Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אחרי שירדתי מהקיקר והחלטתי שאני הולך יותר לכיוון של SQ או אפילו SQL, ישנם כמה סאבים שאני מתלבט ביניהם:

FOCAL 30a1 מחיר 800 שקל

ROCKFORD P2 מחיר 800 שקל

INFINITI אני לא זוכר את הדגם אבל הוא 300 או 350 RMS, 800 שקל

C.VEGA HED 12.4 מחיר 750 שקל

כל הסאבים הם חדשים כוללים תיבה מקורית

דיברתי עם בנאדם שמבין מאוד במערכות סאונד לרכב והוא זה שאמור להרכיב לי הכל, והוא המליץ לי מאוד מאוד על ה סרווין וגה, הוא אמר גם שהוא הכי מתאים לי לרכב (626 4 דלתות)

כבר שמעתי מערכת שהוא התקין למישהו, זה היה מדהים ביותר, אף פעם לא שמעתי משהו יותר טוב מזה

ובכל זאת, רציתי לקבל את דעתכם, חבריי לפורום

הסאב יבוא כנראה על הגברה של 250 RMS

האם כדאי לקנות את הסרווין וגה ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למה לקנות סאב "על עיוור"?

סאב זה הרכיב שהכי קל להחליף במערכת. גש לחנות גדולה \ לאחד ממפגשי הפורום (מישהו אמר יום שבת? :roll:) ותתחיל לשמוע סאבים אצלך ברכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
למה לקנות סאב "על עיוור"?

סאב זה הרכיב שהכי קל להחליף במערכת. גש לחנות גדולה \ לאחד ממפגשי הפורום (מישהו אמר יום שבת? :roll:) ותתחיל לשמוע סאבים אצלך ברכב.

איתמר.

יש לי בעיה כמו שהודגש פה, להגיע למפגשים כיוון שאני שומר שבת

חנויות גדולות ניגשתי, שמעתי את ה- GBL GTO אצלי ברכב, זוועה, אין מצב שאני קונה אותו, לעומת זאת שמעתי את ה- P1 שהוא ממש חלש ברכב עם איטום, וזה דבר מאוד מאוד מיוחד

שמעתי את האינפיניטי והוא סבבה, לא יותר מזה

לצורך העניין יש לי עכשיו דאבל של רד סאונד די חזק אבל לא ממש מדוייק, אם הוא היה מדוייק יותר אני חושב שזה היה הסאב בשבילי, האם קרוס יעזור ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...