים איכותי (אגב ראיתי שתומר צין מוכר מגבר שפורפרות 2 ערוצים, אולי יכול להתאים לך, סתם מריפרוף קצר. גם ניר מוכר מגבר 2 ערוצים טוב מאוד, יש אצלי אחד זהה ברכב). תמיד המחירים של מגברי 2 ערוצים זולים יותר כי פחות מבוקשים ובנוסף, במונובלוק מקבלים תוצאה טובה יותר תמיד על פני גישור.

3) MACAUDIO עדיף על ה JBL. אבל שוב, עדיף כמו שכתבתי למעלה.

4) אתה קצת מעליב את CLARION עם הגישה. לא ברור לי הקטע. מה CLARION מוציאים סאונד לא מספיק מדוייק בשבילך? :shock: הפאנל אמור לתת צליל אמיתי ולא לעוות אותו בצורה כלשהיא. הסאונד של רוב מכשירי ה CLARION טוב מאוד ואולי טוב ממכשירי ה ALPINE המקבילים (24 ביט...)

5) הייבריד עדיף בהרבה על דוטק. או לפחות תכוון לדוטק+MT22

6) לך על סאב בתיבה אטומה.

7) שם כסף בצד לאיטום.

אתה מוזמן להתייעץ פרטנית בפרטי, אשמח לעזור

חג שמח :-D

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אני נוטה להסכים עם קוואטרו לגבי הקלריון

שלדעתי יותר מוצלחים מהפנסוניק,ומהאלפיין נתון לויכוח!

כמו כן תנסה לחשוב על בניה לדלתות וכך תוכל לשדרג את הקומפ'

ל6.5''

שנה טובה לכולם

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...