Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבריה להירגע

מה אתם רוצים, הקסאמים נופלים של כל יום. הרי אתם לא מצפים שהוא יישב ויבזבז זמן על חשיבה ועוד התקנה.

התקין שני ברגים וזהו, סע לשלום או סע מהקסאמים

:-D

אגב המקרה שלך די דומה לשלי, קר שאצלי יושב שם סאב ולא בלון גז..למזלי

HPIM2935.JPG

פורסם
לא ניתן.

"הקיר" עליו סימנת את המלבן הוא בעצם מחיצה דקה מאוד שבאה להסתיר את מיכל הגז ותו לא.

אז פשוט שיבנה מחיצה בין הקיר המכסה לתא מטען בדיוק כמו שהיה אמור לעשו במידה ולא היה שם את המיכל גז

פשוט שיחשוב שהבגאג' מתחיל משם

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מצטער, אבל לא ממש הבנתי את ההצעה.

אם תוכל לצייר על אחת מהתמונות זה יהיה נחמד,

אני פשוט מחפש אלטרנטיבה שאיתה אני יוכל לבוא לאותו המתקין בבקשה לשפר את מיקום המגבר.

פורסם

ניתן לעשות את הדבר הבא: לחתוך פלטת עץ בעווי מינימלי על מנת לחסוך במשקל בצורת הפלטה המקורית התחתונה החלק שמקופל כלפי מעלה ולשים מאחור ועל זה לקבע את המגבר.

DSC02983.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ווואי גל איזה מטורף כיסוי ההגה הזה!

אני זוכר אותו כשהייתי בן 15 על ההגה של אבא שלי בפורד טרנזיט ישנה (שהיתה אז חדשה :))

קבל ח"ח!

בחינם או לא, אני פשוט בהלם.

ואני בכלל מזועזע מכך שעלה ובוצע רעיון של פירוק צד אחד של המגבר.

לעולם לא הייתי מעלה על דעתי לעשות כזו מודיפיקציה - וכבר דחפתי מגברים למקומות לא רגילים.

ואף למוזרים יותר, אבל בטח לא חשבתי לשנות את פני המגבר בשביל זה.

אבל, תוכל לספר לנו בבקשה, איך הגעתם למצב כזה שהוא מבצע את ההתקנה ואתה לא עוצר אותו?

כמו כן, מדוע מיקום המגבר על גב המושב האחורי לא נלקח בחשבון? יכול להיות שלא רצית?

נשמח לתשובות.

גל

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אני לא הייתי מתאכזב מההתקנה, הייתי פשוט: או מסכם עם בעל העסק מראש על מה אני רוצה שיהיה או מבקש תיקון...במיוחד אם שילמת מחיר התקנה מלא.

כולה מדובר על עוד 30 דק' של חיתוך פלטת MDF הסוגרת את הבגאז' מייד אחרי ההפרדה של בלון הגז והתקנה על גביה כפי שהשקיע והראה MITSUBISHI RULLS.

למרות שאני יודע איך זה כשאין נסיון ולא בדיוק יודעים מה לדרוש מהמתקין (הייתי שם). אבל כמו שאמרו כאן כולם - זה בדיוק עבודתו של כל איש מקצוע. להסביר מה הוא הולך לעשות. לדבר רגע עם הלקוח ולוודא שהוא מבין ומסכים לפני שהולכים לשלב הביצוע...זה מה שאני מצפה לפחות.

לומדים מכל דבר כזה. אני אפילו יכול לתת דוגמא מרופא שיניים שהלכתי בצעירותי, עשה לי נזק לטווח ארוך, רק בגלל שלא קיבלתי חו"ד שניה ולא ביררתי לפני מה הולך להתבצע. לצערי זה המצב לפעמים עם בעלי המקצוע בארץ. וחבל.

זה מזכיר לי את המערכון של החמישיה הקאמרית עם הבחור שהולך לסנדלר ומוודא 10 פעמים שהוא לא נגר לפני שמוסר את הנעל לתיקון... :-D

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

זה לא רק העניין הזה, העניין שהרכב מונע בגפ"מ. אסור לבעל מקצוע שאין לו הסמכה לטפל במערכות גפ"מ לנגוע ברכב , בטח לא להתקין מערכת, אפילו לא להחליף נורה.

אלה הוראות משרד התחבורה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אחרי שהוא ציין שהרכב מונע בגפ"מ אני מבין לחלוטין מדוע המגבר לא הותקן על גבי הפלטה. "אופס, קדחתי לך את המיכל" בהחלט לא נשמע טוב.

את תקנות משרד התחבו-רע אני לא מכיר, אבל יש הרבה הגיון במה שדני רשם. עם זאת לא לשכוח שאנחנו בישראל ואני לא יודע עד כמה מתקיני מערכות גז יודעים להתעסק ורוצים להתעסק עם מערכות סטריאו.

בכל מקרה, נראה לי שניתן לפרק את הפלטה שמחפה על מיכל הגז, להתקין את המגבר מחוץ לרכב במקום בטוח, לחתוך את שאריות הברגים ולהתקינו חזרה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אחרי שהוא ציין שהרכב מונע בגפ"מ אני מבין לחלוטין מדוע המגבר לא הותקן על גבי הפלטה. "אופס, קדחתי לך את המיכל" בהחלט לא נשמע טוב.

את תקנות משרד התחבו-רע אני לא מכיר, אבל יש הרבה הגיון במה שדני רשם. עם זאת לא לשכוח שאנחנו בישראל ואני לא יודע עד כמה מתקיני מערכות גז יודעים להתעסק ורוצים להתעסק עם מערכות סטריאו.

בכל מקרה, נראה לי שניתן לפרק את הפלטה שמחפה על מיכל הגז, להתקין את המגבר מחוץ לרכב במקום בטוח, לחתוך את שאריות הברגים ולהתקינו חזרה.

איתמר.

הוא אמר שזאת מחיצה מאוד דקה שמסתירה את המיכל, בכל מקרה לא יכול לקבע עליה מגבר...
פורסם

לא. עדיין לא.

עובדות:

1. בעל הרכב לא מרוצה

2. המגבר מותקן באופן שעלול להיפגע מכל דבר שישימו בבגאז'

עדיף כבר להתקין מתחת למושב...:arrow:

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

לא ניתן היה להתקין מתחת למושב.

המגבר עבה מדי כך שבהזזת הכיסא (מתכוונן לכל הכיוונים בערך..) נוצר חיכוך בינו לביך המגבר.

כנראה אין מנוס מבניית פלטה גדולה (עליה ישב המגבר) שתורכב במקום המחיצה של מיכל הגז.

אני מתכוון לדבר עם המתקין מחר ולראות מה ניתן לעשות.

• תוכן חדש...