Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד לי אתה בסדר? בשביל 80 (347 שקל) דולר לייבא את הסאב הזה? כשיש לך פה בארץ כאלו סאבים כמו זבל,ניתן למצוא פה אחד כזה גם ב 450 ולחסוך לעצמך את הכאבי הראש של הייבוא עצמי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מה הכוונה יבוא ? יענו לשלם מכס.. אפשר לבקש שירשמו על זה מחיר פחות מ50 דולר ואז להעביר את זה בעוונטה...

ודרך אגב איפה אפשר למצוא את זה ב450 חדש?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

צא מהסרט , אף חברת משלוחים לא תרשום על משהו שהיא צריכה להוציא עליו קבלה , קבלה פיקטיבית של 50 דולר.

לא שווה להם להסתכן בשביל זה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה לא החברת משלוחים, ואין שום קבלה..

יש מוכר בארה"ב שמוכר את זה.. (לרוב משומש, אבל גם חדש) ועל החבילה הוא רושם שהמחיר של המוצר הוא 40 דולר..

במקרה והחבילה נאבדת במשלוח - אז הפיצוי שהוא יקבל יהיה רק 40 דולר, ולא ה80 המקוריים..

שווה או לא - החלטה של הקונה..

רוב המוכרים משתפים פעולה - יש כאלה שלא (והם גם מציינים את זה במכירה), לכן תמיד כדאי לשאול מראש!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה הכוונה יבוא ? יענו לשלם מכס.. אפשר לבקש שירשמו על זה מחיר פחות מ50 דולר ואז להעביר את זה בעוונטה...

ודרך אגב איפה אפשר למצוא את זה ב450 חדש?

אני מרגיש כמו בסרט בורקס. מה ניסגר איתך?

חפש בפורום על ייבוא אישי וקניה בחו"ל ותמצא את כל התשובות לשאלות שעוד לא הספקת לחשוב עליהם כי אתה עדיין לא סגור על עצמך.

חג שמח

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

מצטרף לדעתם המלומדת של שאר החברים שענו לך כאן.

מילא אם זה היה סאב מיוחד ונדיר, אבל באמת שהסאב הזה מאוד נפוץ, לא יודע אם כחדש אבל יד שנייה יש מדי פעם.

בשביל לחסוך כמה עשרות או מאות שקלים לא משתלם לייבא ציוד מחו"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לך טעות מרה,אין סיכוי למחיר עם משלוח של 80 דולר (עד היום הבאתי מאיביי 2 קומפ VR ו3 L5 ועוד כל מיני מגברים וקומפוננטים ככה שיש לי מספיק ניסיון איתם ועם המכס...),עלות +משלוח בתוך ארה"ב 80$ כבר נשמע יותר סביר...

בכל מקרה לא שווה להביא סאב זול מחו"ל,התמורה היא במוצרים היקרים יותר והאקזוטיים יותר שלא ניתן להשיג בארץ,או שמתומחרים יקר מדי בארץ כך שניתן להשיגם שם בזול...

המכס ד"א ממש לא פראיירים ובודקים כל דבר,קבלות פקטיביות לא תופסות אצלם והם מאוד סקפטים וחשדניים לכל חשבונית.

מקווה שעזרתי,אודי.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

אני אוסיף לך עוד פרט או שניים בנושא.

אני עובד הרבה עם eBay ומכיר מוכר ששלח לארץ (לחבר שלי) מגבר דנדש 5 ערוצים של SOUNDSTREAM ורשם עליו שהוא מתנה ומחודש (REFURBISHED) אבל ..

המכס רוצים קבלה של PAYPAL או פירוט אשראי כדי לדעת כמה שילמת .:puzzled:

אפשרות א' (מה שחבר שלי עשה) :

עריכה של עמוד הHTML של PAYPAL והצגת העמוד הזה כדף אינטרנט למוכס עם הסכומים שקבעת עם המוכר.:type:

כך זה נראה אמין וזה לא שהמוכס כזה גאון שהוא יידע אם הדף שאתה מציג לו באניטרנט אקספלורר שלך הוא דף און-ליין או לא .

אפשרות ב' :

עריכת הדף והדפסה שלו והצגתו כקבלה למוסף - טיפה יותר בטוח אבל טיפה פחות אמין.

אפשרות ג' :

לקבוע עם המוכר שהוא שולח לך את זה מסווג כמתנה בלבד ואז לבוא למוכס עם פרצוף תמים ולומר: "איך אני אדע כמה זה עולה אם זו מתנה ששלחו לי ליומולדת ??" :puppydoge

כך אתה לא מציג קבלה ועלות המכס יכולה לרדת למינימום - תלוי במוכס .

אם אתה רוצה מדריך שבניתי לקניה בeBay תשלח הודעה בפרטי ואשלח לך לינק.

חג שמח ,

תומר.:beerchug:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

את אפשרות ב עשיתי,זה עבד,אבל צריך לרשום סכום ריאלי שלא יראה מגוחך...

אפשרות ג' היא בעייתית מכיוון שאם תהיה תמים הוא ייכנס לאינטרנט ויבדוק לבד כמה זה עולה,באתר שייראה לו ככה שעדיף לבוא מוכן.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

פה בחיפה המוכסים הם מעידן האבן והם ואינטרנט זה משהוא בעייתי , אני לא חושב שהם יתחילו לחפש מחירים למגבר ספציפי , במיוחד אם זה אמור להיות REFURBISHED.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...