פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש אצלי בפיוניר אפשרות לחתוך את הסאב ב50 80 ו 125. מזה אומר???? הכוונה לתחום תדרים איפה הוא יגיב הכי חזק? בבבקשה מי שיכול להסביר תודה לו רמאש...
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
חיבור ipod למערכת 1 2
מאת slayear- 20 תגובות
- 6 אלף צפיות
אם למישה יש רעיון איך לחבר איפוד למערכת רדיודיסק ברכב אני אודה לו מאוד.
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנשים השאלה שלי היא בשביל להגביר סאב של 300 RMS (בסביבות ה300 ) ורמקולים אחוריים 6*9 350 וואט מה עדיף לי המגבר של JBL העממי GTO 75.4 או מגבר של soundstorm d350.4 ????
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 1 תגובות
- 841 צפיות
הודעה אחרונה מאת eden_sti, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, אחרי שירדתי מהקיקר והחלטתי שאני הולך יותר לכיוון של SQ או אפילו SQL, ישנם כמה סאבים שאני מתלבט ביניהם: FOCAL 30a1 מחיר 800 שקל ROCKFORD P2 מחיר 800 שקל INFINITI אני לא זוכר את הדגם אבל הוא 300 או 350 RMS, 800 שקל C.VEGA HED 12.4 מחיר 750 שקל כל הסאבים הם חדשים כוללים תיבה מקורית דיברתי עם בנאדם שמבין מאוד במערכות סאונד לרכב והוא זה שאמור להרכיב לי הכל, והוא המליץ לי מאוד מאוד על ה סרווין וגה, הוא אמר גם שהוא הכי מתאים לי לרכב (626 4 דלתות) כבר שמעתי מערכת שהוא התקין למישהו, זה היה מדהים ביותר, אף פעם לא שמעתי משהו יותר טוב מזה ובכל זאת, רציתי לקבל את דעתכם, חבריי לפורום הסאב יבוא כנראה על הגברה של 250 RMS האם כדאי לקנות את הס…
הודעה אחרונה מאת srool, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 994 צפיות
במידה ואני עושה איטום של הרכב, הוא אמור למנוע מרעשי חוץ להכנס פנימה ולהפריע ? למנוע מצלילי המוזיקה שבפנים לצאת החוצה ובכך לאבד מאיכותם ? או שילוב של שניהם? בקיצור - אני רוצה לדעת האם במידה ואני אעשה אטימה לרכב הרעשי רוח שאני שומע בזמן נסיעה יעלמו או לא? תודה (מנהלים, זה נראה לי המקום הכי מתאים לשאול לגבי האיטום הזה, במידה ולא - תעבירו לפי חשק נפשכם..)
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 27 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם אתמול הגיע המגבר שלי סוף סוף ה JBL GTO 75.4 עכשיו נישאר לי לבחור סט קומפוננט וסאב ... אני מבקש את עזרתכם בבחירת סט קומפוננט מבין הארבעה האלו : http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=740&CatCode=236 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=712&CatCode=232 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=710&CatCode=232 או מורל דוטק אני יודע שהמחירים בין הסטים לא דומים אבל זה לא משנה כי אני מקבל את כולם במחירים בין 600-900 ש"ח לכן הבחירה היא בין אלו בלבד ... האוטו הוא איביזה טורבו דרך אגב ... ואם אפשר גם חוות דעת על הסאב הזה : http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=933&CatCode=233 …
הודעה אחרונה מאת yoyoyoni, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המערכת שלי עדיין בשלבי בנייה עד עכשיו ישנו פאנל JVC לא זוכר את הדגם שיוחלף באלפיין בקרוב רמקולים focal 165A focal 690CV1 סאב focal 10" 500 RMS מגבר kicker KX650.4 עדיין חסר מונו קבל והחלפת פאנל מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
-
ערך של פיוז
מאת Dome- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום נסעתי עם המערכת והפיוז (60A) של הכבל + נשרף השאלה היא איזה פיוז אני צריך לשים ? יש לי קבל 4 גייג' מגבר לאנזר 1000 וואט 500 אר אמ אס מגבר מונובלוק רוקפורד 500 אר אמ אס (עובד ב-2 אום ומוצהר 650 אר אמ אס)
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
- 1 תגובות
- 978 צפיות
