פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אני נוסע בקרוב לבייג'ינג (טיול לפני החתונה - ירח דבש) בסין ואני רוצה לדעת ממישהו שיש לו נסיון בקניה בסין אם כדאי בכלל לקנות שם, אם יש מקומות שכדאי מאוד להזהר מהם או איזה מקומות מומלצים שם ומה הסחורה שאני יכול למצוא שם אני מדבר על חברות כמו רוקפורד, ג'יי אל, סאונדסטרים, אלפיין - מותגים מוכרים בקיצור...
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מעונין להשים את שתי המגברים שלי בתוך קופסא מעץ... ויש לי 2 מאוורים של מחשב רציתי לדעת איך אני יכול לחבר אותם, כשהרדיו דיסק נדלק שהם ידלקו וככה גם להפך... תודה!!!
הודעה אחרונה מאת The Red, -
- 1 תגובות
- 887 צפיות
HRW125 יש לי בבית יושב מחכה לאוטו שלי .... כמו השם.... לאנזר 1000 וואט עם קופסה... 500RMS אני שואל מה אתם חושבים מה אפשר לעשות איתו יעני איזה מגבר... מה אתם אומרים על הסאב בכללי(טוב/לא טוב).... ואם אפשר עוד כמה פרטים על הסאב... ראיתי פה מישהו שכתב אוהמים(מה זה???) ומישהו אחר DB(מה זה גם ...?) חבר שלי אומר שקיקר 500 וואט יותר טוב מה1000 של לאנזר.. יש אמת בדבריו ?
הודעה אחרונה מאת 205 CTI 1.9, -
התקנת קומפוננט בבורה 1 2
מאת xgamer- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. קניתי היום את המורל פולס, וחשבתי להתקין אותו בעצמי (חופש) עכשיו פירקתי את הדלת הקדימית באוטו ואני רואה שם שזה לא כזה פשוט כמו שחשבתי. קודם כל יש בפנים רמקול שאין לי מושג איך להוציא אוטו ולהשאיר אותו שלם. דבר שני הטויטר מודבק אל הפאנל. ודבר שלישי איך לעזאזל אני אמור לתפוס את הרמקול לדלת? אני שם קצת תמונות כדי להמחיש את הבעיה, צולם בפלאפון ועוד בשמש.
הודעה אחרונה מאת corwin, -
עיצה לגבי מערכת
מאת גיזמו- 1 תגובות
- 815 צפיות
סט שהוצע לי : מגבר 4200 מק אודיו סאב JLAUDIO 12 125 RMS HU של קלריון 646 . קומפוננט של FOCAL 165V1 14 . האם המפרט הזה מתאים אחד לשני בכלל? אני אוהב מוזיקה אלקטרונית אלטרנטיבית ומדויקת.
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם מבקש דעה על הדברים הבאים שאני קונה. אני מעוניין לקנות מערכת של פיוניר בסביבות ה - 800 ש"ח(אם יש המלצות מיוחדות אני ישמח). סט רמקולים קידמיים של פיוניר 160W(שש וחצי אינץ' או 5 ורבע אני עדיין לא בטוח)ב- 150 ש"ח. ומגבר של חברת Crunch 600W, ארבעה יציאות כמובן ב- 470 ש"ח. מה דעתכם על הסט? והאם זה משתלם?
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול לתת לי המלצות איזה דברים ניתן לקנות בדיוטי פרי במחיר זול מהארץ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
בדיקת DB...
