Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהרוב פה ימליצו לך על מורל אלייט 3 חלקים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חשבתי שכבר יש לך סט שלושה חלקים

אם אתה באמת מחפש מוזיקה צעקנית ;) לך על ההמלצה של אבנר :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לדעתי תמתח קצת את התקציב תחסוך ותקנה את הפוקאל

k3p יש הבדל בינו לבין ה-k2p ולדעתי שווה להשקיע עוד קצת בשביל זה

מה גם שאתה צריך יחסית יותר עוצמה שאולי תצליח להתגבר על שלושת הקיקרים שלך...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אם המטרה שלך היא לקבל עוצמה הייתי ממליץ לך להתקין 2 סטים 2WAY מקדימה זה ייתן לך עוצמה מטורפת.

אם המטרה שלך היא יצירת במה וכו' (מה שלא ניראה לי) אז הK3P והוא עולה הרבה פחות מ4,משהו לכיוון ה3

פורסם

אם התקציב הוא 3K אז אני חושב שלא כדאי ללכת על 3 חלקים, אלא על 2 חלקים אבל איכותי.

היעד שלך הוא עוצמה ולא 3 חלקים, לפי מה שאתה מגדיר. אז תלך עם הראש הזה ותבדוק את כל האופציות האפשריות לקבל עוצמה גבוהה.

כדי לקבל עוצמה גבוהה ולנצל את הסט, רצוי לחברו אקטיבית, ישירות למגבר. מה קוראים אותו BI/TRI-AMPING. אפילו אם תקח, סתם דוגמא סט של ELITE 2 חלקים ותגביר אקטיבית ע"י מגבר 4 ערוצים (נניח 120 RMS לערוץ, לטוויטרים אפשר גם פחות, משהו כמו 80 יספיקו להם) - אתה תקבל עוצמה מטורפת.

כדי לפשט לך את הדברים:

1. שני סטים - נכון, ייתן עוצמה גבוהה. אני פחות ממליץ אבל שם לב שלא חייבים 2 סטים מלאים, מספיק לחבר לסט קיים עוד מי-באסים זהה (עדיף בהגברה אקטיבית, כך ההתנגדות יורדת, רכיבים זהים - מגבר יכול לספק יותר עוצמה...)

2. הגברה אקטיבית - מעלה משמעותית על ניצול הסט (פחות איבודים על ידי הקרוס הפאסיבי). אתה יכול להשקיע בהגברה מתאימה או יכולת חיתוך שתאפשר לך חיבור אקטיבי.

3. פשוט להגביר כראוי את הסט. אנשים קונים HYBRID אבל מגבירים אותו ע"י 80 וואט RMS. במילים פשוטות: לתת לו מה מגיע לו!

בהצלחה ותשמור על האוזניים

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
מספיק לחבר לסט קיים עוד מי-באסים זהה (עדיף בהגברה אקטיבית, כך ההתנגדות יורדת, רכיבים זהים - מגבר יכול לספק יותר עוצמה...)

2

זה רעיון מעולה לדעתי שני מידים חזקים בחיבור במקביל למגבר רציני יתנו תוצאה ממש ממש טובה בואו נגיד... ובשילוב עם טוויטר טוב וחזק כמובן ניתן לקבל את העוצמה הדרושה...

הרעיון הנ"ל עדיף ונוח הרבה יותר ומשני סטים של שני חלקים...אין צורך ב-4 טוויטרים בפרונט...:grin:

מממ....... אולי גם אני יחשוב על הרעיון הנ"ל...:rolleyes:

בקיצור שיהיה בהצלחה...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אם אני זוכר נכון עד 3000 שקל אתה יכול להשיג את הסט הזה : ployglass v3e slim .

של פוקאל. סט לא רע בכלל.

כמו כן ב 3500 שקל אפשר להשיג את ה dls up36 גם סט מעולה.

מה שכן אם יש לך כח למצוע ,לחפש, להשיג : www.phd.it חברה אודיופילית. סטים מעניינים. לצערי לא יצא לי לשמוע אבל הביקורות שקראתי מהללות. יש להם סטים בתקציב שלך לפי מה שראיתי בקטלוגים.

וכמו כן בתקציב שלך לדעתי (לא מצאתי מחיר בשבילו בארץ ) הוא הריינבו slc365 .

בברכה,

קורווין.

• תוכן חדש...