Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אלרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן תקציב ונוכל לעזור לך להשיג את המקסימום במחיר שתקציב לעצמך...

ועדיף ללכת למתקין מקצועי ולא ל"מוסכניק " שיודע לחבר הכל ביחד .

מתקין מקצועי יכוון לך בצורה טובה יותר את כל המערכת...

ולפעמים אתה יכול להתקין מערכת של 50 אלף והיא תשמע כמו מערכת ב5 אלף אז לא רק הרכיבים חשובים אלא גם ההתקנה....

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תן תקציב ונוכל לעזור לך להשיג את המקסימום במחיר שתקציב לעצמך...

ועדיף ללכת למתקין מקצועי ולא ל"מוסכניק " שיודע לחבר הכל ביחד .

מתקין מקצועי יכוון לך בצורה טובה יותר את כל המערכת...

ולפעמים אתה יכול להתקין מערכת של 50 אלף והיא תשמע כמו מערכת ב5 אלף אז לא רק הרכיבים חשובים אלא גם ההתקנה....

וואלה אני לא סגור על המחיר כי זה תלוי כמה אני ירוויח אבל אני מאמין שהיה לי משהו כמו אלפיים לסאב ומגבר אין לי גם בעיה לקנות יד שנייה במצב טוב ואם יש מישהו שהוא מכיר מקום הוא מישהו שמוכר גנוב בזול הוא משהו כזה באזור ירושליים אני ישמח אם יגיד לי ועוד שאלה לא קשורה אני גם רוצה ספויר אבל שמעתי שזה מושך גנבות איך אני יכול למנוע גנבות???????
פורסם
אם יש מישהו שהוא מכיר מקום הוא מישהו שמוכר גנוב בזול הוא משהו כזה באזור ירושליים אני ישמח אם יגיד לי
פה לא ממליצים על סחורה גנובה , היית רוצה שיגנבו ממך וימכרו למישהו אחר ?

אני בטוח שלא .:evil:

פורסם
פה לא ממליצים על סחורה גנובה , היית רוצה שיגנבו ממך וימכרו למישהו אחר ?

אני בטוח שלא .:evil:

בטח שלא אבל יש סוחרים שמוכרים דברים יד שנייה בזול ואני מתאר לעצמי שזה גנוב אבל זה המחירים הכי טובים אצל אנשים כאלה אז מה אני לא יקנה אצלם למרות שזה המחיר הכי טוב זה לא ענייני מאיפה הוא מביא את הסחורה ותאמין לי שגם בלעידיי אנשים כאלה ימשיכו והתקיימו
פורסם

אני מבין שעדיין לא יצא לך לחוות את כאב הלב הנוראי של אחרי פריצה / וונדליזם / נזק כזה או אחר לרכב .

לא מאחל לך לחוות דבר כזה , אבל - כשתרגיש , אם תרגיש - אז לא תהיה מסוגל לקנות רכיב גנוב , בעיקר בגלל העובדה שאתה יודע איך זה מרגיש - ואתה נהנה מרכיב שמישהו שילם ממיטב כספו כדי לקנות ; הוא יושב ומתעצב בגלל הגניבה , ואתה נהנה מהסחורה שקנה במיטב כספו .

תחשוב על זה מנק' המבט הזו .

פורסם
אני מבין שעדיין לא יצא לך לחוות את כאב הלב הנוראי של אחרי פריצה / וונדליזם / נזק כזה או אחר לרכב .

לא מאחל לך לחוות דבר כזה , אבל - כשתרגיש , אם תרגיש - אז לא תהיה מסוגל לקנות רכיב גנוב , בעיקר בגלל העובדה שאתה יודע איך זה מרגיש - ואתה נהנה מרכיב שמישהו שילם ממיטב כספו כדי לקנות ; הוא יושב ומתעצב בגלל הגניבה , ואתה נהנה מהסחורה שקנה במיטב כספו .

תחשוב על זה מנק' המבט הזו .

תשמע תאחלס אני מבין אותך שגנבו לי בסך הכול סמל זה עצבן אותי מאוד אבל מצד שני יש לי אלפיים שקל למערכת ואני רוצה לקבל את הסחורה הכי טובה שאני יכול להשיג בסכום הזה.....
פורסם

קודם כל , יהיה נחמד אם תשתמש בכמה סימני פיסוק בהודעה , יהיה יותר קל לקרוא את התגובות שלך .

שנית , אני מאמין שאפשר לקנות רכיבים מצויינים ביד שניה , גם לא גנוב .

