פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 892 צפיות
חיפשתי בפורום אך לא הצלחתי למצוא תשובה שתספק לי הבנה מכל ההיבטים של השאלה. מה הכוונה כשאומרים שבסאב יש 2 סלילים? אני אחדד את השאלה: האם אופן החיבור \ ההגברה משתנה? האם סאב בעל 2 סלילים יתן עוצמה גבוהה יותר מסאב בעל סליל אחד? ומהו בעצם הסליל המדובר?.. תודה מראש ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחבר, מזדה 323 יש לו 1500 שקל במזדה אין כלום הכל מקורי אמרתי לו שיקנה בינתיים HU וקומפוננט. מה להציע לו?
הודעה אחרונה מאת srool, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם, קניתי לאחרונה קומפוננט diamond audio s600s עוד לא התקנתי אותם, הם יושבים פה בצד.. אני מחפש מגבר 2 ערוצים חזק בשבילם (הם מוצהרים 150W RMS) הייתי רוצה שתעזרו לי קצת לבחור את המגבר הטוב ביותר עד 200$ בחו"ל.. אלו הם האופציות שלדעתי הכי טובות : 1. Clif Designs CD3.2LX http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15088 2.Soundstream TRA560.2 http://www.sonicelectronix.com/item_5401.html 3.Precision Power PPI A800/2 http://www.sonicelectronix.com/item_7742.html תודה לכל העונים !
הודעה אחרונה מאת idanw, -
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
רציתי לדעת מי מבין הרמקולים הבאים בעל איכות צליל גבוהה יותר ומה דעתכם הכללית על הרמקולים האלה : רמקוליםו6x9ואינטשוKenwoodוKFCM6903IEו או זוג רמקוליםו6x9ואינטשוKenwoodוKFCM6950Aו או רמקוליםו6x9ואינטשוKenwoodוKFC6989IEו בנוסף רציתי המלצה על על רדיודיסק טוב בסביבות האלף שקל גג
הודעה אחרונה מאת דודוו, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מערכת בבית שמחוברת למחשב של Aiwa, עכשיו הרמקולים שמחוברים אליה עובדים בהתנגדות 6 אום, חשבתי אולי לקנות 2 רמקולים עם התנגדות 6 אום ולחבר בנוסף למה שמחובר. האם זה יתאים ולא יעשה בעיות שאלה יהיו רמקולים של רכב, נגיד 6X9 עם התנגדות 6 אום? תודה, חנן
הודעה אחרונה מאת H.C.B, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי קומפוננט פולס 6.5 ומאחורה רמקולים של פולס 5.25. רמקולים סבירים אני יודע אני רוצה לקנות מגבר לרמקולים של CRUNCH שהיא חברה מצויינת 4 ערוצים של 100 נומינלי כל ערוץ לדעתכם זה ישפר את החדות של הרמקולים והקומפוננט או רק יגביר אותם?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי. איזה סאב מציעים עד תקציב 2500 ש"ח . בתיבה סגורה או בלי תיבה ?
הודעה אחרונה מאת D i g, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה בדיוק בכותרת המכשיר הוא פיוניר 7700 עם rds מתי שמכבים את המכשיר המגבר עדיין דלוק הוא לא מכבה את המגבר פתאום זה נהיה מה הן הסיבות???
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 886 צפיות
(קודם כול סליחה על הכותרת...) לא קשור לרכבים אבל עדיין סאונד (שוב סליחה) http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=756 (למרות שכבר דובר על דברים כאלה פה, סתם להוסיף לתמוך ולחזק).
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
שלום חברים הציעו לי לקנות רמקולים של פיוניר 9*6 200 וואט ורמקולים קדמיים 60 וואט קניתי כבר רדיו דיסק של פנסוניק 5401W עם 4*50 MOSFET. השאלה שלי היא: אם אני יכול לחבר אותם ללא שום בעייה? או שמא אני צריך לקנות מגבר? ובמידה ולא צריך מגבר האם אני אקבל מהם מקסימום ניצול? בתודה מראש לכל העונים. גלעד
הודעה אחרונה מאת topagency, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ידוע שהמכשיר הנ"ל מעט מסובך, אבל דבר שמאוד מעצבן אותי לאחרונה (ויש לי אותו כמעט שנה) זה העובדה ששום דיסק שאני מכניס אליו (כמובן מקורי) לא מופיע לי את שם המבצע ואת שם השיר (הרצועה, טרק או איך שתקראו לזה). כל הזמן רשום לי CD NO TEXT גם ברובליקה של DISK וגם ב TITLE וגם ב TRACK.... וזה ממש מוזר, זה קורה עם כל הדיסקים החדשים שיש היום בשוק - לא משנה אם זה דיסק ישראלי או משהו אחר, ואם לדוגמא אני מעלה את הדיסק לשמוע במחשב האישי - אז מיד מופיע לי מי האמן, ואת שמות השירים והכול.... חרשתי את החוברת לאורכה ולרוחבה - עשיתי בדיוק מה שכתוב שם וכלום! כל הזמן CD NO TEXT... רק כשאני מכניס איזשהו דיסק שהוא בפורמט של MP3 אני מקבל את שמות השירים כמו שנצרבו - אבל מכיוון שאני בכלל לא…
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 922 צפיות
ממה שהבנתי מדובר במכשיר לא חדש במיוחד, אבל התגובות עליו ברשת דיי חיוביות. למישהו יש ניסיון איתו? עד כמה המכשיר הזה טוב?
