Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אז קצת רקע : פיאט פונטו ספייס , קומפוננט קדמי מורל פולס 6.5 ומגבר JBL gto 75.4.

הבאס כרגע מאד חסר לי ברכב ואני מחפש המלצה לסאב קטן עד בינוני(10 אינצ') שיתן סאונד מדוייק ולא צעקני מדי , חשבתי על קיקר או משהו בסגנון .

ההורים כרגע בניו יורק ויש הגבלה של 150-200$ .

על אילו סאבים אתם ממליצים ?

תודה

עידן.

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

פורסם

הבנתי מחבר שישנה חנות בניו יורק (מנהטן-ליד הצ'יינה טאון) של בחור ישראלי בשם גיא, הבחור קיבל המלצות טובות מאוד, מישהו יודע את הכתובות המדוייקת ?

בתודה.

עידן.

פורסם

לא יודע לגבי החנות הזו ספציפית.

ה W3 סאב מעולה. אם יש לאבא שלך כוח לסחוב לך W6...עוד יותר טוב! קצת יותר יקר אבל זה משהו אחר (לא שמעתי אותו אבל ראיתי המון ביקורות טובות עליו. שמעתי את ה W3 ואת ה W7 גם ב ''10)

המלצה נוספת - IDQ של IMAGE DINAMICS. סאב SQ טהור שאין בארץ וכאן יש לך הזדמנות טובה להביאו ע"י הוריך מבלי לשלם מכס ולדאוג כיצד עובדי המכס היקרים "ינהגו בו בעדינות"....

אני מתייחס לזה כמו להביא בקבוק וויסקי טוב (או SINGLE MALT) - יש את ה BLACK LABLE שהוא סבבה ב 30$. אבל לא תשים עוד 20-30$ (שזה 132 ש"ח - מחיר של 2 כוסות בפאב) ותביא איזה BELVENIE או ARDBEG טוב?..:-D

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ב 1000+ שקל שיש לך אל תסבך את ההורים שלך.

לך ותקנה מק מקסימוס 10" שיהיה לו גם אחריות בארץ והוא גם סאב אודיופילי וטוב.

בברכה,

קורווין.

http://www.sge.co.il/item.asp?mnfSel=11&itemID=440&mnfName=MAC+AUDIO&scName=%F1%E0%E1&classID=3&className=%F1%E8%F8%E9%E0%E5+%E5%EE%E5%EC%E8%E9%EE%E3%E9%E4+%EC%F8%EB%E1

פורסם

החנות המדוברת היא אכן www.etronics.com אני לא יודע אם לבחור קוראים גיא.. אבל הוא אכן ישראלי (לפי דעתי דוד, למיטב זכרוני, דברתי איתו לפני משהו כמו חודש..)

את הכתובת המדוייקת יש באתר.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אני לא מחפש משהו שיפציץ לי את האוטו , שמעתי את הקיקר ונהנתי ממנו - כנראה שאני אלך עליו

השאלה שלי האם להביא אותו עם התיבה או בלי ואיזה דגם ישרת אותי הכי טוב עם מגבר JBL gto 75.4 שמותקן כבר אצלי ברכב .

לגבי השתייה , אני עדיין קטין לפי החוק אז... :cry:

בתודה עידן .

פורסם

מומלץ בחום סאב DBX-10 של EARTHQUAKE

ואם אפשר את ה-DVC

אני הייתי מעדיף לחפש אותו בארץ (אנני יודע אם יש את הדגם הזה ב-"10 בארץ. אני יודע שהיבואן של EARTHQUAKE כן מביא את ה-"8 של סדרת DBX ) מכיוון שהמס על ייבוא מוצרי סטריאו לרכב הוא רק 15% לכן המחיר הוא לא כל כך גבוה בארץ

גש למי שמחזיק EARTHQUAKE באזור שאתה מתגורר ובקש ממנו לשמוע את הסאב

earthquake sound frik

פורסם

לגבי ה:

DBX-10 של EARTHQUAKE

החברה מעולה הסאב זה ספציפית לא משהו!(אני מתכוון לדגם של ה 10 אינצ' ה 12 אינצ' מעולה!)

הוא לא שווה תמחיר שלו (מניסיון רב)!

• תוכן חדש...