Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ביום ראשון התקנתי את המגבר+רמקולים+טוויטרים אצל חנות מסויימת.

אני לא מרוצה מהאופן שבו המגבר הותקן בשל העובדה כי זו איננה התקנה אסתטית

ומה גם שאני לא בטוח שהיא נכונה.

בתמונה שהעליתי אולי קשה לראות אז.. המגבר "לחוץ" אל הפינה ולא מפריד בינו לבין המשטח עליו הוא יושב תושבת עץ כמו שאמורה להיות. בנוסף הורדה למגבר ה"כנף" השמאלית והוא מותקן על 2 ברגים בלבד.

כשהצגתי את הטענות בפני המתקין הוא טען שככה מתקינים, ושאין ברירה אחרת.

אני מעלה תמונה בבקשה להערות, עצות (אם ואיך אפשר לשפר את המיקום של המגבר) וחות דעת כללית על איך שנראית ההתקנה ואם כך היא צריכה להיראות.

תודה ולילה טוב.

aa.JPG

פורסם

זו לא התקנה.

זה נקרא :"לזרוק את המגבר איפשהו' בבגאז'".

מגבר צריך להיות מותקן על כל ברגיו, מקובע לפלטה מסודרת , שכבלים מסודרים ומוסתרים עד כמה שניתן.

זה רק תמונה של חלק מההתקנה, עפ"י מראית העין הראשונית, אני בטוח שאני אמצא עוד אי אילו טעויות נפוצות.

צר לי, אך זה לא "מתקין", זה מה שנקרא בשפה המקצועית "מחבר".

גש למתקין מקצועי שיתקין את המערכת שוב, אך בצורה נכונה.

אם תרצה המלצה למתקין כזה, ציין את מקום מגוריך.

under construction..

פורסם

מי שם מגבר ככה על רצפת הרכת ועוד ללא בניה או פלטה?

מי מחבר את המגבר רק עם 2 ברגים? בשביל שיזוז ויהרס?

מי זה המתקין הזה? שנדע לאן לא ללכת ולאן לא להמליץ

תחזור אליו או שתדרוש שיעשה לך התקנה ראויה למגבר( מעניין מה הוא עוד התקין וחיפף) או שיחזיר לך כסף ותלך למתקין מקצועי שמשם תצא שבע רצון

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

לא ציינת היכן קניית את המוצרים, אצל ה"מתקין" ומחיר ההתקנה היה כלול או במקום אחר ובאת במיוחד עליו ושילמת בנפרד על ההתקנה... בכל מקרה זה לא כזה משנה כי ההתקנה פשוט גרועה, אפשר לנסות לנחש כמה במפרים יחזיק ככה המגבר עם צד אחד מחובר.

בכל מקרה אני מקווה שהרגל השניה אצלך, ואם אפשר עוד תמונוות שנוכל לראת עוד "הפתעות".

אריק.

בשיפוצים

פורסם

אם אני לא טועה אז זו בי 4 החדשה ואם זה באמת הרכב הזה והתקינו לך שם את המגבר אז זה פשוט בדיחה רעה אבל ממש רעה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה נראה לא מקצועי בעליל :shock:

מדוע לא שמו לפחות הגבהה מעץ עבור המגבר ?

קפוץ למתקין ותדרוש התקנה מחדש נורמלית יותר או לחילופין , במידת האפשר , החזר כספי .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אנשים אתם יורדים על המתקין בלי לבדוק אם בכלל הבחור שילם על ההתקנה. אולי המתקין נתן לו התקנה במתנה, ומה לעשות מה שבא בחינם גם נראה כך!

בוא קודם נבדוק את הפרטים ואחרי זה נהיה יותר חכמים.

והדרך אגב הייתי מאד רוצה לדעת מה קשורה הגבהה מעץ, מה קרה חייבים לעשות פתאום הגבהה אי אפשר בלי?