הודעה אחרונה מאת anatoli, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי שתי אפשרויות למקם את הטוויטר ואם מישהו מקצועי שבאמת מבין בכל הנושא של גלי קול יכול לייעץ אני מאוד אודה לו. האפשרויות: 1. על הדאשבורד בצורה הרגילה כאשר הטוויטרים מופנים לחלון המרכזי של הרכב 2. על הדאשבורד כאשר הטוויטרים "עומדים" והפנים שלהם מופנים לנוסעים, ז"א למרכז הרכב. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי פונטו דגם hsd 75 שנת 97. שמעתי שלא משתלם להשקיע ברכב על מערכת טובה(אני מדבר עם מערכת עם קומפוננט+מגבר+סאב+ HU איכותי=4K+) בגלל שיש בעיה עם האטימות של הרכב ועם הפח ולכן הסאונד יהיה ממש מגעיל וצריך להשקיע באטימה ... רציתי לדעת עם זה נכון מה ששמעתי -זה כזה קריטי עד כדי כך שלא שווה להשקיע ? ובנוסף כמה עולה אטימה של פונטו כמו שיש לי(ברור שיש איכויות שונות אני מדבר על משהו ברמה סבירה+)? תודה
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקיי אני צריך הצעות להתקנה בפגו החדשה (XS 106 דור 2 ) אז ככה מה שיש לי כרגע זה : HU אלפיין 55 קומפוננט אלפאסוניק PCZ 6.5 מגבר קיקר 350.4 וסאב של קיקר L7 2סלילים של4 אום בתיבה של 92 ליטר פורטד... חיווט של 4G + - 3 RCA של לייטינג אודיו הצהוב שחור מפצל מ4 ל8 פיוז קבל של אימפנדנס 1F עכשיו כלום לא מותקן .... אני רוצה כמה עצות אחת אני חושב שהסאב לא יכנס באוטו בגלל התיבה אז להחליף אותו או להחליף תיבה? את הקומפוננט של האלפאסוניק אני ישים על המגש אני חושב...? האם אפשר להכניס מקדימה 6 וחצי בלי פיבר? ובעלות כמה שיותר נמוכה? איזה מונו יתאים לסאב שלי ? התקציב עומד על 3000 אנא עזרו לי .... אולי כמה מאות בודדות למעלה... ההצעה שבנתיים יש לי היא קו…
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבת שלום. בשעה טובה קבעתי מחר עם מתקין שיעבוד לי על הרכב וירכיב את המגבר+הרמקולים+הטוויטרים שקניתי. אני לא ממש בעניינים ואין מישהו שמבין ויכול לבוא איתי להתקנה. אני אשמח אם תאירו את עיני לגבי פרטים חשובים שאליהם אני צריך לשים לב בעוד המתקין עובד לי על הרכב. תודה, שחר.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 1 תגובות
- 666 צפיות
קניתי סט קומפוננט של חברת magmet 2160 בגודל 6 וחצי. שניסית להרכיב אותו ברכב (אימפרזה 2003) בחורים הקידמיים הוא נכנס יותר מידי לבפנים וכשמורידים את החלון הוא פוגע במגנט.. רציתי לדעת אם מישהו כבר הכין הגבהות כאלה לאימפרזה ואם כן מה הוא העובי הדרוש כדי להרחיק את המגנט מספיק שלא יגע בחלון או שיש סטנדרטי ואם ניתן לקנות כאלה מוכנים מחנות. תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
מישהו יודע אם איזה מערכת האוטו בא ואם זה מערכת אכותית???
הודעה אחרונה מאת ori793, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בהתחלה הייתי דיי סגור על : Alpine 9855 \ 53 Morel Hybrid Ovation Kicker 06ZX650.4 Kicker CVR12 עד שמתי לב למחירים הזולים האלה בארה"ב..שיש לי הזדמנות כל כך קרובה להביא אותם ..מה דעתכם על המערכת הזאת : Alpine 9855 \ 53 Morel Hybrid Ovation Kicker 06ZX850.4 ( http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16927 ) Kicker L5 ( http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14811 ) (הדגם של הסאב הוא טוב ? האם תוכלו לתת לי דגם יותר טוב עד 200 דולר ? L5 בלבד..L7 קשה למצוא ב-200 דולר ... וחשוב שיהיה 2Ohm - בשביל גישור ) . המגבר יחזיק בראש שקט את הסאב והקומפוננט נכון ? מה דעתכם ? שווה את ההשקעה של הכ…
הודעה אחרונה מאת The_Drag0n, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בקרוב אני מחליף את הרדיו טייפ המאוד ישן שלי לרדיו דיסק. מדדתי את המידות שלו וזה בערך 18X5 ס"מ רציתי לדעת אם הפיוניר למיניהם\קלריון הם באותו הגודל או שבכלל כולם אותו גודל? יכול להיות מצב שהרדיו טייפ שלי קטן משאר הרדיו דיסקים? מה אני עושה במצב כזה?