לראיה יש לי חברים שתקציבם היה לחוץ , ובכל זאת איבזרו את רכבם במערכת לא רעה בכלל .

אם יש לך כרגע רק 2000 ש"ח , אתה יכול להמתין מעט שתאגור עוד מעט כסף , או שפשוט תרכיב מערכת בחלקים - לאט לאט .

וכדי לסדר את העניין - אני לא יכול למנוע ממך לקנות סחורה כזו או אחרת , אני לא שוטר ולא הורה , בסך הכל מנסה לראות את העניין בצורה כזו , שאולי תרצה לשנות את דעתך .

מכאן והלאה - הבמה שלך , והבחירה שלך - שיהיה בהצלחה בכל בחירה .

פורסם

אין קשר! אני מצדד בוולוו 240. זה שיש לך 2000 ש"ח ויש לך את האפשרות להביא בתקציב הזה מערכת ב-10,000 ש"ח בידיעה שהדברים לא כשרים לגמרי, לא מצדיק את המעשה.

הרכישה שתבצע היא של פריטים שהושגו, בצורה זו או אחרת, בדרך לא חוקית. אתה נחשב שותף לפשע, על אחת כמה וכמה כשאתה מודע לעובדה שהדברים לא מתנהלים כדין ומעלים עין!

בכלל, למה לך להסתבך? תאר לך שמישהו יעבור ויזהה (אין לי מושג איך, אבל זרום איתי כאן לרגע), כדוגמה, את הקומפוננט שלו ברכב שלך. אתה יודע איזה סיפור הוא ירים מזה? למה לך להסתכן?

מה גם שבאמת נראה לי שאין לך מושג איך זה מרגיש, אחרי שעבדת קשה מאוד (!) בשביל הכסף, שעקצו לך מערכת בשווי אלפי שקלים!

נאמר לך את האמת? גם לי עלו המון הצעות מפתות ממספר אנשים כאן באיזור שידועים בזכות היד הארוכה שלהם. פשוט סירבתי. אני לא מסוגל לישון בשקט בלילה כשאני יודע שברכב שלי ישנו רכוש שיש מצב שהוא לא שלי לגמרי, על אחת כמה וכמה להשתמש ברכוש כשאני לא יודע בוודאות שהוא שלי במאת האחוזים, כשר כדין!

בנוסף, היתרון הכספי עלול לעלות לך ביוקר בסוף. מישהו מספק לך אחריות על הדברים? יש לך קבלות או אסמכתות למיניהן? אני בטוח שלא. מה יקרה במידה ואחד מהרכיבים ישרף\יתקלקל\יגנב? לאן תפנה?

אף אחד לא מצפה או מבקש ממך שתלך ותלשין על אותו אדם שאתה יודע שהוא חשוד בהחזקת מוצרים גנובים. מבקשים ממך פשוט לא לטמון ידך בצלחת.

בברכת כל טוב והאזנה נעימה - אריה! :)

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם
אין קשר! אני מצדד בוולוו 240. זה שיש לך 2000 ש"ח ויש לך את האפשרות להביא בתקציב הזה מערכת ב-10,000 ש"ח בידיעה שהדברים לא כשרים לגמרי, לא מצדיק את המעשה.

הרכישה שתבצע היא של פריטים שהושגו, בצורה זו או אחרת, בדרך לא חוקית. אתה נחשב שותף לפשע, על אחת כמה וכמה כשאתה מודע לעובדה שהדברים לא מתנהלים כדין ומעלים עין!

בכלל, למה לך להסתבך? תאר לך שמישהו יעבור ויזהה (אין לי מושג איך, אבל זרום איתי כאן לרגע), כדוגמה, את הקומפוננט שלו ברכב שלך. אתה יודע איזה סיפור הוא ירים מזה? למה לך להסתכן?

מה גם שבאמת נראה לי שאין לך מושג איך זה מהרגיש, אחרי שעבדת קשה מאוד (!) בשביל הכסף, שעקצו לך מערכת בשווי אלפי שקלים!

נאמר לך את האמת? גם לי עלו המון הצעות מפתות ממספר אנשים כאן באיזור שידועים בזכות היד הארוכה שלהם. פשוט סירבתי. אני לא מסוגל לישון בשקט\להשתמש ברכוש שאני לא יודע בוודאות שהוא שלי במאת האחוזים, כשר כדין!

אף אחד לא מצפה או מבקש ממך שתלך ותלשין על אותו אדם שאתה יודע שהוא חשוד בהחזקת מוצרים גנובים. מבקשים ממך פשוט לא לטמון ידך בצלחת.

בברכת כל טוב והאזנה נעימה - אריה! :)

סבבה אחי הבנתי את הנקודה שלכם ויכול להיות מאוד שאתם צודקים אבל בחזרה לשאלתי אני מעוניין להשקיע משהו כמו אלף שקל במגבר ואלף בסאב יש המלצות ובקשר לספוילר איך אפשר למנוע גנבות ובאיזה מחירים כמה עולה הזולים וכמה היותר יקרים?
פורסם

לא מבין בספויילרים. בנוגע לסאב, סי-וי-אר 12" עם תיבה אטומה יושב לך טוב בתקציב (לכל סגנון מוזיקה שאתה שומע), ונשאר לך עוד איזה אלף ש"ח למגבר חמוד שיפתח אותו כראוי. מגברים בתקציב הזה לא חסרים. מה אתה רוצה להרים עם המגבר? רק את הסאב עצמו, או שיש לך עוד רכיבים? אתה נעול על מונובלוק או שלא יהיה אכפת לך לגשר ערוצים? דבר איתנו מה הדרישות שלך, שנדע לענות בהתאם...

בברכת כל טוב - אריה! :)

מעוניין לרכוש רכב מבית פיג'ו, דגם 106. פרטים בקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133403

פורסם
לא מבין בספויילרים. בנוגע לסאב, סי-וי-אר 12" עם תיבה אטומה יושב לך טוב בתקציב (לכל סגנון מוזיקה שאתה שומע), ונשאר לך עוד איזה אלף ש"ח למגבר חמוד שיפתח אותו כראוי. מגברים בתקציב הזה לא חסרים. מה אתה רוצה להרים עם המגבר? רק את הסאב עצמו, או שיש לך עוד רכיבים? אתה נעול על מונובלוק או שלא יהיה אכפת לך לגשר ערוצים? דבר איתנו מה הדרישות שלך, שנדע לענות בהתאם...

וואלה אחי בעיקרון אני מחפש מגבר שישפר את כל המערכת כולל הרמקולים והטוויטרים ובקשר לשאלה השנייה אתה יכול להסביר לי את המושגים כי אין לי מושג על מה אתה מדבר ועוד שאלה הטוויטרים אמרוים להוציא קול????
פורסם

לפני שאני עונה לך הלאה, בוא תאמר לנו - איזה רכיבים יש לך כרגע ברכב?

גישור ערוצים, בכלליות, זו פעולה שבה אתה למעשה מאחד לערוץ אחד או יותר את כל ההספקים שמגבר נתון מוציא לכל ערוציו. כך, כדוגמה, אם יש ברשותך מגבר סטראו שמוציא לכל ערוץ 100 וואט בהתנגדות של 2 אוהם, תוכל לגשר אותו לערוץ אחד כדי שיתן לך 200 וואט בהתנגדות של אחד אוהם.

טוויטרים (או הורנים, איך שתרצה) הם רמקולים. כמו כל רמקול, גם הם, בתאוריה, אמורים להוציא קול. טוויטרים נועדו ע"מ להפיק את תחום התדרים הגבוהה (נניח 5KHz ומעלה).

חשבת להסתכל ב-FAQ של הפורום? לא במטרה לרדת עליך, אבל פשוט מהשאלות שאתה שואל רואים שאתה די בתול בתחום. הייתי מציע לך להסתובב כאן בפורום, לדפדף מעט אחורה, לערוך חיפוש בהתאם - אני בטוח שיעלמו לך המון שאלות ושתלמד המון!

פורסם

akon,

1. כל רכיבי המערכת ברכב שלך כולל ה - HU הם מתוצרת DELCO. לכן דבר ראשון מומלץ להחליף את ה - HU המקורי למכשיר After Market. רק לאחר מכן יש לחשוב על מגברים קומפוננטים וסאב.

2. אני מקווה מאוד שהבנת את הנושא של קנייה של רכוש גנוב. מעבר לזה שזה לא חוקי, תנסה לחשוב איזה כאב לב נגרם לבעל הרכב שממנו גנבו את המערכת, תנסה לחשוב על כך שעבדת קשה וקנית במיטב כספך את המערכת ופרצו לך את הרכב וגנבו את הכל, האם ההרגשה נעימה? אני בטוח שלא!!!.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שתי הדברים הראשונים שיעלו כמעט לכל אחד לראש זה או שהם לא מחוברים כראוי, או שהם לא תקינים (דהיינו, שרופים, מתים). בדוק את העניין וחזור לעדכן אותנו.

• תוכן חדש...