היי .. אני רוצה להתאים לזוג קומפננט Focal 2kp מגבר Nakamichi 100PA 4 ערוצים. האם זה מתאים. ביקשו במגבר 2000 ש"ח והוא פורק מרכב מ-2002. (בעל המגבר קנה אופנוע - שכן שלי). אני יודע שנקמיטשי הם מעולים. אבל 2000 ש"ח שווה על המגבר הזה ? ועוד שהוא יוצר ב- 1998/1997? פרטים על המגבר: x 50W @ 4 ohms (1 kHz, 0.05% THD) 2 x 35W + 1 x 100W bridged @ 4 ohms (1 kHz, 0.1% THD) 2 x 100W @ 4 ohms bridged (1 kHz, 0.1% THD) Freq. Response: 20Hz ~ 20kHz S/N Ratio: >105dB (IHF A-WTD rated power, sensitivity control at max) Channel Separation: >70dB (4 ohms, 1kHz) Current Consumption: 32A (max at 4 ohms), 40A (max bridged), 10A (music at 4 ohms) F…
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 5 תגובות
- 832 צפיות
מה אתם אומרים על המגבר הזה? לדעתכם הוא יספק תסחורה? הוא סתם של איזה חברה B52 אבל התלהבתי מהRMS ב4 אום... קיצר מה אתם אומרים עליו? שווה לקנייה? http://www.adisound.co.il/Product.asp?Pid=4141&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=50&aff=Zap&lang=he http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=188
הודעה אחרונה מאת d.c, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש פה קניתי אונו 95. התחלתי לבדוק לגבי מערכות, והחלטתי שאני רוצה את המערכת הזו GT200 Sony קודם כל, איך היא? למישהו יש אותה? דבר שני, לגבי רמקולים. החלטתי על רמקולים אחורים 6*9 של פיוניר TSA6971 350W לגבי קידמיים אני קצת בבעיה, ירדתי לאוטו וקשה למדוד את הרמקול (רמקול עגול). מי שמכיר את האוטו אז הוא יושב ממש מתחת למזגן אבל בתוך הדש בורד כאילו אפשר להגיע אליו רק מאחורה. בקיצור, מישהו יודע אם זה 3.5" או שגם 4" נכנס שם?? בגלל ש 4" יש רמקולים ממש טובים של פיוניר שאני רוצה אותם ו 3.5" לא מצאתי משהו טוב. בקיצור יצא לי שהרדיו דיסק עם הרמקולים הקדמיים והאחורים יעלו 1100 שקל. (בלי התקנה), איך המחיר? אני אסכם את השאלות למ…
הודעה אחרונה מאת d.c, -
- 4 תגובות
- 976 צפיות
שלום !! יש לי סוזוקי סוויפט ככה שאני לא מתכוון להשקיע יותר מדיי, בכל מקרה אני מעויין בדגם של רמקולים אחוריים של פיוניר שלא דורשים מגבר כמובן. הסכום המדובר הוא 200-300 ש"ח. אני מחפש רמקולים שכיף לשמוע איתם ולא וואסח. תודה, שרון
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לעשות התקנה של מגבר וקומפוננט כולל הכל. (חיווט, לוח שעליו ישב המגבר, מתאם מיוחד שאמרו לי שאני צריך (rca?) וכל מה שכרוך.) מכיוון שאני לא בקיא בתחום ומעולם לא עשיתי התקנה של אודיו כזה או אחר ברכב, אני אשמח לקבל מידע לגבי מחיר ריאלי עבור התקנה מסוג זה. בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על מקום איכותי ואמין שעושה התקנות בדרום, זה ממש יעזור לי. שאלה נוספת- האם האפשר להתקין את הטוויטרים של מוראל (MT22) בדלת עצמה ולא על הדשבורד כפי שראיתי שעושים. (מדובר ב-B4 לצורך העניין.) תודה ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת shahar.ellert, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום , אז קצת רקע : פיאט פונטו ספייס , קומפוננט קדמי מורל פולס 6.5 ומגבר JBL gto 75.4. הבאס כרגע מאד חסר לי ברכב ואני מחפש המלצה לסאב קטן עד בינוני(10 אינצ') שיתן סאונד מדוייק ולא צעקני מדי , חשבתי על קיקר או משהו בסגנון . ההורים כרגע בניו יורק ויש הגבלה של 150-200$ . על אילו סאבים אתם ממליצים ? תודה עידן.
הודעה אחרונה מאת lantis, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צימצמתי את ההתלבטות שלי לגבי הסאבים לשניים. jl audio 10 " ib4 100w rms נמכר ב700 ש"ח kicker comp c12 האם הסאב הזה טוב?(נמכר בP1000 ב500 שח) המערכת העתידית מMORELPULSE + HU CLARION 646 + מגבר מקאודיו 4200 הרכב מסחרי קטן, נדרש דיוק מהסאב.