מאת אוריוןH2- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איפה אני יכול לבדוק DB ברכב שלי ? האם יש אצל מתקין/חנות אודיו באזור המרכז שיש להם מכשיר שאפשר לבדוק? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חיברתי מגבר סולד אדיו ורמקולים וסאב של פיוניר עכשיו בלי שום סיבה למה בדקתי הכול יש לי רעשי מנוע והכבל RCA לא עובר ביחד עם החוט של המצבר מישהו יכול להגיד לי איך מפסיקים את הרעשים תודה לכול מי שמנסה לעזור
הודעה אחרונה מאת naorlu, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו..?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
משחק תפקידים
מאת erez10- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אז ככה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 אחרי שאני כבר יותר משנתיים קורא וקורא ובקושי מגיב ולא שם כלום באוטו.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 עשיתי קפיצה דיי משמעותית עם קניית הרכב החדש... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 קניתי קיקר s12L5 בתיבה אטומה (קצת מבואס מהתיבה ) ומגבר אינפיניטי 611 מה שקורה זה שהרבה פעמים מופיע לי קליפינג במגבר כשאני שומע ברמה מפנקת (שמרגישים "בעיטות" כמו שצריך..) וזה מוזר כי הבנתי שהסאב הזה אמור לתת יותר... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 התחלתי לשחק עם ההגדרות של המגבר (טעות ראשו…
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחרונה קניתי מחנות אוטו'ס בחיפה פיוניר 580 כומר הפרמייר. בחלק מהת'רדים פה ראיתי שאמרו שרב הפרמייר בארץ הם REFURBISHED וזה קצת מלחיץ אותי. בנוגע לחנות הספציפית הזאת מישהו יודע אם הפרמייר ריפרבישד ואם החנות אמינה בכלל?
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- 5 תגובות
- 772 צפיות
שלום כרגע יש לי מגבר אחד והוא מגושר משני ערוצים לסאב. יש לי רמקולים קדמיים קומפוננטים של מורל פולס וגם אחוריים יש לי פולס. אני צריך מגבר לרמקולים עם תקציב של עד 800 ש"ח (לא חייב תשם הכי טוב או את האיכות הכי טובה) מישהו יכול לעזור בקשה?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבוע הבא אני מתכנן מערכת לאוטו שלי פיגו 206 יש לי קומפקט של מטריקס ורמקולים קידמיים של החברה... עכשיו לעת עתה מפאת חוסר תקציב אני נאלץ לקנות רמקולים אחוריים מגבר וסאב לפחות לתקופה הקרובה כן?... אז ככה עשיתי סקר שוק עברתי הרבה חנויות ובסופו של דבר נכנסתי לחנות גריז מערכות בראשל"צ אפשר להגיד שהם אחת החברות שמובילות לפחות בראשון... קיבלתי הצעה סאבוופר של קיקר 9 אינץ מגבר של בלנקפוט 800 וואט ורמקולים 6X9 קנווד 400 וואט מחיר בסה"כ - 2400 כולל התקנה שירות ואחריות על כל המכשירים עד 3 שנים. עוד הצעה שקיבלתי מחנות גם בראשון באזור המגורים שלי סאבוופר של רוקפורד פאנץ 12 אינץ לא כולל תיבה מגבר של ג'ייביאל 900 וואט ורמקולים 6X9 של פיוניר 260 וואט מחיר …
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי ברשותי סט קומפוננט Polk Audio MMC6500 מחוברים למגבר Zapco Ref 350.2 (שני ערוצים). האם לדעתכם מעבר לסט של Morel Elate 6 (הדגם של שני האלמנטים) כדאי? האם אחוש בשיפור בסאונד? אני יכול לומר שבסה"כ אני די מרוצה מרמת הסאונד כרגע אבל אף פעם אין סוף לרצון לשפר. שאלה שניה - הסט של פולק מאפשר חיבור של Bi-Wiring, כלומר ישנן כניסות נפרדות למיד ולטוויטר בקרוסאובר. האם מישהו יודע האם ניתן לחבר על אותן יציאות במגבר במקביל את שני האלמנטים כך שההתנגדות תרד ל- 2 אוהם (כלומר המגבר יחוש כאילו מחוברים אליו שני אלמטים במקביל)? האם הדבר כדאי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
אודיו לרכב מסחרי 1 2
מאת גיזמו-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני עומד לקנות רכב מסחרי קטן סיגנון קנגו,דובלו וכיו"ב. האם אפשר להתקין סאב ברכב כזה ואיך הוא יישמע? בוא ונניח כי אני צריך את הבגאז לסחורה האם אני יכול להניח על הקופסא של הסאב סחורה? האם זה בסדר לשים רמקולים אחוריים בדלתות או שמא חייב במגש האחורי? אני מוכן להשקיע עד 2500 שח במערכת : רמקולים + HU מה הייתם מציעים לי? יכול לגלוש ל3000. האם מישהו ממכם השקיע ברכב כזה האם הסאונד מתפזר או שזה יוצא בסדר בכל זאת?
