Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לקנות בארה"ב ביום - יומיים הקרובים רדיו דיסק .

אני מתלבט בין רדיו דיסק של פיונייר דגם - DEX-P9 , לבין רדיו דיסק של נקמיצ'י דגם CD500 , CD700 , לבין קלריון דגם DRZ9255 , לבין DRX9255, DXZ865MP .

לבין רדיו דיסק של ECLIPSE CD7000 .

אודה באם מישהו יכול לעזור לי לבחור את האטוב מבניהם .

חז שמח לכל חברי הפורום ושתהיה שנה טובה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

שלום, אכן התלבטות מעניינת.

אני רק מקווה שאתה באמת מתלבט ולא מלאה אותנו בסיפורים כמו ההוא עם המגבר של MCINTOSH והמערכת בשווי 38000...:-D

לדעתי, עליך לקחת בחשבון כמה פרמטרים לקבלת ההחלטה:

1. האם ברצונך לקנות מכשיר שתומך/לא תומך ב MP3? אולי תסתפק בחיבור נגן MP3 חיצוני ע"י מתאם או ב AUX.

2. האם יש לך קרוס או אפשרות קרוס רצינית ע"י מגבר רציני. כמובן האם אתה עובד פאסיבית או אקטיבית

3. האם חשוב לך האקולייזר.

כל זאת מכיוון שלמכשירים שציינת יש מגרעות וחסרונות בנ"ל וחלקם כוללים/לא כוללים את האופציות הנ"ל.

מבחינת איכות ברור שהנגנים NAKAMICHI CD700II וה- CLARION 9255 ו ה DPX P9 פחות או יותר באותה איכות סאונד. אך לנקמיצ'י אין את האקולייזר והקרוס שיש בפיוניר וכו'

למכשירי הCLARION ה"פשוטים" יש TIME ALIGNMENT וקרוס וקריאת MP3 (לי למשל, זה מאוד חשוב...לך, אני לא ממש יודע) וכו' ולמכשירים הגבוהים יותר אין את היכולות האלו, לפחות ממה שאני מכיר. NAKAMICHI CD700II אני לא מכיר כל כך.

לכן לא אוכל להמליץ לך. העניין תלוי במה הצרכים שלך ובכמה אתה מוכן להשקיע במעבד צליל, קרוס ויכולת קריאת MP3. מהבחינה הזו למשל, ה CD500 מצויין, כי הוא קורא 24 ביט איכותי מאוד וגם קורא MP3. למרות שאישית אני לא חושב שיהיה הבדל משמעותי באיכות הצליל בינו לבין ה 955 או ה 856 של CLARION.

זו באמת החלטה קשה שכן המכשירים האלו כולם מאוד מאוד איכותיים. ממש HI-END אמיתי.

מה שלא תבחר. יהיה מצויין עבורך.

אם תגדיר "עוגנים" המתייחסים למהם צרכייך ומהי ההגברה והאם אתה מגביר סט אקטיבית/פאסיבית וכמה אתה מוכן להשקיע (אם בכלל) על אקולייזר ומעבדי צליל נוספים, אוכל להתייחס ספציפית.

חשוב לציין שהמכשיר של ECLIPSE מאוד איכותי ובעל המון אופציות נדרשות (אקולייזר מאוד מפורט, TIME ALIGNMENT וקרוס 3 WAY) + איכות צליל מעולה והיום מחירו בארה"ב לא מאוד יקר וכן פרט נוסף חשוב מאוד, שעד עכשיו לא התייחסתי - יש לו פאנל נשלף! (סוף סוף, מבחינת ECLIPSE...) מה שאין למשל ל CLARION 9255. בהיבט ה"שרידות" :-)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...