Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע שהמכשיר הנ"ל מעט מסובך, אבל דבר שמאוד מעצבן אותי לאחרונה (ויש לי אותו כמעט שנה) זה העובדה ששום דיסק שאני מכניס אליו (כמובן מקורי) לא מופיע לי את שם המבצע ואת שם השיר (הרצועה, טרק או איך שתקראו לזה).

כל הזמן רשום לי CD NO TEXT גם ברובליקה של DISK וגם ב TITLE וגם ב TRACK....

וזה ממש מוזר, זה קורה עם כל הדיסקים החדשים שיש היום בשוק - לא משנה אם זה דיסק ישראלי או משהו אחר, ואם לדוגמא אני מעלה את הדיסק לשמוע במחשב האישי - אז מיד מופיע לי מי האמן, ואת שמות השירים והכול....

חרשתי את החוברת לאורכה ולרוחבה - עשיתי בדיוק מה שכתוב שם וכלום! כל הזמן CD NO TEXT...

רק כשאני מכניס איזשהו דיסק שהוא בפורמט של MP3 אני מקבל את שמות השירים כמו שנצרבו - אבל מכיוון שאני בכלל לא מתקרב ל MP3, זה מאוד מעצבן שלא מופיע לי המידע הזה עם דיסקים מקוריים....

מישהו יכול לעזור לי?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אם תצרוב מקורי שהאינטרנט אוןליין יהיו לך שמות.

*(שמתי דיסק מקורי שאצלי 8650 מוצגים שמות והאלפיין לא הציג?)

פורסם
אם תצרוב מקורי שהאינטרנט אוןליין יהיו לך שמות.

*(שמתי דיסק מקורי שאצלי 8650 מוצגים שמות והאלפיין לא הציג?)

זה כול העיניין - שאם כבר קניתי מקורי, בשביל מה לי לצרוב...ואם בפיוניר שלך הוצגו שמות בדיסק מקורי, אז אין שום קשר ללקיחת מידע און ליין בפליירים שעל המחשב....

לא חסרים פה אנשים עם 9855 - מה הם אומרים?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אביחי יקירי ,

זה מאוד פשוט - בישראל לא אוהבים להכין דיסקים מקוריים עם CD TEXT , רק בחו"ל .

בעיקר בלייבל של סוני , 3 או 4 הדיסקים האחרונים של ג'אמירוקואי מגיעים ככה וגם דיסקים של הWU-TANG CLAN ו- TQ ובקיצור .. אל תחפש כאן אלא רק בחו"ל .

חפש את הסמל של הCD TEXT על הדיסק המקורי שבקרבתך .. ושוב , לא בדיסקים ישראליים.

cd04cdtx.gif

אם תרצה אביא לך מספר דוגמאות בפעם הבאה שניפגש .

יום טוב ושבוע טוב לכולם .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...