הודעה אחרונה מאת גיזמו, -
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
קיבלתי את הרדיו-דיסק הנ"ל במתנה. חשבתי לחבר אותו לאוטו במקום הטייפ הישן, אבל במוסך אמרו לי שיש לדגם הזה הרבה בעיות: גומר את המצבר, מסרב להוציא דיסקים שנכנסים אליו ועוד... זה נכון?
הודעה אחרונה מאת mr. turbo, -
- 2 תגובות
- 831 צפיות
יש לי 2 רמקולים 6X9 שיושבים במגש האחורי של האוטו הבעיה שהמגנט של הרמקולים יושב בדיוק מסביב לפח השאלה היא אם המגנט יושב מסביב לפח של האוטו (סנטים מפריד בין המגנט לפח) אז הרמקול ישמע פחות חזק כי הפח מושך את הכוח מהמגנט ?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מכיר את החברה? מה דעתכם על המוצר? לי הציעו ב- 400 ¤ חדש מחנות עם אחריות. http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=369951 תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת Blacktibs, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
או איך אני יכול לבדוק? מצטער שאני בור...אין לי מושג כמעט במה שקשור לאודיו לרכב. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Zboy, -
מכבר של קיקר
מאת גיזמו- 6 תגובות
- 838 צפיות
מה אומרים על מגבר של קיקר 200.4? האם הוא ברמה של מקאודיו4200 . הוצעו לי באותו מחיר 1200 שח? מישהו מכיר קומפןננט של הרץ?ESK ? האם נחשבים לטובים התלבטות בינהם לבין מורל דוטק?
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן, הודעה ראשונה שלי בפורום, מקווה שתוכלו לעזור לי. הכנתי סכמה קטנה לחיבור מערכת בעלת 2 מגברים, סאב וופר, סט קומפוננט, וזוג 6*9. אשמח אם תעברו על הסכמה אם כוויכול הכל מחובר נכון, או שמא אני טועה איפשהו.. בכל אופן, העזרה הגדולה שאני צריך ממכם היא איך לחבר את הסאב. נניח שאני אקנה מגבר 4 ערוצים - 2 ערוצים יהיו ה6*9 מאחורה, והסאב ישב על הערוץ השלישי - אני לא רוצה לקבל באס חזק מה-6*9 שיעוות לי את הצלילים האחרים, איך אני אמור לעשות את זה? דרך קרוסאובר לפני המגבר או משהו כזה? אני מקווה שלא חסרים פרטים ושתוכלו לעזור לי.. לאחר שנסגור את הנושא הזה נתחיל בחלק המעניין - בחירת החלקים בתודה מראש, אורי
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הורים שלי טסים לתאילנד ב15 לחודש ואני רוצה להזמין מהם סט קומפוננט שיוגבר ע"י JBL המפורסם מהדיוטי פרי שמותקן אצלי באוטו (האוטו זה מאזדה 323) את הקומפוננט אני רוצה לשים מקדימה מאחורה יש לי 6X9 מקדימה יש לי מקום ל6.5" התקציב שלי הוא עד 200$ לגבי מכס אני לא מתכוון לשלם אותו זה לא פעם ראשונה שאני מביא דברים מחול (כולל תאילנד) ככה ש 200$ זה לרמקולים עצמם איזה סטים אתם ממליצים לי להביא בתקציב הנ"ל? אם אתם מכירים חנויות מומלצות בתאילנד ישמח לשמוע דרך אגב המוזיקה שאני אוהב לשמוע זה פופ ראפ והאוסים
הודעה אחרונה מאת Dima323, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 950 צפיות