הודעה אחרונה מאת lantis, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מערכת פיוניר 2750(המערכת לא מגיעה עם שלט) האם קיים שלט של פיוניר שאוכל לרכוש שיעבוד על המערכת? היכן מוכרים כאלה בארץ? תודה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברה, כמו שהבנתם יש לי פנל PIONEER 7750, מה שקורה זה כשאני נוגע בחלק העליון של הפנל או אפילו לפעמים כשאני נוגע בכפתורים בחלק העליון התצוגה נעלמת( זאת אומרת הפנל נכנס טיפה פנימה בחלק העליון ואין תצוגה), כעבור שנייה כשהפנל חוזר למקומו הרגיל התצוגה חוזרת. האם זה אצל כל ה7750 כך או שיש אצלי בעייה וצריך לפנות לאחריות? תודה.
הודעה אחרונה מאת eranisra, -
עזרה בקנייה
מאת akon- 0 תגובות
- 794 צפיות
שלום יש לי שברולט אלרו ארבע רמקולים וארבע טוויטרים ואני רוצה להוסיף מגבר ובאס איכותיים וחזקים בסביבות ארבע אלף יש המלצות??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת akon, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להחליף את הרמקולים המקוריים שיש לי ברכב, פונטו ספייס 2001. רציתי לדעת מנסיון שלכם אילו רמקולים יכולים להיכנס בדלתות הקדמיות? דגמים ספציפיים מאוד יעזרו. הבנתי שלגבי טוויטרים, אין טעם לנסות להרכיב אותם במיקום המקורי. האם המרווח פשוט לא מספיק לקומפוננט טוב? התקציב שאני מוכן להשקיע הוא מקסימום 700 ש"ח (ההרכבה תתבצע על ידי). תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי כרגע סאב Kicker CVR שאני לא כל כך אוהב בגלל שהוא פשוט מתעלם מתדרים גבוהים של באס. היה לי לפניכן סאב C12 שהיה נותן לי תדרים גבוהים יותר בצורה מאוד יפה. ניסיתי את הCVR בתיבה קטנה ואטומה והוא עדיין לא נתן את התדרים הגבוהים וכבר דיברנו על זה כאן בפורום ואמרו כאן כמה שזה לא סאב שאני מחפש והוא לא יוציא את התדרים האלה, אז יאללה לסאב אחר. אני מחפש סאב כמו הC12 רק חזק יותר אבל שייתן לי תדרים גבוהים אפילו יותר ממנו. הטווח תדרים של הCVR הוא 25-500 ושל הC12 זה 26.5-500, אני לא כל כך מבין איזה טווח תדרים אני מחפש אבל המליצו לי על סאבים יותר קטנים מ12". אם אתם מכירים סאבים 8" או 10" חזקים שמגיעים לתדרים גבוהים יותר וגם נותנים נמוכים טובים אז בבקשה תמליצו לי. א…
הודעה אחרונה מאת rg12, -
- 3 תגובות
- 826 צפיות
אני בדיוק במשמרת לילה (בשדה אלא מה ) וקפצתי לסקאל כדי לעדכן את הפורום . 1.ה-JBL 75.5 הפופולרי בפורום חזר להימכר. 2.מגבר השישה ערוצים 755.6 של JBL החל להימכר ! מחירו הוא 299$ ואין אפשרות להשאירו בפטור ושמור בגלל החריגה מעל 200$ .חיסכון של בערך 600 ש"ח ממחירו בארץ.
הודעה אחרונה מאת corwin, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למישהו יש רעיון למשהו חזק ואיכותי? למוזיקה אלקטרונית ראפ האוס וכו..
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים ! אני די חדש פה .. נעים מאוד אני צריך בבקשה המלצה לרדיו דיסק לרכב MP3 עד 250$ מהדיוטי פרי ..... חשוב שלא יהיה פאנל מתהפך (כי הפלאט כבל נקרע לי כבר פעם אחת.. ) שיהיה מחברה טובה .. אם אפשר שיקרא Multisessions Discs אבל זה פחות קריטי אם יש אחד שקורא גם דיסקים של DVD עם חיבורי RCA ל-LCD בתוספת קטנה של כסף אז גם טוב תודה !!!!!!