פורסם

תשמע גיא גם בחינם זו לא התקנה! אם זה באמת B4 החדשה אז המקום שבו מותקן המגבר מתרומם ברגע שאתה רוצה להוציא את הגלגל הספייר אז אתה מרים את הפלטת קרטון המסקנה הזו שעליה מורכב המגבר,בוא נראה אותך מוציא גלגל ספייר כשעל הפלטה מורכב מגבר עם 2 ברגים,אתה לא תדע מה לתפוס קודם את המגבר או את הפלטה או את הגלגל הספייר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עץ רק לעניין הבידוד של המתכת מהמתכת .. לא בקטע עיצובי או משהוא ..

אבל אם אתם חושבים שזה לא הכרחי אז קבלו ביטול .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

בחינם או לא, אני פשוט בהלם.

ואני בכלל מזועזע מכך שעלה ובוצע רעיון של פירוק צד אחד של המגבר.

לעולם לא הייתי מעלה על דעתי לעשות כזו מודיפיקציה - וכבר דחפתי מגברים למקומות לא רגילים.

ואף למוזרים יותר, אבל בטח לא חשבתי לשנות את פני המגבר בשביל זה.

אבל, תוכל לספר לנו בבקשה, איך הגעתם למצב כזה שהוא מבצע את ההתקנה ואתה לא עוצר אותו?

כמו כן, מדוע מיקום המגבר על גב המושב האחורי לא נלקח בחשבון? יכול להיות שלא רצית?

נשמח לתשובות.

גל

IMG_0319v2.jpg

IMG_0040v2.jpg

IMG_0045v2.jpg

פורסם

הרכב נראה כרכב בעל תא מטען קטן מאוד, כך למשל, אורך המגבר הוא ממש 90% מרוחב תא המטען.

כמו כן גם, נראה שהבסיס (הרצפה המתרוממת) גובלת במגבר, כך שניתן לפתוח אותה ולהוציא את גלגל הספר ללא הזזת המגבר.

כל זה בתנאי שהגדלת התמונה כפי שבצעתי אכן נראית נכון על ידי.

תמונה באור יום היתה מאוד מקלה לעומת צילום קיים זה.

אם אכן כך הדבר, המיקום לא נורא, אם כי הייתי מעדיף אותו על פלטת עץ (אבל לא ממש חייב) בגב המושב האחורי ככל שניתן לבצע זאת.

באופן מיקום זה, גם אם אינו מפריע לכאורה, המגבר חשוף לנזקים מכל דבר שיונח בתא המטען, אך לא ניתן לדעתי לפסול מיקום זה על הסף, ברור שהמיקום אינו אידיאלי, זאת בלשון המעטה.

למותר לציין כי היה רצוי שהמגבר יקובע באופן ראוי (ואני לא יודע איזה חורים עשו ברצפת הרכב לצורך חיזוקו ואם עשו כאלה) על ארבעת ברגיו , למרות שמכיוון שהוא מונח ולא תלוי על גב המושב, לא אמורה להיות בעיה עם 2 ברגים, אך בכל זאת, יש מקום ל4 ו 4 חזקים מ 2 ועבודה צריכה להיות עבודה.

פסילת אופן ההתקנה על הסף ,לא תתכן כל עוד לא נבדק הרכב על ידי מתקין איכותי ומוכח, שמראה על אפשרות אחרת, (שאני אישית מניח שקיימת, ואשר תפסול את אופן התקנת המתקין , חבל שהוא לא התאמץ קצת יותר).

שאלה לבעל הרכב: האם המשפט הידוע ש- מה שאתה משלם , זה מה שאתה מקבל, תופס במקרה זה?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אז ככה.

ההתקנה הינה בתשלום מלא, לא טובה ולא נעליים.

המקום: אבי מערכות בשדרות.

הרכב הוא B4. לגבי התקנה בגב מושב הרכב- לא ניתן. יושב שם מיכל ג.פ.מ.

מה אני אמור לעשות?

מצורפות תמונות נוספות שאולי יעזרו לחוות דעה נוספת.

DSC02985.JPG

DSC02984.JPG

DSC02983.JPG

פורסם

אני בתור מתקין הייתי חותך קרש בגודל המגבר ושם את המגבר על המקום המסומן בתמונה ומאחורה שם את הקרש ומקבע את המגבר על הקרש כשהפלטה המקורית של הרכב ביניהם.

DSC02985.JPG

• תוכן חדש...