הודעה אחרונה מאת נמו הסטלן, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקיי אז ככה אחרי חיפוש בפורום מצאתי כמה נושאים שמדברים על חיבור רמקולים של מערכת סטריאו לרדיו דיסק ברכב. בנושאים אלו לא ממש מצאתי תשובה טובה לנושא אז החלטתי לפתוח עוד נושא בענין. אז יש לי רמקולים ממערכת aiwa לרמקולים יש התנגדות של 6 אום מה אני צריך להכין לבדוק עוד בישביל לחבר את הרמקולים לרכב מהם היתרונות בחיבור רמקולים של מערכת סטריאו ומהם החסרונות ? ועוד משהו תגידו מה אתם אומרים על הרמקולים האלה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=5903386#detail
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כמו בכותרת אני מתכנן להביא את המגבר בימים הקרובים חוות דעת לגביו יבואו בברכה מתכון להגביר איתו סופרימו (אקטיבית) בתודה רוני
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
-
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
החלפתי את הפיוניר האהוב ל646 של קלריון לגבי איכות השמע אין בכלל ויכוח הצליל ברור יותר אבל תפעול המכשיר..אי אי אי ההנסדת אנוש גרועה החלפת תיקיות מסובכת ומסורבלת לא הצלחתי להכנס לכיוונים. אני רגיל לנוחות של פיוניר השאלה שלי האם ניתן להתרגל למכשיר אחרי שאתה רגיל לפיוניר לפשטות לנוחות או שיש מכשירים אחרים שאפשר להביא שהם גם איכות וגם נוחות?
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי חברה. עברתי בפורום על כמה מודעות שנוגעות לנושא תיבות וסאבים. ואיך שהבנתי שככל שהסאב מוחזק בתיבה קטנה יותר זה מפיק איכות יותר. ואני לא בטוח אם זה הכוונה שלכם. אשמח אם תסבירו לי. אז השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת SQ להתקין באוטו סאב עם תיבה? או סאב מבלי תיבה ואז לסדר לו צורה בתיבה האחורית של האוטו ?. כמו שיש לאייל באוטו שלו! אשמח אם תעזרו לי כי אני לפני התקנה ואני מעוניין לתאם ציוד טוב. פוקל K2P + קומפוננט 4" 100RMS IT CERWIN VEGA 9855 T8004 רוקפורד + מקנטוש MC4000M + נקמיצ'י 100PA PL1-212 רוקפורד 600RMS. סיכוי גדול שאני מחליף אותו למשהו אחר של סירוון וויגא. קישור לסאב: http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=17&ser…
הודעה אחרונה מאת NaderShado, -
- 1 תגובות
- 684 צפיות
שאלה שלי היא כזאת,יש לי באוטו 4 רמקולים ויש ברדיו דיסק 4 יציאות אם אני מוציא רמקולי אחד העוצמה מתפצלת ל3 הרמקולים האחרים או שיש לי עוצמה מבוזבזת אני מדבר פה על רמקולים בלי מגבר תודה
הודעה אחרונה מאת MISTER P, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול לבדוק אם יש לו את האפשרות לשנות את צבע המקשים לכחול במקום לבן. זה מופיע בהגדרות ההתחלתיות של המכשיר - (ע"מ 73 בחוברת ההדרכה) פשוט אצלי לא מופיעה אופציה לשינוי הצבע בכלל ואני רוצה לוודא שזה לא רק אצלי. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת leonm12, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
איזה מבין זוגות הקומפוננטים הבאים עדיף בכדי לקבל סאונד נקי יותר. hertz hi energy 2 way או alpine type s 171a זה למיצובישי גלאנט ספורט אוטו של חבר שגם אחרי שהוא קנה חצי מערכת הוא לא מבין שצריך לשמוע את הסטים ולא לקבל עצות. אם בכל זאת למישהו יש איזושהי עצה אתם מוזמנים להגיב.
הודעה אחרונה מאת yakirmac, -
שאלה למבינים במיגון רכב
מאת Guest kickercomp- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התקנתי אזעקה בפולו עכשיו השאלה שלי היא לגבי הרמת החלונות הרי ידוע שבפולקסווגן החולונות עולים ע"י פולס ממושך על הסגירה וחשבתי אולי לשים טיימר (יש לי של 30 שניות) על החוט של הסגירה ובכך לגרום לחלונות לעלות בכל סגירה של האזעקה אוטומטית האם זה יכול לגרום לבעיות למנועים אול שיש עליהם רגש חום שמנתק את הפלוס ברגע של התחממות? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת unix, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מה דעתכם על המגבר הזה? Nakamichi 100PA עבד 3 שנים בלבד. הוא תקין לחלוטין. http://ampguts.realmofexcursion.com/Nakamichi_100pa/ למכור או לשמור ?
הודעה אחרונה מאת NaderShado, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך המגבר לדעתכם?!
הודעה אחרונה מאת bub, -
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy