Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אלרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמריקאית .. ועוד עם מערכת איכותית?

:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אמריקאית .. ועוד עם מערכת איכותית?

:( יענו יש לי אלרו ושומעים במערכת סבבה אבל אין לי מושג ממה המערכת מורכבת אז אם למישהו יש ויוכל להגיד אני מאוד ישמח וגם ייתן הצעות לשיפר נהמערכת ועוד שאלה למי שיש אתם אומרים שצריך להחליף את הרמקולים הוא אים אני יוסף סאב וופר ומגבר אכותי זה יספיק?????????

פורסם

לי יש שברולט מאליבו ובעיקרון המערכת היא זהה.

כלומר ברמה מאוד ירודה, כדי לשפר את השמע הייתי צריך להחליף את הכל אין טעם לשדרג אותה.

הרדיו דיסק הינו בסיסי מאוד ללא שום יציאה מאחורה ועל הרמקולים המקוריים אין טעם להרחיב את הדיבור.

פורסם
לי יש שברולט מאליבו ובעיקרון המערכת היא זהה.

כלומר ברמה מאוד ירודה, כדי לשפר את השמע הייתי צריך להחליף את הכל אין טעם לשדרג אותה.

הרדיו דיסק הינו בסיסי מאוד ללא שום יציאה מאחורה ועל הרמקולים המקוריים אין טעם להרחיב את הדיבור.

אני לא בטוח שזה אותה מערכת כי זה אלרו שנת 2204 3 אני לא בטוח ושומעים בא איכותי יחסית זה ארבע רמקולים וארבע טוויטרים זה מה שיש לך?????????
פורסם

כן זה מה שהיה לי.

אני בכל מקרה לא אהבתי בכלל את הסאונד שלה כך שהחלפתי הכל מאוד מהר.

אם אתה אוהב את הסאונד שלה זה לא משנה אם היא אכותית או לא.

פורסם

אקון , התבדחתי .

בכל אופן - אני זוכר את הפרסום של אלרו בזמנו , בפרוטרות לא , אך אני זוכר שצויין שבין היתר קיים מגבר - מעבר לכך אינני זוכר . מצטער .

פורסם
כן זה מה שהיה לי.

אני בכל מקרה לא אהבתי בכלל את הסאונד שלה כך שהחלפתי הכל מאוד מהר.

אם אתה אוהב את הסאונד שלה זה לא משנה אם היא אכותית או לא.

תשמע רק לאחרונה התחלתי ליתעניין בקטע של מערכות אני יודע שאין מה להשוות למערכת מושקעת אבל יחסית למערכת שבא אם אוטו זה לא רע בכלל ואם אני יחליף לפאנל סאב וופר ומגבר זה גם לא יספיק מה זה קמקולים וטוויטרים כאלו גרועים מה הנתנונים שלהם בכלל אתה ייודע????????
פורסם

עכשיו חיפשתי ומצאתי את הרמקול המקורי הוא של חברת delco (חברת בת של ?GM

תוצרת סינגפור. אין שום התיחסות לכל נתון אחר על הרמקול.

אני לא הייתי קורא להם איכותיים

פורסם
עכשיו חיפשתי ומצאתי את הרמקול המקורי הוא של חברת delco (חברת בת של ?GM

תוצרת סינגפור. אין שום התיחסות לכל נתון אחר על הרמקול.

אני לא הייתי קורא להם איכותיים

תגיד כמה כסף יעלה לי אם אני רוצה מערכת ברמה גבוהה מאוד שכוללת פאנל נשלף סאב וופר מגבר רמקולים וטוויטרים אם אני קונה באיניטרנט כי חבר שלי מכונאי הוא מרכיב בחינם ואיך אני יכול לדעת שמה שאני קונה יתאים לרכב שלי??????
פורסם

אם אתה מרוצה מהסאונד אז מה זה משנה איזה מערכת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם אתה מרוצה מהסאונד אז מה זה משנה איזה מערכת?
זה לא שאני מרוצה מהסאונד אני רוצה משהו יותר טוב אין לי מושג עד כמה פאנל סאב ומגבר ישנו לי את המערכת חשבתי שזה מספיק מסתבר שלא שאני יצטרך גם רמקולים וטוויטרים אבל בקטנה
פורסם

תגיד כמה כסף יעלה לי אם אני רוצה מערכת ברמה גבוהה מאוד שכוללת פאנל נשלף סאב וופר מגבר רמקולים וטוויטרים אם אני קונה באיניטרנט כי חבר שלי מכונאי הוא מרכיב בחינם ואיך אני יכול לדעת שמה שאני קונה יתאים לרכב שלי מישהו??????????

• תוכן חדש...