Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברתי מגבר סולד אדיו ורמקולים וסאב של פיוניר עכשיו בלי שום סיבה למה בדקתי הכול יש לי רעשי מנוע והכבל RCA לא עובר ביחד עם החוט של המצבר מישהו יכול להגיד לי איך מפסיקים את הרעשים

תודה לכול מי שמנסה לעזור

פורסם

אין ניסיתי מה שרשוםבשתי הדיונים לא עוזר

המליצו לי על משתיק קול זה מה שבאמת יפתור לי את הבעיה?

פורסם

איזה רכב יש לך?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אין ניסיתי מה שרשוםבשתי הדיונים לא עוזר

המליצו לי על משתיק קול זה מה שבאמת יפתור לי את הבעיה?

המשתיק אכן מסנן את הרעשים.

יש הטוענים שמשתיק פוגע באיכות הצליל, אך אם אינך מחפש איכות ברמה גבוה המשתיק יבצע את העבודה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103300

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין שום סיבה להשתמש במשתיק רעשים. יש למצוא את הסיבה שבגינה הם מופיעים.

משתיק רעשים הוא פתרון זול וקל למתקין \ משמש כאופציה אחרונה כאשר באמת אין ברירה.

הייתי מציע לך לבדוק מינוסים טוב ולראות שכבלי ה RCA לא עוברים קרוב מדי למחשב הרכב או חיווט חשמלי חזק אחר (משאבת דלק לדוגמה). אם אין שום בעייה - להחליף ל RCA קצת יותר איכותי (מבודד) ולראות מה קורה אז.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי KENWOOD

אבל הבעיה לא אצלו כי כבר עבד עליו מגבר פעם והיום גם בדקו אותו והוא תקין לגמרה

בקשר לכבלים של RCA קניתי באיכות כחולים עבים במחיר של 80 שקל ל5 מטר

וניסיתי להעביר את הכבל דרך דרכים אחרות ושום דבר לא עזר

פורסם

תשמע הסיבות הן רבות .

א. זה שהכל עלה 80 שקל והוא כחול ועבה לא אומר שהוא טוב כי יכול להיות בקלות שגנבו אותך.

ב.אני לא יודע מזה המגבר הזה אבל נשמע לי שהוא סוג של מגבר סיני פשוט שיש סיכוי גבוהה שהרעש מגיע בגללו. אם יש לך אפשרות תחליף מגבר למשהו אחר ותראה אם עדיין זה קורה.

ג.יכול להיות שהגיין שלך פתוח יתר על המידה ולפעמים קצת להנמיך אותו כי יש לפעמים רעש כשהגיין פתוח עד הסוף שאי אפשר להשתיק.

ד.אל תשתמש במשתיק כי המטרה שלו זה לחתוך תדרים מסויימים וזה פשוט פוגע בסאונד,כמו כן לרוב אחרי כמה זמן הוא לא עובד יותר ולא שווה יותר.

בברכה,

קורווין

פורסם

אצלי היו כל הבעיות האפשריות שאתה מתאר אבל הקשבתי לחברי הפורום ובדקתי שוב ששום חוט RCA לא עובר ליד כבל מתח ומסתבר שאפילו ליד המגבר כשהRCA ארוך מידי הוא יכול לעבור ליד הכבל של החשמל וזה יכול לגרום לרעש רציני אפילו אם זה חלק ממנו שקרוב פחות מ-30ס"מ לכבל.

לכן במקרה הכי גרוע פשוט תצטרף לפרק שוב את כל הפאנלים ולעבור על הכבל RCA ולראות שהוא לא קרוב לכבל חשמל.

בהצלחה!

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

• תוכן חדש...