Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בונה תיבה לסאב בעל סני שלילים של 2 אום.

אני רוצה לבנות אותה עם 2 טרמינלים כך שאני אוכל לשנות את ההתנגדות מחוץ לתיבה ולא כל פעם לפתוח.

יש לי בבית 4 טרמינלים ישנים עם חיבור ישן (לא של הברגה), המגעים שלהם מכסף, השאלה היא האם עדיף לי לקנות טרמינל מוזהב, או להתקין את אלו שיש אצלי כבר שהם עשויים כסף?

האם אני ממש ירגיש את ההבדל הסאונד?

תודה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לא תחוש בהבדל.

תקפיד רק על חיווט עבה ובדוק שחיווט עבה מסוגל להיכנס לטרמינליים "הקפיציים" (אני מניח שלחיבור כזה התכוונת).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, התכוונתי לחיבורים "קפיציים".

תודה על העזרה :)

אני אקפיד על חיווט עבה..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
איזה היסחפות.

גם 10 גייג' זה יותר מדי..

יש אנשים שרואים בזה היסחפות - כמוך.

ויש אנשים (מאוד מעטים) שרואים בזה חלק מהתקנה מקצועית.

נ"ק למחשבה.

בברכת שנה טובה ומתוקה לכולם.

פורסם
אני בונה תיבה לסאב בעל סני שלילים של 2 אום.

אני רוצה לבנות אותה עם 2 טרמינלים כך שאני אוכל לשנות את ההתנגדות מחוץ לתיבה ולא כל פעם לפתוח.

יש לי בבית 4 טרמינלים ישנים עם חיבור ישן (לא של הברגה), המגעים שלהם מכסף, השאלה היא האם עדיף לי לקנות טרמינל מוזהב, או להתקין את אלו שיש אצלי כבר שהם עשויים כסף?

האם אני ממש ירגיש את ההבדל הסאונד?

תודה.

אם הם עשויים כסף. תשאיר אותם. נראה לי שזה יהיה מספיק איכותי :-D

שנה טובה!

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...