מה קורה לרמקולים לאחר שהם שוכבים ללא שימוש במשך זמן ממושך (כ 10 חודשים), האם יש בלאי התיישנות משהו? או שהם ניתנים לשימוש כחדשים? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל אנשיי הפורום: אני מתלבט בין שני סטים , המחירים אמנם שונים אבל זהו אופיו של הרמקול ויכולותיו שמעניינים אותי ולא המחיר . אני יודע שלא מתים על FOCAL בארץ אבל עדיין הייתי רוצה לדעת מה עדיף: FOCAL 165V2 או לחילופין MOREL HYBRID OVATION 6 מה אתם אומרים ? אני מקשיב לרוק ולפופ ולמוסיקה שחורה . אשמח לשמוע את דעתכם ; כמובן שאם אתם חושבים על אופציות אחרות אוזני קשובות . תודה TB
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי מערכת די טובה: רדיו: DVD-JVC DV 5100 קומפוננט:מורל דוטק רמקולים אחוריים:FOCAL POLYGLASS 690 CV1 מגבר 4 ערוצים לקומפוננט ולאחוריים:HTG434 Lanzar 1200W סאב:FOCAL A33 800W - אינץ13 ומגבר לסאב:לאנזר וויב 211 360 W למגבר 4 ערוצים מחוברים הקומפוננט והאחוריים. היום אני נוסע ושומע די נמוך(בדרך של 10 דקות) ופתאום אני שומע בום רציני. האחוריים והקומפוננט הפסיקו לעבוד, שומעים רק את הסאב. כביתי את המערכת חכיתי כמה דקות וזה התחיל לעבוד לדקה ואז עוד פעם , בום! עצרתי ונגעתי במגבר הוא היה ממש קר. מזה יכול להיות? המגבר התפוצץ? תודה מראש, איתי.
הודעה אחרונה מאת =DJ Shadow=, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבקש חוות דעת על קומפוננט שני חלקים 6.5" 150rms של DLS הדגם הוא UP6
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
עכשיו לשאלה שלי אפשר לחבר מגבר של רכב לחשמל רגיל בבית? אם כן תנו לי איזה מדריך קטנצ'ק וטוב כזה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת לא דיסק אבל שרוט, -
-
למבינים באודיסון 1 2
מאת rocco23-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אחרי שהייתי היום בסאונדר עם תקציב של 7-8k יצאתי עם התלבטות במספר דברים: 1.איזה hu עדיף פיוניר 880 או אלפיין 9855 כאשר הקלריון גם אופציה בדגם מסויים מה לקחת? 2.קומפוננט קידמי יהיה ההיבריד אוביישן או פוקל k2p או בוסטון וסאב אחורי jl אודיו תיבה אטומה 10 אינץ'. שאלתי: איזה מגבר עדיף לקחת ,האם האודיסון מהסידרה הפשוטה srx 4 ערוצים (60*4)יספק את הקומפוננט והסאב ,או לקחת מגבר כמו אוריון 8004 או פיניקס גולד קסנון ,או לשלב אודיסון +מונו מחברה אחרת ? כל האפשרויות להגברה הם בטווח של עד 2500 ש"ח למגבר/ים תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כאמור אני מתכנן לקחת כנראה את המגבר הנ"ל... אני רוצה חוות דעת עליו מבעלי ניסיון... מכל הבחינות החל מהעמידה בעומסים ועד לתקלות רעשים ועיוותים והכל. ומה טווח המחירים שלו בארץ פחות או יותר??? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת swiftoren,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,175 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yosefW
- pooh-bear
- אורי מ.
- Haim_gds
- yoav911gt2
- SlowRide
- מיץ פטל
- danbr
- mcaspi
- topop
- נירו72
- guy.a