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן ! אני מחפש חנות שתתקין רדיו דיסק ברנו מגאן 2001. אולי הנושא נשמע קצת מוזר בהתחשב בהתקנה הפשוטה אבל אני די פרנואידי לגבי מערכת החשמל של הרכב. בקיצור אם מישהו מכיר חנות התקנות מקצועית ולא יקרה מידי באיזור רעננה אשמח להמלצות. תודה מראש!
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי.. יש לי מערכת יחסית טובה למערכות היוקרה. SQ & SPL להל"ן פירוט המערכת: 1. רמקולים: Components Cerwin Viga IT 4" 100RMS +בקרוב TYPE RF X162s Component 100RMS ROCKFORD + Rockford FRC 75RMS 2. מגברים: א) T8004 800RMS Rockford + ב) מגבר McIntosh M4000M 1000RMS 6-channel עלות בחו"ל 16000$ בשנת 1999!!!!! 3. סאב: Rockford Fosgate (PL1-212) 12" 600RMS 4. רדיו דיסק: Alpine 9855R 5. DVD JVC kdavx1 6. מסך LCD: מסך 8" תקרתי 7. קבל: Rockford 1 Farad 8. מעבד צלילים: 3Sixty Rockford fosgate החדש ! אני קונה ביום ראשון (אם יש המלצות לגביו אני אשמח) השאלה היא_ אני מעוניין להתקין את המערכת בפג'ו 206 אבל!! מגבר המקנטוש לא נכנס בתיבה וא…
-
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
טוב אז בתמצות: יש ברשותי A4 2003, מנוע 2000, מערכת מקורית (קומפוננט קדמי, טוויטרים מאחורה, וסאב פיר אייר במגש האחורי שנותק) מה שקרה זה שכמה פעמים ש"התפרעתי" על הדוושה והגעתי לטורים יחסית גבוהים (לא מגיע לאדומים) המערכת שלי הייתה נחלשת\מזייפת ולעיתים אפילו מונמכת אוטומטית עד לווליום אפס, דבר שרק אחרי כמה דקות מסתדר, עכשיו כשהוספתי רכיבים למערכת כחודש מהיום (אינפיניטי 650 דגם 611,סאב קיקר 12אל5) אני חושש עוד יותר, הרבה פעמים קורה שהסאונד נהיה צורם או נחלש. רציתי לשמוע חוות דעת מכם מה יכולה להיות הבעיה שקרתה לי כבר מספר פעמים ועוד גם עם האבזור המקורי. אשמח לקבל תשובות לעניין. בברכה, ארז.
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 731 צפיות
שלום לכולם ונעים מאוד.... אני חדש בפורום הזה וכבר הספקתי ללמוד פה הרבה... אבל יש לי שאלה שעוד לא זכיתי לתשובה עליה.... אז ככה... יש לי טויוטה קורולה שנת 2002 מי שמכיר יודע שהרדיו בילט אין כלומר יש תצוגה גדולה של נתוני הרדיו שעון וכו.... לקצר לכם... הרכב נקנה עם טייפ אורגינל.. בעסה נכוןן..... אני חיפשתי רדיו דיסק התקנתי אותו והפלא ופלא הלכה התצוגה.... הקטע העצוב זה שאבא שלי לא מוכן בשום פנים ואופן שהתצוגה שלו תעלם ועל כן הייתי חייב להוריד את הפיוניר שכל כך אהבתי.. מכרתי אותה ביד שניה.. ולאחר חודש הערך הרכבתי רדיו דיסק מטויוטה אורגינלי..... עכשיו נוצר מצב שיש לי גם תטייפ וגם... תרדיו דיסק.... שתיהם אורגינל שהטייפ הוא השולט כלומר הטייפ תמיד חייב להישאר ע…
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
שלום אנשים... ראיתי את הסט הזה MorelוPULSE 6ו ורציתי לשאול אם זה הסט הכי איכותי/נורמלי בתקציב הנ"ל..
הודעה אחרונה מאת taotao161, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה שלי האם קיימים ההבדלים בין שלושת המכשירים האלה 1) פיונר 7750 http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=179 2)אלפיין 9843 http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=4769 3)אלפיין 9852 http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=244 האם יש ההבדלים בין המכשירים האלה חוץ מהחברות.. אני מחפש בעיקר יותר איכותי לא חוזק! תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת DAn-BP 1.8,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 868 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- dinnnn
- SlowRide
- Mike Lowrey
- יבגניפ
- yoni2sh
- גולדן191
- Satori
- צוק
- David32
- axSupreme
- DENON